Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bom pa jutri, ker bi jo res morala potem pa dam možgane na off za en čas.
Pol sem jo imela še 2h pokonc, pojedla kosilo in sem jo dala spat. Spet je hotla nekaj protestirat, pa je po parih cmevkih utihnila. Sedaj pa upam, da spi vsaj 2h, ker drugač se mi bo mešalo.
Z eno besedo je bilo nevzdržno stanje. Jaz nimam ne živcev, ne energije se z obema bockat. Ko pomislim, da bi ju imela enega za drugim, bi bila verjetno res že na Gričk. Mogoče bo zgledalo, da samo jamram, no res jamram, ampak meni ni nerodno priznati, če mi je hudo in nočem navzven delovati, kot da nadvse uživam in opravljam stavri z levico.
, jaz pa ne morem moje riti danes dvignit, da bi šla pucat. Pa v trgovino bi mogla, nimama več skutke, sma vse pojedla.
jaz imam obe še na dolgu , bom ju3, če bo mali
spal čez dan.
ne da dihati - danes ima še dopust in delava generalno po stanovanju
Joooooooooj, koliko ene krame!!! Da se človeku utrga
. Sem bila zjutraj v trgovini pa je vzunaj prav
Maja pa je druga pesem.
Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil.
V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila.
, ker moraš to izdržat. Verjamem,, da ti ni lahko in da ti veliko uniči psihe pri tem, sploh ko so otroci bolni.