|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CISTE PO SPLAVU ... ima katera izkušnje s tem?
28.10.2004 21:56:27   
NINA78
Pozdravljene punce. Konec septembra sem imela abrazijo v 10. TN (po odmrli nosečnosti) in danes sem bila na prvem pregledu in mi je moja G našla cisto na jajčniku. Sedaj imam za pit tablete DABROSTON in čez dva meseca kontrolo. A morda katera ve kaj več o teh cistah (vodene)? Zakaj do tega pride? A se moraš kaj bolj čuvat zaradi njih? Baje ne smeš telovadit? V naprej hvala za vaše odgovore. LP, Merry.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CISTE PO SPLAVU ... ima katera izkušnje s tem?
29.10.2004 7:27:04   
mirjamca
Meni je po abraziji na prvem pregledu (po 6.tednih) G to tudi našla in to cisto (imenovala jo je hormonsko vodeno cisto) krivila za to, da še nisem dobila M. Rekla je, da lahko izgine sama od sebe ali pa je treba malo pomagati s tabletami (verjetno temi, ki si jih ti dobila), vendar da bi raje se nekaj časa počakala preden mi te tablete da. Rekla je, da to ni nič zaskrbljujočega temveč pojav, ki se pri marsikateri zgodi. No, jaz sem čez nekaj časa dobila normalno M - kot mi je to razložila G sklepam, da je cista izginila. LP, Mirjam

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CISTE PO SPLAVU ... ima katera izkušnje s tem?
29.10.2004 13:58:58   
saba
Mery!

ss sem imela v 9t nosečnosit in to 19.9.

tudi meni je G. odkril pri pregledu vodeno cisto in mi dal kt za 3 mesece. Pravi da lahko izgine sama, če pa ne bo, da me bo poslal v bolnico na punktiranje. Je rekel, da če bi vmes zanosila da ni nič hudega, ker ne vpliva. Jaz sicer vmes ne morem zanosit, saj pijem kt zdaj 1. mesec.

vsake toliko pa me močno zaskeli jajčnik, kjer je ta cista. moram pa povedat, da je moja velika kot mandarin.

upam za nas da se bo vse dobro končalo

lp
saba

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CISTE PO SPLAVU ... ima katera izkušnje s tem?
30.10.2004 17:33:56   
NINA78
Punce hvala za odgovor.
Tudi jaz upam, da se bo vse dobro končalo. Sedaj pijem te tablete, ampak M še nisem dobila (no saj je komaj 3 dan jemanja). Meni ni G nič povedala niti kolika je ta cista, niti kaj je to, niti zakaj. Čisto nič. Ni hotela niti govoriti, samo da ne bova delale panike in to je vse. Res upam, da to izgine samo od sebe. Čutim pa tudi jaz vsake toliko malo bolečine v jajčniku. Prejšnji teden pa so bile bolečine hujše in sem celo v nezavest (za par minutk) padala od bolečine. Ma bo že. Hvala in lep pozdravček. :):):) Merry.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?