|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spet kuhinja
30.10.2007 8:04:52   
Strawberrie Cherrie
Mi2 pa z nobeno kuhinjo od videnih nisva bila ravno zadovoljna. Še najboljši približek je bila Dan Kuchen v grafitno sivih frontih v kombinaciji s kaljenim steklom. Potem sva pa naredila tkole: šla sva v prodajalno, si tole Dan Kuchen (naju bi prišla olalala €) dodobra ogledala, potem so nama zrisali na najino kuhinjo varianto Dan kuchen. No, potem sva mi2 doma še si zrisala kombinacijo 2kuhinj in nesla zadeve k lesarju. v bistvu bova imela ponaredek 2kuhinj, delano pri enemu odličnemu lesarju (beri:mojemu tastu) - drugače naju bi pri lesarju prišlo dosti dražje, tako pa bova dala ZA RES kvalitetno kuhinjo, z masivnim pultom, policami, belo (srebrno)tehniko - 4500€.

Je pa res, da kupljene kuhinje in delane pri lesarju se niti ne morejo nekak primerjat. Ker nama v novi kuhinji res vse tako štima, kot sva si zamislila. Do mm natančno. Vzela sva potem zelo kvalitetne podboje in košarice, pač potem se dosti lahko igraš sam in daješ poudarek na kvaliteto in ne na kvantiteto, kot dajejo tile proizvajalci kuhinj.

No, najina nova kuhinja ima samo še eno pomanjkljivost - ni še montirana user posted image user posted image user posted image , fronte je potrebno še oblepit itd itd... pa kupit moram ene lepe roče - imate kakšen predlog?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 0:10:40   
Gina
jagodka, saj jaz sem imela prej eno resnično krasno kuhinjo, mi jo je mizar po podobnem postopku, kot ti opisuješ naredil. Pa je bila po 4. letih čisto enaka, kot nova. Pa sem morala kuhinjo ob prodaji stanovanja not pustit, so izrecno želeli da ostane novi kupci, tako da sem pa res bila žalostna. Zdaj ej pa ta mizar fejst bolan in ne more trenutno nič delat, niti ne bo še en cajt. Čisto iste pa tudi ne bi imela, čeprav se je še nisem nič naveličala.

Sazi, jaz imam ta hip doma eno dražjih marlesovih kuhinj, mi zadnjič v salonu ni verjela, da se s tako drago kuhinjo lahko dogaja, kar sem opisala. Čist je bila užaljena prodajalka, kot da si zmišljujem. Šla sem pa v bistvu nekaj drugega gledat od druge firme tja, ampak ko sem zagledala tam "svojo" kuhinjo, si nisem mogla pomagat, ne da bi ji rekla, da ni ok. Po moje redki povedo po pravici v salonih post festum, kaj se dogaja.

sazi, kolk pa je tale v Podskrajniku drag? Ma saj bom šla kar gledat, je itak blizu, a to je kje blizu "ploščic pa podov" - trgovine s tem materialom tam mislimuser posted image ? linka mi pa ne odpre, oz. odpre, samo kuhinj pa ne, je vs sivo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 20:10:11   
sazi
o poblesu iz Podskrajnika je pisala faca, če se ne motim.
je pa pri njih vse pohištvo naročila moja sestra - je vrhunsko, naredijo kot želiš, ampak predrago

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 21:46:45   
Gina
Aja, pa res. Sorči, mal sem zamešala. user posted image  

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 21:49:16   
Anonimen
Pobles ima res fenomenalne kuhinje. Je mal dražji, ma spet ne ne vem kaj. Vidla dost dražjih kuhinj. Moja naslednja kuhinja bo zihr naročena pri njih.

Gina če boš res tukej, prid na kafeuser posted image .

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 21:53:56   
Annny
Kakšne so pa kaj cene pri Poblesu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 22:00:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Kakšne so pa kaj cene pri Poblesu?


Odvisno ful. Če vzameš čisto osnovo niso visoke. Imajo pa ogromno dodatkov, ogromno ful dobrih rešitev za netipične kuhinje, vse 100% po meri delano, ogromno izbiro kuhinj(modelov).....

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 22:25:29   
Annny
Tisto, kar sem videla na njihovi spletni strani, je res fenomenalno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 22:39:46   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Gina če boš res tukej, prid na kafeuser posted image .



okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 23:15:20   
* Mateja *
MI imamo doma Lipino in v novem stanovanje, si lahko pogledaš v mojem albumu. Doma smo itak zadovolni, ker jo guncamo že 25 let, v stanovanju pa nimamo še veliko izkušenj. Jaz ti definitivno priporočam Lipino kuhinjo, ker še vedno delajo zelo kvalitetne izdelke in če dobro pogledaš cenovno niso višje cene kot od konkurence. Moja cimra si je ravno kuhinjo nabavlala in sta se na koncu vseeno odločilaza Lipino, čeprav sta predelala prav vse ostale ponudnike na našem trgu.
Salon imajo pa na Zemonu, to je tle pr nas blizu Ajdovščine, na novo imajo salon tudi v Novi Gorici, pa v Ljubljani, KOpru, v Mariboru če se ne motim. Poglej na njihovo spletno stran, tam vse piše.

Ja, pa jaz imam tudi jedilnico in dnevno sobo njihovo, pa še kej bi mela, sam ne delajo za naš trg.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: spet kuhinja
31.10.2007 23:17:53   
Gina
Ja saj meni zemono ni tolk daleč. Sem se že odločila, da grem tudi tja gledat. Pa so mi zelo všeč njihove reči, vsaj takole, ko od daleč gledam. Moram pa še v živo videt. A se fejst pozna gor na frontah, če se jih otroci dotikajo?

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?