|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poroka v domikanski republiki
30.6.2008 14:58:30   
ursa30
S fantom se odločava, da bi se poročila v Dominikanski Republiki. Slišala sem, da je poroka tudi uradno priznana v Sloveniji. Pa me zanima, se je katera poročila tam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poroka v domikanski republiki
30.6.2008 15:15:41   
baguSka
za dominikansko pa res se nisem slisala.. sem pa za mavricius.. sva se z mojim mozim tud hotla tam porocit, pa je brezveze.. ker je predrago za teh 10 minut al pa se tok ne, ko te vprasajo in reces JA, pa prstane si das in lubcka in se podpises in to je to.. skoda vsacga eura.. je pa full draga ta zadeva.. skor tko, kot ce bi pr nas naredu ohcet za 50 ljudi npr.. midva sva se porocila na dolenjskem na kmetiji, cist sama s pricami, smo pojedli kosilo in sva picla na hanimun.. sva glih vcer nazaj prsla.. :)) in nama je blo super in ni nama zal za NIC kar sva al pa nisva nardila.. :)))))

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poroka v domikanski republiki
1.7.2008 8:24:56   
NATAŠI
moja kolegica je šla ta teden v grčijo in se bosta tam civilno poročila... menda je en kup papirologije za uredit in te pridejo papirji okrog 200 eur

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poroka v domikanski republiki
1.7.2008 8:28:56   
JanaB
Za Dominikansko ne vem, se je pa kolegica poročila aprila na Mauritiusu in jo je prišlo 7.500 za dva za 14 dni z obredom vred.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poroka v domikanski republiki
1.7.2008 16:32:59   
*tajda*
baguska poroka na Mauritiusu sploh ni draga,ker sam obred ki traja približno 45 minut,vključno s torto in šampanjcem in okrasitvijo,stane okrog 100 evrov.Draga je letalska karta in nastavnitev.No midva sva se poročila na tem rajskem otočku leta 2006 in sva dala okrog 9 tisoš evrov,sva pa imela  res luksuz 5 zvedzdic tako na Mauritiusu kot kasneje v Dubaju,vglavnem bilo je sanjsko.Glede Dominikane ti pa ne znam svetovat.

< Sporočilo je popravil *tajda* -- 1.7.2008 16:46:16 >

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poroka v domikanski republiki
15.8.2008 17:49:10   
mojca.33
Hello, Ursa30!
Rada bi ti povedala, da sva se midva s fantom poročila pred enim mesecem na Dominikanski Republiki. Bilo je nepozabno, sanjsko, nikoli ne bi naredila drugače. Res je, da skoraj "doktoriraš", preden si urediš vse papirje, ki povrhu vsega tudi niso poceni, vendar je bila to taka izkušnja, ki je nikoli v življenju ne bova pozabila. Za organizacijo poroke sploh ne rabiš skrbeti, saj ti uredijo vse v hotelu. Res je, da sva si privoščila hotel s 5*, ampak je zato bilo vse skupaj izvedeno z njihove strani zelo profesionalno. Cenovno ni ravno zelo poceni, vendar vseeno ne moreš primerjati naših porok v Sloveniji s poroko na plaži v tropskem svetu sredi kokosovih palm in morja vsemogočih turkiznih barv.
P.s. Morda naključje, vendar si postavila vprašanje 30.6.2008-dan, ko smo mi imeli let na DR. Če imaš še kakšno vprašanje, ti z veseljem odgovorim.

< Sporočilo je popravil mojca.33 -- 15.8.2008 17:54:51 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poroka v domikanski republiki
20.8.2008 6:43:03   
Kerensa*
A možiš se, sošolka?... no, če se misliš v Dominikanski republiki, ne bom čisto nič užaljena, če me NE povabiš. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: poroka v domikanski republiki
18.7.2015 5:44:26   
frajer3

ali gre gdo 16.09. v dominikansko republiko rabim družbo.

lp

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?