|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj storiti, če otrok ne pije tekočine?
9.4.2005 14:34:26   
Kadija
Imam prijatejlico, ki ima dobro leto starega fantka.Problem pa je v tem, da sploh ne zaužije skoraj nič tekočine.Prosila me je za nasvet a sem v temi.Rada bi ji pomagala, zato sem se spomnila na vas RR mamice.Več glav namreč več ve.Ne vem, kako sta pregurala do danes, ker mali ni ravno videt, da bi mu kaj manjkalo, je pravi sonček!Je pa malo slaboten, to je res!Kako ga naj pripravi do tega, da bo pil, saj prihaja poletje, ko potebujejo še toliko več tekočine.
Morda se je ta tema že kdaj debatirala a imam danes bolj malo časa za iskanje, saj je kar zajetno število strani.Bom kak drug dan.Obljubim!:)
Pa naj omenim še to, da pri hrani tudi ni najbolj aktiven, tako da ima reva velike težave, da ga vsaj nahrani koliko toliko zadovoljivo, saj je samo pasirano hrano.Drugega noče.
Hvala za vsak nasvet!:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj storiti, če otrok ne pije tekočine?
9.4.2005 15:36:07   
Pupica
poizkusi na forumu dojenčke in otrok:)bo več odgovorov.

Drugače je pa moja tut zlo malo pila do 5.meseca(se je samo dojila, nobene dodatne tekočine)Vendar sedaj ko je začela piti, popije od 300-350 ml(pri 7 mesecih):bravo::bravo::bravo:
Drugače pa kaka taka hranila, ki vsebujejo dovolj vode.

LP
upam da kej pomaga:rozica:

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj storiti, če otrok ne pije tekočine?
9.4.2005 19:53:25   
mamsi
Tu ne vidim, ali ga še doji, ali ne, ali je hrana soljena ali ne. Ali mu ponudi flaško? Moja mala se še doji 2-3x na dan in spije zraven 1 deci, največ dva tekočine. Ima 9 mesecev. Pa ji zadostuje.
Drugače pa otroci radi poskušajo drugačne stvari, naj mu ponudi poseben lonček z nastavkom, kjer je treba malo sesat, da kaj ven priteče, lahko poizkusi po slamici, je zanimivo, ker je drugače, naša pa še najraje pije kar direkt iz kozarca, sicer tut velik polije ampak pali.;)

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj storiti, če otrok ne pije tekočine?
9.4.2005 20:57:46   
NinaŠ
Anže je (bil) zelo podoben primer. No, jedel je že od vsega začetka (5,5 meseca, prej sva se izključno dojila) zelo rad, ni izbirčen... s pitjem dodatne tekočine pa so bile (saj se še sedaj ne morem ravno pohvalit) vedno težave. Z uvajanjem goste hrane sem mu začela ponujati tudi vodo ali čaj po steklenički, ki je ni zakapiral do 8. meseca; pil je iz skodelice, pa še to ne več kot par požirkov na dan, pa še vedno se mu je zaletelo. Potem je nekako ugotovil kako se pije iz stekleničke, a do slabega leta ni nikdar spil več kot 1 dcl na dan. Iz magičnega lončka, ali po slamci mu pa tud ni šlo; skodelica tko, tko po požirek, ampak to ni nič. Potem je pa kar naenkrat, zakapiral magični lonček, naslednji dan tud slamico. Ugotovila sem, da največ popije kupljenih sokcov po slamici (po flaši ali magičnem lončku še vedno le kak dcl) - spije do 2 na dan. Saj vem, da so sokovi obilno sladkani, ampak sem vesela, da vsaj pije. Sicer se zraven še dojiva, ampak s tem bo tud treba enkrat nehat in do takrat bo fajn, če ugotovim kaj in kako rad pije.
Naj prijateljica poskusi ponudit sok, čaj, vodo v magičnem lončku, skodelici ali po slamci... mogoče bo pa fanta kaka stvar pritegnila.

LP

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?