|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija po abraziji
11.11.2004 12:54:07   
klavdija&peska
Prebiram in misli mi z neznasko hitrostjo rojijo po glavi zato sem se odlocila zadevo deliti z vami.
Sem mislila da bom uspela bolj ali manj uspesno pozabiti a kar ne gre. Saj vem verjetno rabis nek dolocen cas, a nisem vedela da traja in traja.
Zamujen splav, bebica naj bi imela 12 tednov a se je po velikosti izkazalo da je nehala rasti pri 10. Sok in vse ostalo kar poznate prenekatere. A se je se nadaljevalo. Vakumsko ciscenje ni bilo uspesno zato ponovi vajo. in vajo smo ponavljali 2x :grrr::hudicek: :( zdaj pa je ze 7 tednov od zadnjega posega in se vedno nic.
In danes odgovor na mojo zacudenost. lahko traja tudi tja do pol leta da se menstruacija pojavi! :zmeden: Zdaj sem pa zmedena. Kaj naj pa zdaj?

Kaksne podobne izkusnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   menstruacija po abraziji
11.11.2004 13:12:34   
monik
Pozdravljena.Sama sem imela tako rečeni zamujeni splav(naj bi bila takrat,ko so ugotovili v 4 mesecu).Meni so po prvem čiščenju približno 2tedna po tem naredili krvno preiskavo in ugotovili,da sem še kaaarr noseča.
Nato pa zopet skozi ves ta boleč postopek in glej ga spet mi moja ginekologinja reče da spet ni uredu in da naj se kar pripravim na tretje čiščenje(v 2 mesecih zaporedoma). Takrat sem pa imela že vrh glave vsega in sem rekla da ne grem,da bom raje počakala menstruacijo,če se bo takrat vse uredilo.Po približno dveh mesecih čakanja sem jo dobila .Vendar sem med tem zamenjala tudi ginekologa (vzela sem Pušenjaka),ki mi je nato zatrdil da je maternica čista.Na vprašanje kdaj lahko spet poskusim zanositi,je rekel da naj počakam tri menstruacije.Ko smo po treh mesecih poskusili ponovno je ratalo.Sedaj je moja sončica že stara 1 leto.Naj ti pa povem da tega ne pozabiš nikoli.Vendar pa najdem uteho v hčerki,ki sedaj pridno raste.Vem kaj preživljaš,zato ti želim čimprejšne okrevanje.
lp monik

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   menstruacija po abraziji
11.11.2004 14:48:05   
saba
Klavdija vem kaj prestajaš, hudo je in bolj ko si želiš dopovedati, da je že za tabo, pa je čas da stopiš v nove boje, ne moreš.

meni je M. šrišla točno po 1 mesecu od abrazije. Plod mi je odmru pri 9t, zjutraj je srček še utripal, popoldne pa ne več in nato na čiščenje.

abrazijo sem imela 19.9. letos in kar ne morem pozabit. Zdaj imava z možem pavzo 3 mesece, januarja pa spet v nove boje.

Lahko samo rečem da po tem dogodku nisem več ista kot prej....kar naprej mi prihajajo grde misli, pa grde sanje vsake toliko (to noč sem sanjala , da me je mož zapustil in sem že cel dan:( pa čeprav vem da so samo sanje). Najhuje je ko sem sama, pridejo mi razni prebliski npr. uni pogled na luči, ko te peljejo z posteljo v operacijsko sobo.....pa občutek praznosti, ki sem ga imela ko sem omotičena se zbudila iz anestezije...jaz mislim da teh občutkov ne bom nikoli pozabila. Zaenkrat še preveč bolijo, da bi zaživela normalno, upam da bo čas prinesel mir in predvsem novo pikico.

to želim tudi tebi

lp
saba


(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   menstruacija po abraziji
12.11.2004 20:37:50   
Šoni
Pozdravljena klavdija&peska,
tudi sama sem imela missed abortus :(v skoraj 11. tednu. Plod je odmrl nekje v 7. tednu. Po abraziji, ki sem jo imela 27.7. letos ni in ni bilo menstruacije. Bila sem pri G, ki mi je rekla, da je maternica taka, kot da bo zdaj zdaj prisla :hudicek:. Zmenili sva se, da če je ne bo še nekaj časa, da jo bomo pač umetno sprožili. Pa je le prišla in sicer 67. dan od čiščenja. Sedaj pa čakam 2.:hudicek: (minilo je že 49 dni).
Normalno pravijo G, naj bi se :hudicek: pojavila nekje med 4. in 6. tedni po abraziji, nisem pa še slišala za podatek do pol leta.

Je pa res, tako kot pravi Saba, tako izkušnjo je težko pozabiti.

Lp,
Šoni:muca:

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?