|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavanje v Ljubljani
27.8.2008 9:15:06   
zita
Mi lahko kdo priporoči kakšno dobro plavalno šolo za otroke? Prosim.
Naš fant bo oktobra 3 leta, čisto navdušen  nad morjem. Rada bi ga 1 x tedensko vozila na kakšno plavanje. Sicer ne vem, ali bo želel biti sam v bazenu z otrocvi (brez staršev, je bolj zadržan), zato bi pred vpisom najprej poskusila če mu je všeč.Silila ga ne bom.

Ima kdo izkušnje s kakšnimi dobrmi plavalnimi učitelji.

hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavanje v Ljubljani
27.8.2008 9:25:30   
Maxica
Mi smo hodili na Center za rehabilitacijo Soča, kjer so imeli organizirano plavanje za dojenčke pa tudi za malo večje otročičke v okviru športnega društva Nova Drulovka. Vendar to je bilo že lansko leto spomladi, tako da ne vem, če to še obstaja.


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: plavanje v Ljubljani
27.8.2008 13:15:25   
fricka
V Atlantisu, prijaviš se v trgovini Aquamanija. Mi smo dali čet 10 ur, v skupini so bili trije. Zdaj pa gremo individualno še 5 ur.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: plavanje v Ljubljani
27.8.2008 13:32:38   
mml
Mislim, da ima zavod G-rega plavalne tečaje za otroke od 3. leta dalje v Zavodu za rehabilitacijo invalidov in na Fakulteti za šport...poglej na njihovi spletni strani http://www.g-rega.com/. Naši prijatelji so bili zelo zadovoljni. Sama pa izkušenj še nimam, ker je naša frklja še malo premajhna. Sem bila pa zadovoljan z Aquamania za plavanje dojenčkov

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?