|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Reš - čakalna doba na postopek
24.2.2012 16:28:08   
Anonimen
V pravem času sem tega prebrala! Anonimen hvala!
Jaz sem danes klicala dr Reša in se naročila na razgovor/posvet. Naročena sem 08.03. Mož je leta 2011 pri njem opravio spermiogram.
Srečno in se javi po pregledu!
Lp


< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 24.2.2012 17:16:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
25.2.2012 18:32:17   
tamala86
Čao!
Sem nova tukaj, pa me nekaj zanima. Dve leti nazaj sem rodila, nato sem imela enkrat missed ab.(čiščenje) in enkrat izvenmaternično. po laparoskopiji so mi rekli, da po naravni poti ne bo šlo, saj nimam levega jajcevoda, na desni so mi pa odkril agenezo jajcevoda in hipoplazijo ovarija.zdaj sva dobila napotnico za ivf, šla bova k rešu, sam me zanima, če morva delat kakšne preiskave, ker jaz imam diagnozo in drugače nimava težav s plodnostjo, samo nimam povezave maternica-jajčniki.
Kako dolgo pa se drugače čaka pri rešu in kako dolg je postopek.hvala za informacije.lp
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
26.2.2012 13:54:00   
Anonimen
Punce pozdravljene!
Naročena sem na prvi posvet pri dr Rešu.
Do zdaj sem bila v Leonišču ampak vse skupaj gre zelo po časi in bi rada nekaj spremenila. ALi mi katera lahko pove kaj vse potrebujem prinesti s seboj? Nekatere izvide imam v Leonišču (hormone in SPB), ostalo vse (spermiogram, hsg, otpust iz bolnišnice po opravljeni histeroskopiji in laparoskopiji) imam doma.
Še nekaj, ali na prvi posvet lahko grem sama? Mož ima grozan delavnik in groznega delodajalca...
Lp
user posted image

(odgovor članu tamala86)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
26.2.2012 16:55:40   
pupika83
Tamala86, pri Rešu vse poteka zelo hitro, navadnonima dolge čakalne dobe, verjetno okrog 1 mesec. Tudi če bo želel delati še kakšne preiskave (kar je možno), bo to trajalo kvečjemu mesec ali dva. In že boš v postopku. Tudi v samem postopku vse poteka zelo hitro. če imaš kratki postopek počakaš menstruacijo in potem je punkcija po približno 14 dneh, čez nekaj dni transfer in že sledi čakanje na test. user posted image V dolgem postopku pa se zadeva podaljša za približno en teden.

Anonimna, prinesi vse izvide, ki jih imaš. Nekatere bo pogledal, drugih najbrš niti ne. Ponavadi pa Reš rad vidi, da prideta oba z možem, ker on pravi (kar je v bistvu res), da na zanositvi delata oba in je to stvar obeh, zato je najbolje, da vedno hodita oba. Če bo imel dober dan, bo ok, drugače ti zna pa tudi kakšno pikro povedati, če boš sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
27.2.2012 11:13:49   
tamala86
Pupika83 hvala za informacije.user posted image
Držim pesti za vse punce, ki čakate...čimveč user posted image
LP

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
27.2.2012 12:25:53   
Soddy
Zdravo!

Imam tudi vprašanje in sicer sem opravila odstranitev pregrade, HSG in vse ostalo na UKC, mož pa spermiogram pri dr. Rešu (na Ginekološki kliniki zdaj zahtevajo novega, opravljenega pri njih).

Glede na dolgotrajne postopke na Ginekološki kliniki, ki se vleče že od februarja 2010 se želim kljub temu, da imam že napotnico na UKC, preusmeriti k dr. Rešu, predvsem zaradi kar nekaj priporočil mojih prijateljic, ki so z njim izredno zadovoljne.

Zanima me, če ima katera izkušnje s tem - vračilo napotnice in pridobitev izvidov na UKC, če tam komplicirajo glede prestopa k dr. Rešu in kolikšen del postopka pri dr. Rešu me še čaka.

Hvala, veliko sreče in lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil Soddy -- 27.2.2012 12:27:29 >

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
27.2.2012 12:36:04   
Anonimen
Soddy, jaz mislim, da je menjava zdravnika / zdr.ustanove absolutno tvoja pravica in tudi vse izvide ti morajo dati. Na UKC-ju so itak preobremenjeni in bodo kvečjemu veseli, če boš prenesla svoje zdravljenje drugam. Če bodo slučajno neprijazni, pa le vztrajaj in se ne pusti odgnati! Žal je tako, da moramo same poskrbeti zase in biti zelo sitne, če hočemo kaj doseči...

(odgovor članu Soddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
27.2.2012 15:39:55   
Soddy
Hvala lepa. :)

Če sem čisto iskrena bi rada ves ta dolgotrajni proces čakanja in klicanja dala za sabo. Se vse skupaj vleče že od 2008. Za vsak postopek jovo na novo v čakalno vrsto, a sami so priznali, da bi lahko več stvari hkrati preverili in po potrebi operirali.

Upam, da bo pri dr. Rešu ne le hitreje ampak tudi manj mučno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
28.2.2012 12:09:19   
Anonimen
Glede na izkušnje drugih punc s foruma, bo pri Rešu zagotovo vsaj hitreje in že zaradi tega manj mučno.
Midva greva v ČET na ta prvi posvet in spermiogram - komaj čakam, samo da se vse skupaj premakne!
Najhujše od vsega je to čakanje... ko si odvisen od drugih in celotnega sistema in nimaš kaj (če seveda nimaš debele denarnice, ko lahko vse plačaš in si prej na vrsti). No, vso srečo ti želim!

