|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
14.1.2005 18:52:22   
Maxica
Jaz sem danes tudi probala dati Maxu malo rižolina, ki sem ga zmešala s svojim mlekom. Po nasvetu patronažne sem naredila 50ml te kašice in mu jo dala po žlički.:(:(:(Vse mi je spljuval ven. Sploh ni hotel požirati. Kako pa je bilo to pri vas? A bi moral že kar vse pojesti? Kako pa narediš, da se ti hranica ne shladi sproti? A bi bilo bolje, da mu dam ta rižolino po flaški-imam Aventovo pa tisti cucelj, ki ima nastavljive luknje??? Eh, jaz bom zgleda kr celo življenje dojila, bo še najlažje:zmeden:.
A naj jutri probam malo z jabolkom in banano? Koliko tega bi moral sploh pojesti-le žličko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
14.1.2005 19:08:39   
KIRA
če ččeš hrano toplo obdržat si kup tist krožnik k se vroča voda spodaj not nalije v dno. tak termos krožnik.
drgač pa večkrat probaj. moja 1 mesec ni hotla z žlice jest, pol pa je pred par dnevi začela sama not nosit - mije kar žlico z rok vzela. mogoče še ni pripravljen. večkrat probaj - vsak dan malo pa bo.
dve tri žličke za začetek. to sam tolko da se navadi z žličke jest, da ne bo tko hudo ko bosta čist prešaltala.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
14.1.2005 21:12:30   
Gina
Naredi ful redko kašo, ker na začetku še ne znajo požirat. Ker moj tudi sploh ni znal, pa tudi ni hotel, sem mu na začetku vsak dan najprej poskusila dat po žlički in potem je spil do konca po flaški. Počasi se je navadil požirat.
LP

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
14.1.2005 22:26:16   
KIRA
a veš kaj je moja nardila? s kozarčka je pila alpsko mleko. celo požirkoma. z žličke pa ni hotela. pol sem pa rižolino z alpskim mlekom skp nardila, pa je šlo. smo cmokal, pa se nič drl. pa pokazala sem ji kako se je - jaz sem z njeno vilčko papcala, pa na široko usta odpirala, pol pa sem še pri njej probala z žličko. to sem pozabla prejle napisat.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
16.1.2005 12:28:29   
risina
Maxica8)(D.)le korajžno.Tudi jaz sem bila v isti koži-ker te poznam:zmeden:vem da boš :ups:svojemu Maxu dobra mama.Piši kaj.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
16.1.2005 17:48:38   
Maxica
Evo, sem ti pisala privat-si me firbčno naredila, od kje me poznaš;).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
17.1.2005 15:34:06   
bini
pa ne takoj obupat maxica... tud jaz sem misla da bomo kar vedno dojili, ampak sem vztrajala vsak dan po malem in počasi je postala naša mala čist navdušena in sedaj ko žlico zagleda z obema rokama tolče po mizi :)... seveda pa traja nekaj časa da sprejmejo nov način prehranjevanja... pa si ti predstavljaj kako bi blo če bi te eden kar na hitro hotel spravit na flaško :) hehe...sam hecam se.. ti kar vztrajaj s kašico. :kuza:
lp

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
17.1.2005 17:41:07   
frutka_
Moj nasvet. Uporabi drugo kašo in jo zmešaj z vodo. Jaz sem mojemu naredila enako kot ti, enih trikrat, pa ni jedel. Ko sem jo enkrat poskusila sem razumeala zakaj...bilo je milo rečeno ogabno!Poskusi z grisem ki je tudi iz riža, je dosti bolj okusen, pa malo dinje dodaj, da bo sladko in to je to.Aja, pa zmes naj bo tekoča, ne pregosta.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Začetniške težave pri uvajanju goste hran
17.1.2005 19:02:42   
KIRA
pa saj ni nujno da s kašico proba. zmečkane banane so tud o.k. sam fajn zmečkane morjo bit, da ne bo koščkov. ali pa pirejček, sam brez smetane. pa čist malo, tolk da se navadi okusa. naša po začetnih težavah že kar začne usta odpirat. sam s požiranjem je še majčken težavic. včasih gre dol, včasih ne.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?