|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moram to dati iz sebe
26.1.2009 21:52:55   
*goldfish*
Moram kričati, moram se izpovedati, pa čeprav ne bo nobenega komentarja na to...samo da dam iz sebe in bo manj bremena na meni.
Konec poletja 2007 sem z otrokom odšla od njegovega očete brez vsega. Odšla...ker sem imela vsega čez glavo, ker me je maltretiral fizično in psihično. Ker hvala bogu, sem končno zbrala pogum in odšla. Ampak to je že poglavje zase. Prebolela sem, se postavila na noge, začela na novo življenje...
Ker sva zadnje dni skupnega življenja špilala kvazi samohranilstvo, me je to močno udarilo, kako se naj izrazim...user posted image toliko koliko sem hotela državo okrog prinesti, sem sama sebe v večji drek spravila. Po več kot pol leta sem se spravila skupaj in vložila prvo tožbo za delitev premoženja, nato pa še za zvišanje preživnine. Danes me odvetnica kliče, da je jutri obravnava za preživnino...uf se je začelo si mislim...hvala bogu. Pa me kliče bivši...in mi začne težiti z olajšavo. Naj omenim, da jo je do sedaj uveljavljal on. Jaz sem pa prejšnji teden šla na davčno in spremenila zadevo, tak da uveljavljam maličkega za 2008 jaz. Pol me je začel verbalno napadat in med drugim mi je rekel, da je vložil (ali bo vložiluser posted image ) tožbo za polno skrbništvo nad sinom. In za tiste dni najinega skupnega življenja, da mu bom za nazaj plačala najemnino. user posted image
Mogoče me hoče prestrašiti. Uspeva mu. Jočem kot dež, ker mi je otrok šibka točka. Ampak ko pomislim na to, da pa mogoče je kaj možnosti, da bo šlo vse skupaj na sodišče...koliko gorja, trpljenja bo povzročil z enim neumnim dejanjem, ker hoče prizadeti mene. Do sedaj ni pokazal nekega pretiranega navdušenja nad malim, tudi sam se ni še zmislil, da bi ga imel čez vikend. Vse kar se uspe zmisliti je to, da ga iz vrtca vzame vsak drugi teden en dan in ga ima do 18 ure. Se pravi mesečno 6 ur??? Pa naj bo 8. Jezna sem...ve da je otrok bolan in hodim z njim na preglede...ni me še vprašal kako je stanje? Nikoli me še ni vprašal, ali mali kaj rabi? Ko sva lani šla na morje, mi je hladno samo rekel, da pa mu pač ni treba iti na morje, ker da itak ne ve kaj je to. Ko sem mu omenila, da imam položnico za vrtec 72 €, mi je hladno rekel, da vrtec ni obvezen, in na moje vprašanje, kam naj dam otroka, ko sem v službi mi je, LJUBE MOJE, NE IZMIŠLJUJEM SI...hladno rekel, daj ga socialni!user posted image user posted image user posted image user posted image In tak človek zahteva skrbništvo nad svojim otrokom, da bi ga raje dal drugim ljudjem...kot pa zanj plačal vrtec...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 21:57:43   
ely*
user posted image  Vso srečo.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 21:58:43   
ada2
hej, pomiri se, ne dajo otroka kar tako na lepe oči vstran od mame. če si ti ok, bo otrok ostal pri tebi, edino kar lahko doseže so stiki z otrokom.

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:02:00   
CatJa
Brez skrbi, da bo sinko ostal pri tebi. Ne pusti se sprovocirat!

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:03:43   
*goldfish*
Proti stikom nimam nič....ker mali je ful nori nanj. Je pa res, da me že po uri skupnega druženja kliče(mali) naj pridem ponj.


_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:04:23   
ada2
aja, glede olajšave za dohodnino... če se ne moreta zmenit kateri bo uveljavljal se deli na pol, s tem, da ko vlagaš jo vpiši kar za celo leto, potem pa oni prepolovijo, če vloži tudi on. pri meni je tako že nekaj let...

