|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zapustil nas je
26.10.2007 9:11:05   
mojamura
glej....it takes two to tango, ja oba sta kriva, tvoj mož in njegova ljubica, on toliko bolj, ker je vedel da ima doma ženo 2 otroka....a očitno mu je to tako malo pomenilo, da je šel in na kocko postavil vajino zvezo, tvoje zaupanje, in nenazadnje je ubil tisto idilio v tvojih očeh o srečni družini.
Gina ti je lepo napisala, da si spet na točki nič...ampak sama, brez moškega, ki kot sama praviš, te je psihično uničeval. Ne žaluj za takim odnosom in se sooči z dejstvom, da, v kolikor ne bi zdaj prišlo do tega, bi pa kaki drugi dan, ampak prišlo pa bi do tega razdora.

Punca, najprej si uredi misli v svoji glavi, zadaj si neke cilje, ne zapiraj se vase....pogovarjaj se o tvoji bolečini.

Jaz sem stara 31 let in imam za sabo zakon, kjer je mož bil nasilen, psihično me je skoraj ubil, ja in kot sem izvedela tudi varal.....razlika je le v tem, da sva midva mela enega otroka pa da sem jaz zapustila njega (hvala bogu).

Lahko pišeš tudi na ZS.








_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zapustil nas je
26.10.2007 9:38:34   
Anonimen
Že pred dvema dnevoma sem prebrala tvojo zgodbo. Nisem se mogla pripraviti, da bi ti kaj napisala. Čutila sem pobitost, žalost, kar se mi redko zgodi, ker sem že stara forumašica. Hudo mi je bilo za tebe in za sebe, ker še zdaj ne vem, kako ohraniti ljubezen, kako zadržati ali ustvariti vero v ljubezen. če je še nisi imel.

Večina ljudi reče, da sploh ne razmišljajo o tem, da se prepuščajo občutkom, da to čutiš ali pa ne. Pred kratkim sem govorila z nekom, ki si je dopisoval z žensko (30), ujela sta se, super vse. Ko ji je rekel, če se lahko slišita, je rekla, da ne, da ne gre, ker je gluhonema.  On, dobro zgleda, situiran podjetnik sredi tridesetih, je prekinil stike, ker mu je zaradi tega vse dol padlo. Ni mu več bilo, izgubil je zanimanje zanjo. Zato sem ga vprašala po njegovi definiciji ljubezni, po tem, kaj on misli, da je potrebno, da se dva ljubita in to traja in traja.  Rekel je, da ne ve, da ne razmišlja o tem.

Morda ima celo prav.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Zapustil nas je
26.10.2007 10:31:32   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni mu več bilo, izgubil je zanimanje zanjo. Zato sem ga vprašala po njegovi definiciji ljubezni, po tem, kaj on misli, da je potrebno, da se dva ljubita in to traja in traja.  Rekel je, da ne ve, da ne razmišlja o tem.

Morda ima celo prav.


ne nima prav!

To žensko verjetno ni ljubil, mogoče mu je bila všeč ali pa simpatična, kaj več pa ne. To, da je gluhonema, ga če bi jo ljubil, ne bi tolkiko motilo.

Enkrat ko bo  v letih, osamljen dobro situiran podjetnik, pa bo še kako razmišljal o ljubezni, ampak takrat bo že prepozno....ali pa tudi ne.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zapustil nas je
26.10.2007 10:34:05   
Anonimen
Naprej tako,kot že tisoče pred tabo in na žalost na tisoče za tabo.
težko,bo,hudo bo,doba odravitve od razočaranja bo dolga,boleča.
Otroci so še premajhni,da bi ti pomagali,lahko pa se na njih nasloniš,d si vsaj čez dan zbistriš misli,tako,da si z njimi.Upam,da so starši tako razumljivi,da ti bodo v oporo,za tvojo bolno dušo.Lahko bo trajalo več let,trentno ne boš zaupala nobenemu moškemu več.Tale tvoj pa tako in tako ni vreden ne zaupanja ne,da se mu reče človek.In ko boš prebolela,ko bo tvoja glava sprejela,da je pač tako,takrat se začni ozirati na okoli in ni vraga,da ne obtoja nekdo,ki ne bo moški brez jajc.Ampak kot mati,ki je pri hčeri to doživela,ti svetujem,da so na prvem mestu otroci,še pred tabo in tvojimi problemi.

(odgovor članu VIVANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?