|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalostna
15.12.2004 11:09:45   
žužu
saj ne vem, če sem izbrala pravi forum za mojo težavo, pa vseeno.
stvar je v tem, da je zadnje čase moja 4 letna hči zelo žalostna. brez vzroka joka, nobena stvar ji ne ugaja več. kar naprej tarna, da jo boli trebuh. danes zjutraj naj bi jo tako zelo bolel, da bi mogla jesti. težavo z bolečinami trebuha imamo že dalj časa, le da je zadnje čase spet bolj intenzivno.
hodi v vrtec in zadnje čase ves čas joka, da ne bo šla.
nobena stvar ne pomaga, hči je žalostna. ne vem, kaj naj storim, kako naj ji pomagam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   žalostna
15.12.2004 11:18:23   
malika
Kaj pa če je v vrtcu kaj narobe? Mogoče se pogovori s vzgojiteljico.:zmeden:

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   žalostna
15.12.2004 11:26:54   
žužu
govorila sem z vzgojiteljico. pravi, da ko enkrat grem, da se vse uredi, da je vse ok. sicer da je res včasih zadnje čase bolj žalostna, ampak ne joka. ko jo pripeljem tja, vsako jutro joka in se me noče spustiti.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   žalostna
15.12.2004 11:30:31   
Lenny
Morda celo vzgojiteljica ne ve, da se je punčki kaj neprijetnega zgodilo. Sama sicer še nimam izkušenj, spomnim pa se, kako hudo je bilo prijateljičinemu sinu, ki ga je v vrtcu zaradi polite vode hudo skregala čistilka. Kar nekaj časa je trajalo, da so ugotovili, zakaj se je začel kar na lepem braniti vrtca. Na koncu je sam povedal očku in problem se je počasi umiril. Morda se je tudi tvoji deklici kaj podobno neprijetnega zgodilo.
Le pozdrav!

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   žalostna
15.12.2004 13:53:50   
Anonimen
Ma ne vem, meni se zdi čudno, da vedno ko kdo vzgojitejice kaj vpraša, se vse v redu in sploh super. Ko jaz kaj za mojega vprašam, je tako, ko je moja sestra za svoje tri spraševala, je bilo vedno tako. Jaz temu ne verjamem kaj preveč. Ko je bila pri nas enkrat slučajno ena druga vzgojiteljica, ki naju s Tiborjem ne pozna (to je bilo še na začetku - pa je bil odgovor naše vzgojiteljice vedno "vse v redu") in sem prišla ponj, pa se točno ni spomnila, kdo že to je, se je potem vendarle spomnila in rekla: "Ajaaa, to je pa tisti fantek, ki že cel dan joka!"
Toliko o tem, da je vse v redu. Daleč od tega, da je tudi res tako. Seveda n vedno, pa vendar.

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   žalostna
15.12.2004 17:03:54   
lidia
Moje mnenje je, da se ji je zgodil nek neprijeten dogodek in očitno ga povezuje z vrtcem, torej verjetno tam...nujno poskusi ugotoviti, kaj se je zgodilo.

Razen tega omenjaš težave z želodcem že dalj časa, morda se je ta neprijeten dogodek že kdaj zgodil, zdaj pa ponovil ali pa se celo ponavlja. Mogoče reče, da jo buši boli, zato da ne bi rabila iti v vrtec.

Jaz bi na tvojem mestu zadevo vzela zelo resno, dandanes se dogaja marsikaj...


(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   žalostna
15.12.2004 22:11:07   
Gina
Kaj pa če bi vprašala hčerko, če bi šla v drug vrtec, ali h kakšni teti se čuvat? Vzgojiteljice moraš pa kar konkretno zaslišat - koliko prijateljčkov ima, s kom se najbolj igra, kaj se igra, kako sodeluje z ostalimi, koliko je samostojna, ali je hitra, počasna, kako sodeluje pri usmerjenih dejavnostih, ali se jim zdi zelo zadržana, preveč živahna, ali prihaja v konflikte s kakšnim od otrok.... in še kup drugih konkretnih vprašanj. Tako šele razviješ debato iz katere lažje potegneš, kaj se z otrokom dogaja. Če vprašaš a je ok, ti bo vsak rekel ja. Jaz bi prosila za izredni razgovor, te bodo vzele bolj resno. Sicer pa je lahko razumeti otroke. Cele dneve, od zjutraj do pozno popoldne so brez mamice in očka, čeprav so nanje najbolj navezani, če pa se zraven še ne razumejo najbolje s kom v vrtcu, jim pa res ni najbolj fletno. LP, pa dobro reši zadevo:)

