|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje po IVF postopku
2.9.2008 12:18:36   
žogica13
pozdravljene, sem na novo tukaj. ker s partnerjem ne moreva zanositi (premalo spermijev) sva v postopku IVF. Žal je šlo v prvo naprej in sem kmalu po potrditvi, da sem noseča splavila. sedaj se počasi pripravljava na drugi postopek, sem pa danes od sodelavke, ki je tudi zanosila in rodila po IVF slišala, da naj otroka po rojstvu ne bi smela dojiti...zaradi hormonov, ki jih je jemala ko je imela težave z zanositvijo in zaradi samega postopka spočetja otroka..zdaj sem malo v skrbeh ali je to res? tiste, ki ste rodile in ste bile oplojene po IVF je to res. upam, da se bo v drugo prijelo in obdržalo in zaradi mene sta lahko tudi dva user posted image .
pozdravček vsem in držim pesti za vse, ki ste na istem kot sva midva z mojim.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 2.9.2008 14:57:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje
2.9.2008 14:00:11   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: žogica13
sem pa danes od sodelavke, ki je tudi zanosila in rodila po IVF slišala, da naj otroka po rojstvu ne bi smela dojiti...zaradi hormonov, ki jih je jemala ko je imela težave z zanositvijo in zaradi samega postopka spočetja otroka..


joj kakšne neumnosti ljudje kvasijo...oprosti ampak to je totalna bedarija...sploh pa ne vem kako bi sam postopek spočetja otroka vplival na materino mleko in samo dojenje user posted image


čisto brez skrbi lahko normalno dojiš ...preverjenouser posted image

Želim ti veliko sreče v 2. postopku user posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče pa se pridružiš dvojnim mamicam, tako kot sem jazuser posted image


< Sporočilo je popravil Skye -- 2.9.2008 14:01:24 >


_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje
2.9.2008 14:38:02   
žogica13
hvala za odgovor. meni je skoraj kava iz rok padla ko sem to slišala. samo ženska je pač zakompleksana. nisem pa ji hotela ugovarjat, ker ona misli, da ima skoz prav.
držte pesti,da v drugo rata.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje
3.9.2008 20:24:36   
GoYa
ma kakšnih hormonov nekiuser posted image user posted image user posted image  saj mine 9 mesecev od jemanja hormonov do rojstva otroka

jaz sem prvič in drugič samo dojila

a ta sodelavka pa potem ni dojila iz tega razloga? to me res zanima.

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dojenje
3.9.2008 20:42:15   
blaža
Mogoče ji je bil to le izgovor in ni dojila da si ne pokvari obliko jošk, kot en ki jo jaz poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dojenje
4.9.2008 10:26:41   
nana35
No super da imamo take svetovalke.Jaz sem čisto normalno dojila po IVF in še nikoli nisem slišala kaj takegauser posted image .

_____________________________

:))


(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dojenje
5.9.2008 9:12:30   
Mijavček
Ojoj, to so pa res buče.

Zadnjič sem bila na pogovoru v babiški šoli, kjer smo bile same take, ki nosimo dvojčke (v okviru šole za starše), 4 od 5 nas je zanosilo po IVF in kar lep del časa smo z babico govorile o dojenju.

Sicer ji pa res že kmečka logika pove, da po 9 mesecih ni več vpliva injekcij. Naše nosečnosti niso nič drugačne kot ostale, nismo nič na boljšem niti na slabšem user posted image .

Srečno v postopku!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?