(odgovor članu Soddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
28.2.2012 12:40:32   
Soddy
Evo, klicala sem k dr. Rešu in dobila termin prvega srečanja že čez  dobre 14 dni.

Do takrat moram samo dobiti svoje izvide in upati, da mi UKC vrne napotnico oziroma, da lahko dobim novo. To me trenutno najbolj skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
5.3.2012 11:58:59   
Anonimen
Prvi obisk pri dr.Rešu je za nama, tako da vam lahko povem, kako je bilo... Celotna izkušnja me je malce zbegala, saj je imel on popolnoma drugačen pogled na moje težave kot moja osebna ginekologinja in je predlagal drug pristop. Odsvetoval mi je HSG (ker je rentgen pač škodljiv) in tudi HSC za odstranitev pregrade. Po njegovem mnenju se preveč ukvarjamo s pregradami, to v tujini kao sploh ni tema in "ne obstajajo". Res je zelo direkten in ekspeditiven. Veliko je "zamahoval z roko", kot da polovica stvari, ki sem jih izpostavila, sploh ni pomembnih. Mislim, da me je ocenil, da preveč študiram forume in da sem precej napsihirana in je morda zato ubral tak pristop. Meni, da so OV testi metanje denarja skozi okno ("Nikoli vam ne bodo pokazali prav" je rekel), jaz pri 34. letih baje absolutno še nisem v letih, ko bi me moralo kaj skrbeti, UZ slike od moje GIN sploh ni želel pogledat, detajli glede cikla ga niso zanimali, odnos s prekinitvijo ni nikakršna kontracepcijska metoda in skoraj vedno vodi do zanositve, če je vse ok... hecna izkušnja, res. Da ne govorim o tem, da se je med UZ pregledom oglasil na mobitel in se kar nekaj časa pogovarjal, medtem ko je z UZ napravo brskal po moji notranjosti...  v tistem trenutku sem sicer podvomila v multitasking priletnega gospoda, a rekla mu seveda nisem ničesar. Kljub vsemu sem na koncu sama pri sebi zaključila, da je on vseeno večji strokovnjak za neplodnost kot moja os. GIN in da bo najbrž bolje, če sledim njegovim nasvetom in predlaganemu pristopu (stimulacija s Klomifenom zaradi suma, da jajčniki že malce pešajo). Tako, da bomo poskusili najprej s tem, potem pa naprej...

(odgovor članu Soddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
7.4.2012 22:15:27   
kartamena
pozdravljeni!
že več kot dve leti se vse vleče, zato se tudi oglašam ... zanima me, kako pridem do dr. reš-a? trenutno se zdravim v leonišču. mož bo že 3-ič opravil spermiogram, ki vedno pokaže, da ima nič semenčic. res grozno ... :-( in zdaj prebiram info o dr. rešu ... ali potrebujem napotnico od osebne ginekologinje (iz svojega zdr. doma) + denar (verjetno je samoplačniško kaj ...)?
že vnaprej hvala za info.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
8.4.2012 0:08:08   
krisv
K dr. Rešu lahko greš tudi z napotnico. Lahko prestaviš tisto iz Leonišča oz. greš po novo k svoji ginekologinji. Pokliči sestro (01/ 510 68 00) in se naroči.

(odgovor članu kartamena)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
4.6.2012 14:30:17   
kaja75
Danes sem bila pri dr. Rešu... prav razhudil se je, ko sem ga vprašala ali je postopek samoplačniški..... NI... vse preko napotnice dela, razen tistim, ki so že porabile 6 postopkov.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
12.6.2012 12:50:27   
dspela
Moj mož ima v ponedeljek 18.6 spremiogram. Sem pozabila vprašat, če moraš orginal napotnico poslat in prideš z kopjo (kot je na genetiki v lj)...ali prideš tja samo z orginal napitnico. Se mora prej prijavit v sprejemni pisarni in kam more iti?
Hvala

(odgovor članu kaja75)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Dr.Reš - čakalna doba na postopek
14.6.2012 9:07:20   
Anonimen
S seboj naj ima orginalno napotnico, ki jo odda sestri (moraš kar sam v sprejemnico, ker sestre ne hodijo ven). Ko bo na vrsti ga pokličejo notri, potem gre v posebno sobico kjer odda seme. nato ga Reš pogleda pod mikroskopom in poda prvo oceno.
Čez cca 7-10 dni prejme izvide po pošti.

Pa srečno!!!

(odgovor članu dspela)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: DR. REŠ-ČAKALNA DOBA NA POSTOPEK
12.11.2015 11:14:39   
PIKAPOKA1987

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kontakt dr. Reša v Ljubljani:

ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE
Ulica bratov Babnik 10
1000 Ljubljana

tel. 01 510 68 00
fax: 01 510 68 04
www.neplodnost.com
info@neplodnost.com


Pokliči pa po 11 uri, ker takrat sestre lažje naročajo, svetujejo,... Je manj živčne vojne.user posted image


Sestre pri dr. Rešu naročajo od 6 -18 od ponedeljka do petka. Od 11ih naprej imajo največ gužve.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?