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   žalostna
16.12.2004 9:28:42   
Trebnje
Tudi jaz mislim,da mora biti nekaj narobe v vrtcu.Naš največji je imel take težave kmalu po vstopu v šolo.Vsak dan ga je bolel trebušček,zjutraj je jokal,ko smo šli v šolo.Učiteljica mi je na govorilnih urah zatrdila,da je vse v redu in da je to nekaj normalnega.Meni pa se vendarle ni zdelo vse tako zelo normalno in sem začela sina bolj podrobno opazovati in neko jutro sem ga obdržala doma.Takrat pa se mi je fant odprl ter mi v solzah do podrobnosti opisal kaj dogaja.Dolge tedne je bil žrtev nasilja starejših učencev,doma je revež molčal in samo iskal način,da bi se izognil šoli.Najhuje pa je to,da je povedal učiteljici,pa mu je odgovorila,da naj se kar sam zmeni.Do konca sem bila sesuta.In skakšno težavo je otrok vse to prebolel...Šla pa sem v šolo tako k ravnateljici kot k učiteljici,odkrito sem jima povedala,da pričakujem,da bo moj sin v šoli varen,obema sem zagrozila s šolskim inšpektorjem,učiteljici pa sem povedala,da jo bom vrgla skozi okno,če ji bi še kdaj prišlo na misel diskriminirati mojega sina.Pred šolo sem počakala tudi tiste pogumne fante in od takrat ima moj otrok mir.Svetujem ti,da prisluhneš svoji hčerki in res dobro raziščeš dogajanje v vrtcu.Otrok ne laže,žal pa imajo dandanes vzgojiteljice in učiteljice čedalje bolj kosmata ušesa.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.12.2004 14:01:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   žalostna
16.12.2004 19:35:27   
lenika
Trebnje oproszi, ampak, če je tvoj sin v šoli počel kaj takšnega kot počne na slikici na forumu, potem je mogoče malo tudi sam kriv.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   žalostna
19.12.2004 14:11:40   
Trebnje
Ne,to je mlajši sin.Težave je imel starejši.No,tisto na slikci ga je pa matralo kakšen mesec,ko so v šoli pogruntali kaj to je.Zdaj smo to že prerasli in tudi slikico smo zamenjali.Vseeno pa,Lenika,stojim za svojimi besedami.Pri nas je še vedno preveč živa ta miselnost,da si je žrtev sama kriva,da se ji je to zgodilo.Ukrepati je treba takoj.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   žalostna
28.12.2004 11:19:50   
piščanc
Jaz tudi mislim, da je kaj narobe - lahko pa da jo res boli trebušček?
Ponavadi je za vsako stvar vzrok, samo da je ne opazimo dovolj hitro. Moja 4-letnica je že od začetka hodila rada v vrtec, na vsake toliko časa pa opazim kakšna nihanja. Veliko ima pri tem opraviti tudi njeno odraščanje... Kakšen mesec nazaj se je tudi jokala ko je morala v vrtec, me objemala..., prvi dan sem še mislila da je samo zaspana, no naslednji dan mi je že dalo misliti. Kaj je bil vzrok, hm točno še zdaj ne vem. Povedala sem vzgojiteljici, poizkusila sem spraviti ven iz pupike, točno še zdaj ne vem. Ravno takrat je bila bolana pomočnica vzgojiteljice, vzgojiteljica je rekla, da je v vrtcu pridna in da se z njo ne ukvarjajo posebno, tisti dan pa sta se pogovorile kdo ji nagaja, ponjo je šel mož pa še malo spodbudil vzgojiteljice (malo bolj je oster). No tretji dan je bilo že vse OK, pa tudi pomočnica je prišla iz bolniške. Od takrat je vse normalno, grem pa na naslednje govorilne ure. Se mi zdi, da je bilo vse na kupu, malo pozornosti je potrebovala pa mislim da se je ustrašila da pomočnice ne bo več.
Tako da, če noče v vrtec je sigurno tam vzrok, če ni kaj hujšega vedno pomaga pogovor. Mogoče jo pa res boli trebuh in jo tam silijo jesti. Včasih se kakšno stvar izvleče iz otroka, ko se igra npr. vrtec z igračami. Otrok bo uporabil točno tiste besede, ki si jih je zapomnil v vrtcu in ga najbolj veselijo/morijo.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   žalostna
16.1.2005 7:34:05   
Mojca20
Mogoče je samo tako obdobje. Moj starejši je prav tako neko obdobje jokal vedno, ko sem odhaja, da smo ga komaj "odlepili" od mene. To hitro mine.;)

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?