|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 14:34:13   
bini
Naš skoraj 2-letnik je shodil šele pri 16 m, več kot eno leto obiskoval RA in fizioterapijo... sedaj dirka, pleza, ampak mene malo skrbi, ker je precej neroden in velikokrat pade - v glavnem sicer res takrat ko preveč hiti, ko se mu mudi ujeti starejšo sestrico, ko bi rad nekaj čemur še ni dorasel.. ampak me vseeno skrbi in bi mu rada pomagala... poleg tega se mi zdi tudi, da levo nogo obrača malo preveč navznoter..user posted image

zanimajo me izkušnje mamic, katerih otroci so tudi imeli težave pri motoričnem razvoju in kako se to kaže pri njih sedaj... ali imajo kakšne težave?? tudi večkrat padejo, so bolj nerodni???
svetovali so mi tole abc telovadbo, pa me zanima če ima kdo morda izkušnje z njimi in kako poteka vadba??
poleg tega bova šla najbrž še na en pregled, da vidimo kaj in kako...
mal me skrbi, ampak se trudim ne pretiravat user posted image

_____________________________

Svet je lep!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 14:40:37   
April
s kje pa si? Nama so ravno14 dni nazaj v ra tudi svetovali to abc telovadbo za starejšega. V razvojno ni nikoli hodil, hodi pa po prstkih in navznoter, zato sem vprašala. Na telovadbo sva enkrat tudi šla.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 14:42:42   
bini
sem z dolenjske, ampak bomo pač hodili v ljubljano..
kakšno izkušnjo pa imaš s to telovadbo.. a lepo pokažejo vaje?? je to več kot navadna telovadba??
naš še ni star 2 leti, pa menda je fajn da greva že pogledat vsaj..


_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 14:44:01   
April
ti kasneje odgovorim, ker me zdajle obadva okupiratauser posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 14:57:55   
sazi
Žal ti o kakšnih izkušjah ne vem nič povedati, bom pa vejetno šla z malim sama pogledat. Ta teden so počitnice in ni vadbe, naslednji teden bo pa spet. Moram preveriti, če je še kak prostor (sem šla namreč šele po prebranju tvojega posta gledat, kaj to je). Naš 2-letnik je namreč shodil pri 20ih mesecih in je tudi še precej neroden, eno nogico obrača navzven in hodi zelo na trdo s stegnjenimi nogami.

Hvala za tole temo, bova šla pogledat.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 15:03:18   
Pobalami
Na Forumu migajmo skupaj je tema o abc telovadbi.

V bistvu je to navadna telovadba za malčke. Pokažejo vaje samo malčki ne sledijo najbolj ampak vsak dela po svoje, ker so še premajhni da bi razumeli . Meni se zdi super. Sicer moj ni hodil na RA ampak je bolj počasne sorte. Ko vidi druge mu da  motivacijo. Starši poskušamo usmerjati otroka. Poudarek je poskušamo user posted image  . Od oktobra je veliko bolj gibljiv in si več upa. Jaz priporočam. Jo pa ima zelo rad.

< Sporočilo je popravil faca -- 20.2.2008 15:04:59 >

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 17:35:10   
April
No. pa imam minutko časa. Prejšni ponedeljek sva šla midva prvič pogledat na vadbo v fužine. Na začetku so se otroci ogrevali, tako da so skupaj s starši tekli v krogu. Sledilo je oponašanje živali. smo se plazili kot kače, skakali kot zajčki....sestavijo tudi poligon...delajo prevale, hodijo po drogu, skačejo, plezajo po lestvi..
Sinu je bilo všeč. Ker je bil prvič je le malo težje sledil, predvsem poligon ga je mal nerviral. Meni je tudi vadba všeč. Edini minus je cena, saj od februarja do maja stane kar 100 evrov.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 18:15:06   
daša
Saj če sta hodila na fizioterapijo, sta sigurno naročena na kontrolni pregled. Naš ni hodil na Ft, samo preglede sva imela vsak mesec, pa pokazala je kako naj ga nosimo, oblačimo, previjamo (handing). Pa ko je shodil, me je naročila za čez nekaj časa zopet na pregled (to v Kranju). Če pa nista naročena, bi pa jaz poklicala in prosila za pregled.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: "RA otroci" in abc telovadba
20.2.2008 18:26:59   
bini
hvala za odgovore user posted image
ja, cena je res lepa, ampak če pomisliš, da je ura privat FT cca 30 €, potem to ni neka pretirana cena... pač realna - žal.. .a to je enkrat tedensko?? kaj pa če manjkaš, a je možna nadomestitev??
mi gremo zdaj najprej na FT, da ocenijo kolk vaje bi rabil, ker zdaj pol leta smo ga pustili, da je pač po svoje hodil naokoli, nismo delali nobenih posebnih vaj... vem pa, da sem pripravljena naredit vse, da bi hodil in se gibal kot je treba.

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?