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:11:08   
Gina
Ne se pustit. On to govori samo zato, da bi te ranil. Nobene realne osnove nima za to, da bi ti otroka vzel. Ma daj no. Pa tudi najemnine ti ne more zaračunat. Če ne verjameš, pojdi do odvetnice, pa jo vprašaj vse to. Tole je bluzil, ker ga je prizadelo, da si dala na sodišče, ker bo zdaj moral plačevat, pa še delit premoženje. To je zanj hud udarec in bi naredil vse, samo da bi še ti trpela. Pa je našel tvojo šibko točko in zdaj te na daleč upravlja. Ne se mu pustit upravljat. Ne more ti nič kaj. Dobro spi!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:14:29   
*goldfish*
HVALA....
ZLATE STE....


_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:22:32   
hrabra miška
Polno  user posted image user posted image user posted image user posted image      zate, in veliko    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Verjamem in vem da ti bo uspelo dat tole skoz, sam brez veze ti pije živce.  Povej mu da nimata teh stvari kaj razglabljat in ga daj na ignore, probajta se pa pomenit glede otročka.

_____________________________

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:26:09   
Piruri
Kot si že sama ugotovila, te je psihično maltretiral in človek, ki se tega ne zaveda oz. ki mu vajina (vaša) ločitev ni prišla do živega, to počne še naprej...
Pokaži mu, da ti te ne gane (vsaj navzven)...vsakič, ko se pogovarjata, mu omeni, da ga snemaš z diktafonom (mogoče je pametno, da ga res-vendar mu jasno povej)...in boš videla, da bo prekinil ali pa spremenil ton...to je znak, da želi le manipulirati s tabo...Bodi močna in predvsem bodi še naprej dobra in zgledna mamica svojemu sinku...ker že ta moč, da sta odšla od njega, je lahko za zgled marsikateri ženski v podobni situaciji...vso srečo...

_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 22:32:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Piruri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 22:36:26   
Vijoličarka
Kot si napisala, si bila precej časa taka podložna oseba, kakršno on potrebuje, da ji lahko vlada. Zato si mu tudi šla na limanice s tem lažnim samohranilstvom. Dobro zate, da si uspela pobegniti in dobro zate, da zahtevaš, kar otroku pripada.

Amapak tisti čas, ko te je imel popolnoma v svoji oblasti, očitno še ni čisto mimo. Ali pa si vsaj on domišlja, da ni. Če prav razumem, gre tukaj za precej primitivnega človeka, ki plačuje minimalno preživnino,  za otroka se ne zanima kaj dosti, gre mu predvsem za denar - zato si prilašča olajšavo. In zato tudi tuli, da bo on vzel otroka, da tebi ne bo treba 'dajati' nobenega denarja in sploh ne razmišlja, da bi potem moral za otroka, ne le porabiti več denarja, kot ti ga daje, ampak tudi skrbeti zanj.

Do konca trapasto. Patriarhalni časi, ki so podpriali take primerke so že davno, davno mimo. Ne more si kar izmisliti in ti 'vzeti' otroka, sploh ker je pravno čisto lahko dokazljivo, da je na to idejo prišel šele zdaj, ko se gre predvsem za denar. Tudi ni razmislil, nima nobenega načrta, kako bi skrbel za otroka. Ni dovolj, da se otroka 'vzame', treba je dokazati tudi lastno primernost... Sploh pa nima prav nobene osnove, da bi kaj takega lahko zahteval in po vsej verjetnosti tudi ne bo. S tem grozi samo tebi, ker mu gre tako strašno na živce, da bosta vidva z otrokom, sploh ti, ker si bila 'neubogljiva' dobila, kar vama pripada.

Samo poskuša, da bi te čisto preživciral, da bi se ti ustrašila, da bi odnehala, da bi mu ne bi bilo treba plačati, kar bi moral. Ne daj se. Upam da imaš dobro odvetnico. Povej ji, ona ima dovolj izkušenj, da ve, kako se s takimi gospodi pogovarja.

