|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojeni v 34. tednu
1.6.2008 14:29:21   
zarjica
Prosim vas, da mi poveste izkušnjo, kako izgleda nedonošenček rojen v 34. tednu nosečnosti. Sama sem v 34. T, zdi se mi, da se nekaj pripravlja, pa tako so mi tudi rekli. Ležim doma, nikoli nisem dobila nič za razvoj pljučk, torej se še bolj bojim. user posted image
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojeni v 34. tednu
1.6.2008 15:37:39   
Suza
Nič ne čakaj doma, raje se odpravi v porodnišnico da še lahko kaj ukrenejo. Ko bodo popadki prepogosti ni poti več nazaj.
Sama sem prvič tudi skoraj v 32 tednu rodila. Takoj sem pohitela v porodnišnico kjer sem dobila obliže na trebuh in nekaj za hitri razvoj plučk.
V glavnem uspelo jim je ustaviti popadke, vendar sem ostala v bolnišnici do 37 tedna. Čez štiri dni po odpust sem rodila zdravega dečka.

_____________________________

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rojeni v 34. tednu
1.6.2008 19:48:02   
ana b
Oj!
Sama sem drugega fantka rodila v 34. tednu in ni bilo nobenih problemov, no vsaj s strani pljuč ne. Je pa imel dokaj hudo zlatenco, pa slab sesalni refleks. No, sedaj je živahen 9-mesečnik, ki obiskuje fth, sicer pa je brez težav.


Srečno

(odgovor članu Suza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rojeni v 34. tednu
3.6.2008 13:30:53   
Nacka
V 34t sem rodila fantka - 2660g in 50 cm. Vse ok. Nobenih težav. Napredoval je super in vse nadoknadil v nekaj mesecih. Motorično je bil nekoliko počasnejši, so nas dali na nft, potem pa ugotvili, da je vse ok in nam ni treba več hodil. Pojdi pa raje k zdravniku - vsak teden se pozna. Srečno.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rojeni v 34. tednu
3.6.2008 14:35:45   
ttz
Jaz sem v 35 tednu rodila dvojčka, pa sta bila čisto v redu. Nič nisem dobivala za razvoj pljučk ali kaj podobnega. Tamali je bil 2390g, tamala pa 1890g težka in premajhna za svojo starost, a v enem tednu smo vseeno šli domov. Tako da nič ne skrbi, ampak bodi čimbolj sproščena, pa bo vse ok.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rojeni v 34. tednu
6.6.2008 21:38:27   
baja*
Jaz sem rodila fantka v 35t (48cm, 2780g). V P sva bila 11 dni, ker je imel močno zlatenico, drugače pa je bilo vse v redu. Je čisto zdrav fantek, nikoli ni imel nekih znakov nedonošenosti. Preventivno smo bili 3x v razvojni in je bilo vedno vse ok.user posted image  Na začetku sva sicer imela malo težav pri dojenju, ampak sva tudi to preguralauser posted image .
Srečno!

(odgovor članu ttz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rojeni v 34. tednu
20.7.2008 15:27:10   
24julij
jaz sem rodila laro v 34t 1d in je bila tretirana kot pravi donosencek,v porodnisnici sem lezala 11 tednov zaradi grozecega poroda dobila inekcije za plucka in z malo je vse uredu,samo dojenje nama ni steklo,sicer se se vedno trudim,stara je en mesec vendar nama ne stece,ji je flasa boljsa

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?