|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice tretješolčkov
19.6.2008 14:05:56   
Laubica
Naš je pa rekel da bo še dalje hodil na nogomet in končno je dočakal sablanje(je bil prej premlad)pa mogoče bi še šel(to so njegove besede)k breakdeance

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: mamice tretješolčkov
19.6.2008 15:11:35   
al1*
Hej!

Še malo pa počitnice!

Naša bo še naprej hodila k nemščini in plesnim, v šoli pa hodi k ročnodelskemu in šahovskemu krožku. Mogoče bo drugo leto hodila na badminton.

Naši imajo pouk še jutri in v ponedeljek, v ponedeljek popoldan imajo nastop in podelitev spričeval, v torek pa so že domauser posted image user posted image user posted image user posted image . V nedeljo pa imamo razredni piknik. Upam, da bo vreme ok.


_____________________________

lp


(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: mamice tretješolčkov
20.6.2008 8:10:22   
ajrin
Ojla, še zadnji pozdrav pred počitnicami!
Mi gremo danes ponoči že na morje, tako tavelkedva v ponedeljek in torek ne bo več v šolo. Včeraj smo imeli poslovilni piknik z učiteljico, ki jih je imela vsa tri  leta. Vsem skupaj nam je bilo kar pošteno hudo, saj smo se vsi zelo ujeli, učiteljica pa je bila sploh krasna. Predstavlja tisto, kar se mi zdi, da otrok v začetku vstopa v šolo najbolj potrebuje (prava druga mamica), poleg tega da jih nauči kar je potrebno. Še tukaj: Hvala, učiteljica Andreja za srčnost, predanost, motiviranost, poštenost....!
Se beremo drugo leto med četrtošolčki, kajne?
Pa lepe počitnice vsem!
Irena



_____________________________

Irena z ropotijo (Luka 9, Domen 7, Miha 4)

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: mamice tretješolčkov
9.8.2008 18:30:19   
žigolino
Ojla!A ste še vsi na morju,že kar nekaj časa gledam če se bo ktira kaj oglasla pa nič.No sem se pa zdaj jest.Naša že komaj čaka šolo,ker se bo sedaj vozla z avtobusom.Delovne zvezke smo naročili,drugo pa mislimo ta teden kupit,učbenike si sposodijo v šoli.Letos v četrtem se bo njihov razred razdelil na dva oddelka in še ne vemo v katerem bo upamo samo da jih bodo skup dali ker jih je samo sedem,ki prihajajo iz podružnice.
Ja kako pa se bomo zdaj imenovale ko imamo četrtošolce???

(odgovor članu ajrin)
Neposredna povezava do sporočila: 154
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?