|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napad histerije
6.4.2005 10:29:23   
urla
Pozdravljeni starši!
Kot vsi na forumu, imam tudi jaz težavo z mojim pikcem. Star je 17 mesecev in že približno dva meseca dobiva izbruhe histerije. Če mu kaj ni po volji, se butne na tla in se začne neutolažljivo dreti. Probala sem že z ignoiranjem, pogovarjanjem, tudi po riti jih je doil, pa vse zaman. Kaj naj naredim, da pikec ne bo imel občutka, da je zmagala in s histerijo dosegel prav vse????
Pomagajte prosim!!!!!!

Urša:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Napad histerije
6.4.2005 10:37:41   
Anonimen
Mislim, da je napad histerije malo prehud izraz. No, upam, da se ne motim. Po mojem gre le za trmo. Otrok pri tej starosti že toliko razume, da poskuša z dretjem in trmo kaj dosežt.
Vsaj pri nas je tako, že kakšna dva meseca. ko ji kaj ni všeč se kar buta z glavo v tla ali steno in se seveda dere. Na začetku smo se vsi vtikali vanjo češ "ne, ne se butat...".
Pa se je še bolj.

Zdaj pa jo pustim, naj se če se hoče, ko jo zaboli vedno neha in ko vidi, da ne skačem vanjo tega ne počne. Kar se tiče trme je pa tako. Če hoče npr imet škatlo ali kaj takega in ji ne dam pa se začne dret potem včasih popustim zato da imam mir. Včasih se pa vtakne v kaj takega kar ji ne morem dat in tistega pač ne dobi. Včasih je treba biti dosleden in vztrajat, da ve, da zmeraj ne more vsega dobit. Priznam pa, da je včasih bolj enostavno popustit, da je mir.

No, odkar se ne vtikamo več vanjo, je skoraj nehala z butanjem z glavo (cca 1 mesec)

Drugače je p tako, sigurno boš včasih popustila pri izbruhih trme ampak ne pozabi, da tudi če ne boš se bo prej ko slej nehal dret in bo čez par minutk že vse pozabil, ti pa boš še vedno naj naj mamica zanj.

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Napad histerije
6.4.2005 10:42:35   
Anonimen
Se popolnoma strinjam z aljo in dodajam, da tudi pri nas prihajamo v to fazo in da dostikrat ne vem, kaj naj naredim, vsekakor pa je NIKDAR ne udarim, ker zaradi tega nikakor ne neha, ampak se vse še stopnjuje.

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Napad histerije
6.4.2005 10:44:30   
Anonimen
Ja, še to dodam. Nikoli je nisem udarila, niti po riti. Če vidim, da se bo butala ji rečem "bolelo te bo, da ne boš potem jokala" in se obrnem stran. Potem neha.

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Napad histerije
6.4.2005 10:59:29   
Kadija
Naša je 18 mesecev in pravtako vztrajno poskuša, kako daleč lahko gre.Sem pa prečitala mislim da ravno v reviji Mama, da je to faza, ki jo da večina otrok skozi in da je najučinkovitejša metoda(po navadi)Vztrajnost, odločnost in ignoriranje.Sem poskusila, pa deluje.Če hoče z trmo in ipiko kaj dosečt, pa če se ji reče NE, potem tako ostane, pa nej se po trepalnicah meče.Jo bo že minilo!In ko vidi, da ne pali pa neha:hudicek::angel:.
Vztajnost se ne pokaže takoj po prvem ali drugem poskusu, ampak čez čas!:)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Napad histerije
6.4.2005 11:25:16   
urla
Hvala vam za vaše izkušnje. Mogoče sem premalo vzrajna, ampak saj veste kako je, ko si utrujen in imaš še miljon opravkov, te dretje spravi iz tira. Bomo že vzdržali, da ta faza mine.

Hvala.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Napad histerije
6.4.2005 12:43:25   
Anonimen
Ma ja, še ene par let, bo pa že mimo.

LP mamica "zahtevnega" triletnika

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Napad histerije
7.4.2005 13:33:20   
karmy
ampak k enkrat rečeš ne, ne smeš popustit... ker to začne otrok izkoriščat... jzt romppompom naredim če hoče izsiljevat.. pol je pa mir.. tak da je zdele 2 mesca kot angelček 9nebesa

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?