|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bučke, bučke,...
10.7.2008 14:47:55   
Mana
Kjava, to sem hotla ja in hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Bučke, bučke,...
10.7.2008 17:23:57   
massylou
Meni je fenomenalno: na debeljše kolobarje narežeš bučke, jih na hitro popečeš na olivnem olju (ne smejo ratat pocaste), malo povegetaš in posuješ gor riban sir (edamca, tilzit...). Božansko, tudi kot samostojna jed.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Bučke, bučke,...
11.7.2008 8:10:19   
Lepotica
Bučke olupiš, nasekljaš na koščke, na olivnem olju prepražiš česen, dodaš bučke, pražiš ene 10 minut, dodaš tuno, malo popra, žličko kisle smetane. Postrežeš kot omako k testeninam-super paše s špinačnimi rezanci, pa malo parmezana povrhu.

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Bučke, bučke,...
11.7.2008 12:15:17   
Gina
Prepražiš česen, toliko da zadiši, dodaš na kocke ali kolobarčke zrezane bučke (neolupljene, razen če so že velike, tem moraš pa odstranit semena in lupino), popražiš da so na pol mehke. Šele tedaj (ne smeš prej, sicer ima čisto drug okus vse skupaj) dodaš narezan paradižnik, pa sol ali vegeto, tenstaš vse skup še par minut, čisto na koncu dodaš peteršilj. Njaaaamiiii.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Bučke, bučke,...
11.7.2008 18:12:36   
muška
Meni so najbolj dobre, ko jih narežem na kolobarje, posolim, popečem na malo olja in nato po njih na debelo posujem česen in peteršilj. To lahko ješ toplo in mrzlo.

Druga varianta, ki je meni tudi ful dobra je; narežeš bučke na kolobarje, posoliš, na hitro popečeš na obeh straneh (toliko da postekleni), nato jih daš v pekač na folijo ali peki papir eno zraven druge. Na vsako posebej potem dam na tanko narezano rezino paradižnika, kolut čebule, šnito salame, ali šunke, ali polike,... kar imam pač v hladilniku in preko vsega tega še sir in posujem z origanom. Gor lahko seveda naložiš tudi papriko, česen,... po okusu. To dam potem v vročo pečico, in pustim v njej toliko časa, da se sir raztopi in okusna jed je narejena user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Bučke, bučke,...
11.7.2008 22:29:28   
Anonimen
Mene pa zanima, ali kaj prej bučke nasolite, da iztisnejo sok, da niso tako grenke? To delam za mojega 7 mesečnika. Pa saj ne vem, ali so kaj boljše. LP

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Bučke, bučke,...
13.7.2008 19:26:39   
kjava
Bučke ne smejo bit grenke, to grenčino imajo melancani in se uporablja tak postopek, čeprav se meni tud oni ne zdijo ful neki grenki in ne čakam vedno, da spustijo sok. Odvisno, kolk se mi mudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Bučke, bučke,...
14.7.2008 12:54:04   
muška
Bučke so tudi grenke, sploh če so že stare in iz trgovine! Meni domače še niso nikoli zagrenile, tiste iz trgovine pa že kar nekajkrat user posted image  .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Bučke, bučke,...
17.7.2008 11:37:31   
alja01
Bučke olupim, jih nastrgam na debelejše trakove, posolim in dodam kimno ter pustim stati kakšno uro. Nato na olivnem olju popražim malo čebule in česna, dodam bučke, ki jih prej ožamem, nato dodam še paradižnik, ki ga narežem na koščke. Vse skupaj dušim pribljižno 45 min, da nastane omaka, ki jo lahko izboljšaš še s kislo smatano in zgostiša še z moko. Zraven postrežem še pire krompir. Naši imajo zelo radi, še posebno naša najmlajša.

_____________________________

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Regratov med
Zdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?