|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Misli ob smrti otrok
22.7.2008 20:30:46   
knedli
Rabila bi misli ob smrti nerojenih dvojčkov. Sestri sta v 26t nosečnosti umrla oba dvojčka pa bi rabila kakšne lepe misli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Misli ob smrti otrok
22.7.2008 20:31:41   
Volga
Ti jo kar lepo močno objemi, pa ji boš vse povedala. Nobenih umetnih besed ni treba.

(odgovor članu knedli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Misli ob smrti otrok
22.7.2008 20:47:14   
total
Tako kot je napisala predhodnica,objem in podpora ji bosta pomagala...stoj ji ob strani in ji pomagaj,da čimprej pozabi.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Misli ob smrti otrok
22.7.2008 20:50:53   
emaa
Nobenih posebnih misli, stoj ji ob strani, pa bo najbolj prav kot sta ti rekli predhodnici. 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Misli ob smrti otrok
22.7.2008 20:58:25   
Naja30
V tem trenutku ji nobena še tako lepa in v srce segajoča misel ne bo v uteho. Ponudi ji ramo zjokat se in poslušaj jo, to je bistveno. Misli v takih trenutkih pa jo bodo kasneje spominjale samo na bolečino.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Misli ob smrti otrok
23.7.2008 7:59:12   
silvya
Bodi ob njej ko te potrebuje. To je največ kar lahko narediš. In ne pozabi, da je kljub temu mamica.
Da bosta ta otročka vedno z njo, v njenih mislih.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Misli ob smrti otrok
23.7.2008 12:06:28   
Anonimen
Bodi ob njej. Bodi njena. Stoj ji ob strani. Dovoli ji, da izlije svoja čustva. Dovoli ji, da čuti. Podari ji objem. Veliko več pomeni toplina kot tisoč besed...

(odgovor članu knedli)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Misli ob smrti otrok
25.7.2008 16:03:22   
detelja
knedli najbolj ji boš pomagala, če boš enostavno ob njej...brez kakšnih besed, da bo drugič boljše, da se to vsaki drugi, tretji zgodi...brez vprašanj...pusti ji, da sama izpove svoja čustva, bes, žalost.....

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Misli ob smrti otrok
28.1.2015 8:18:23   
LadyWinter
Pozdravljene vse skupaj ! Preden karkoli rečem in napišem naj povem, da več kot samo občudujem prav vsako izmed vas,mamic, ki ste morale skozi največjo bolečino tega sveta... Zame ste res borke, spoštovanja vredne ženske, da so po vsem tem sploh še pripravljene živeti naprej.. Tudi sama sem mamica dveh otrok in že samo misel na to, da bi ju lahko izgubila me pahne v pogubo Tako, da... Spoštovanje prav vsaki izmed Vas.... Oglašam se Vam, ker delam diplomsko nalogo z naslovom ''''''''Izguba otroka v perinatalnem obdobju-izkušnje mater v slovenskih porodnišnicah''''''''. Verjetno mislite, da sem nora, da sem kaj takega izbrala, vendar me je zgodba zelo dobre kolegice, ki je otročka izgubila v 6.mesecu nosečnosti tako zelo prizadela-deležna je bila namreč zelo surove, grobe, nečloveške obravnave v porodnišnici s strani zdravstvenega osebja, da me je to totalno raz******* sploh, ker gre za poklic v katerem si jaz želim delati, za katerega študiram in od katerega se zahteva in pričakuje kar največ senzibilnosti in empatije pa še to ženskam, ki se jim je podrl svet in so izgubile nekoga za katerega so bile pripravljene živeti. Zadeva se me je tako zelo dotaknila in me prizadela, da sem se odločila reskirat in malo potipat to zadevo, kaj se v tem zdravstvu dogaja. Vem-zadala sem si zelo zelo trd oreh in s tem, da sem se za to odločila reskiram svojo diplomo ampak, kot pravim- v to sem se enostavno MORALA podat !! vest mi ne da miru sploh pa, ker se s tovrstnimi situacijami v zdravstvu skoraj nihče noče ukvarjat in se vsi temu raje ognejo... zdi se mi, da so te izjemne ženske deležne premalo pozornosti in čeprav vem, da neke bajne revolucije na žalost ne moram narediti, moram vsaj načeti en mali korak... Tudi sama poznam kar nekaj mamic, ki so morale skozi to in po njihovih pričanjih ni problem v tem, da one ne želijo govorit o tem ampak je problem v ljudeh okoli njih-oni ne upajo in nočejo spraševati. in točno to se je zgodilo, ko sem ljudi spraševala, če slučajno poznajo koga, ki je izgubil otročka od nekako 4.meseca nosečnosti naprej in odgovor je bil v večini ''''''''ja, poznam, ampak raje ne bi, ne upam omeniti ali so pripravljene sodelovati''''''''.... Tako, da ste moje edino upanje prav ve. Rada bi vam posredovala link do spletne ankete z omenjenim naslovom in upala, da bi se na vprašanja odzvalo čim večje število žensk. Je pa stvar striktno anonimna in niti jaz nimam vpogleda v to kaj katera odgovarja...Skratka, v stvar sem padla z več kot le dušo in telesom. Vem, kompliciram si življenje ampak to enostavno moram storiti . Za Vaš odgovor se Vam že v naprej lepo lepo zahvaljujem. In še enkrat, s kar največjim spoštovanjem. Teja*

PS/ V poštev bi mi prišle ženske, ki so tovrstno tragedijo doživele nekako od 22.tedna nosečnosti naprej oz. do otrokovega 7.dneva življenja.
to sporočilo boste lahko zasledile v večih forumih saj želim pridobiti res kar se da veliko izpolnjenih vprašalnikov. je pa stvar kar obsežna, reševanje bi Vam vzelo cca.10 min. Upam, da uspe**** bi bila pa tudi hvaležna, če bi si malo med sabo poslale oz. če za katero mislite, da bi bila pripravljena rešit.

https://www.1ka.si/a/54846

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?