zojaB
|
ČAw punce, ste pa noro pridne s čvekanjem. Midva z Leončkom sva bila mal na morčku z mojo sestrico in mali je noro užival. Se je pa na morju že začel plazit, doma pa spet nič??? No ja, bo že. K_a_t_i jaz mu sama sočim jabolčni ali korenčkov sokec in vedno redčim z vodo (pol-pol) in popije na dan 200ml in več. Jutri bom poskusla tud borovničke...jih je babi nabrala. Sem jih pa tud že spakirala v aventove kozarčke in dala v skrinjo za hladnejše dni. Pri nas prihajajo zobki, tamal je danes skor roko pojedu, tolk hudo ga srbi, slini se noro, kaka vsaki 2 uri, mal ma povišano temperaturo pa skos je tečkast. Upam, da bo ponoči spal. Aja ti si pisala o nekem Gengigelu za afte in dlesni, a pomaga tudi proti bolečinam pri rasti ? Drugače sem pa jaz Leonu zdele 3 večere v mleko dala piškotek (mislim, da je pisalo na škatli Plasmont - kupljeno v DM) ki vsebuje gluten in Leon je noro bruhal, res vso vsebino, ki jo je pojedel je naenkrat bruhnil nazaj. A mislite, da je to mogoče znak, da bo razvil alergijo, al pa sem mu prekmalu dala?? Drugače pa jaz Leonu po priporočilu patronažne in pediatra v hrano ne dodajam nobenih začimb, sploh pa ne soli ali kakšnega sladkorja. Vse kar dodam v zelenjavne kašice je par kapljic olivnega ali kokosovega olja. Urša08 Leon ful rad je polento, pa zelenjavo in sadje v katerga mu nastrgam še hippov piškotek. A je katera mogoče v DM kupla tisti paket jumbo plenic, kjer dobiš zraven še brezplačno taveliko škatlo za igrače? A se splača? Mislim, da stane tam okrog 30€, sta pa notr baje 2 paketa jumbo plenic. Pred dvemi leti sem se ob petkih zvečer takle cajt šminkala in pripravljala za ven...kaj sem bla zmešana hihihi, zdej me pa čaka en stroj opranih cunj za obesti, cca. 3 stroji cunj za zlikat, pomit posodo, pripravit stvari za jutri za piknik...aja pa v skrinji me čaka sladoljed, katerga ne smem pustit kar tam ležat oh ja, petek je pa res dan za metek nočko
< Sporočilo je popravil zojaB -- 27.7.2007 22:35:00 >
|