Pomiri se. Ni on Bog ali Kralj sveta, ne glede na to, kaj si domišlja in v kar bi te rad prepričal.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 23:25:56   
Anonimen
Ne puščaj se provicirati. Ni vreden tega. Zate in za sineka pa user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 23:45:45   
Tina 28
Verjemi , da je njegov scenarij brezpredmeten. Če se vseeno bojiš...pritisni snemalnik med mobi pogovorom in boš mela dokaz....kolk mu je otrok v resnici pomemben. sigurno ne boš tega nikoli rabla...mela boš pa nekaj za mirno vest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Moram to dati iz sebe
26.1.2009 23:48:44   
Tanja55
Groznje so zalegle v preteklosti, pokazi mu da v prihodnosti ne bojo. Ti kar korajzno, vse kar tuli in grozi...kar naj, sej ves kako pravijo pes ki laja ne grize user posted image . Obicajno so najbolj glasni tisti, ki so v sebi pravzaprav sibki. Si s tem tuljenjem pac filajo ego in spodbujajo same sebe v svoji nemoci. Nic se bat, kar z odvetnico govorit in samo preko odvetnice z njim komunicirat. Ko pride stvar na sodisce ti nimas kaj vec z njim parlamentirat, naj se drugi z njim menijo, konec koncev jih ti za to placas. Kar pogumno in user posted image  zate in malcka.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Moram to dati iz sebe
27.1.2009 9:08:05   
mojamura
ker imam eno podobno izkušnjo za sabo ti lahko povem kaj sem jaz delala:
- kupila sem diktafon, ga snemala (seveda mu prvič nisem povedala, da sem ga....in potem ko sem mu predvajala nekaj sekund tistega posnetka...je samo obstal), rekla sem mu da bom v bodoče vsak najin pogovor snemala
- vse njegove sms-e sem si beležila v en zvezek, ker enostavno jih je pošiljal preveč za to, da bi lahko vsi sms-i ostali na mobilcu
- šla sem na csd in povedala kaj počenja
- ovadila sem ga policiji

pa še en nasvet:
on točno ve, kaj mora reči, da te bo prizadel in dokler bo videl, da mu to uspeva, bo vedno ista pesem. vsaj pred njim bodi močna in se delaj, kot, da ti kratko malo dol visi za njegove besede.
glede skrbništva se ne boj - to je spet ena od tistih točk, na katere on udarja - ker ve, da si tu občutljiva
najemnino naj si, pardon, nekam vtakne - če bi ti njemu 'morala' plačati najemnino, pa najon tebi plača za ves tisti čas gospodinjske usluge (kuhanje pranje čiščenje etc)

definitivno pa vse povedat odvetnici!!

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Moram to dati iz sebe
27.1.2009 11:52:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Verjemi , da je njegov scenarij brezpredmeten. Če se vseeno bojiš...pritisni snemalnik med mobi pogovorom in boš mela dokaz....kolk mu je otrok v resnici pomemben. sigurno ne boš tega nikoli rabla...mela boš pa nekaj za mirno vest.


To sem tudi jaz imela v mislih, poskusi user posted image user posted image

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Moram to dati iz sebe
27.1.2009 18:07:47   
*goldfish*
Drage moje...
Danes je bila obravnava za preživnino...ni ga bilo. Preloženo...
v odgovor na tožbo je navedel, da je zakreditiran in da ne more plačevati več kot 100 preživnine. Pa je sodnik rekel, da je na prvem mestu otrok, in da lahko ima 10 kreditov...je še vedno na prvem mestu otrok.
Preložili pa smo, ker nismo bili 100% kaj plačuje za maličkega. Če se gre za zavarovanje z naložbenim tveganjem ali za varčevanje. Če gre za prvo, potem se ne šteje zraven pri preživnini, ker je riziko če bodo sploh ti denarčki izplačani, če pa za varčevanje...pa se šteje....

tak da...strah je bil odvečuser posted image


_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Moram to dati iz sebe
27.1.2009 18:22:08   
Anonimen
Ker sva zadnje dni skupnega življenja špilala kvazi samohranilstvo, me je to močno udarilo, kako se naj izrazim...user posted image toliko koliko sem hotela državo okrog prinesti, sem sama sebe v večji drek spravila.


Bi se kaj rekla, pa se bom raje ugriznila v jezik. Tako pac je, ko clovek misli za dva dni naprej...racun pa vedno pride.

Ves koliko lazje bi ti bilo do otrokove polnoletnosti, ce bi igrala fer igro? Tako pa bos pobrala drobtinice, zal, najbolj za tebe.

Sicer pa se drzi, ne privoscim nikomur, da ga maltretira nesposoben dec, niti ure ne, ampak sola je sola.

(odgovor članu *goldfish*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Moram to dati iz sebe
27.1.2009 18:32:28   
CLAUDY11
hola mana-t tudi jaz imam podobno zgodbo in tudi jaz sem dala otroka v dohodnino pa čeprav jih je imel vsa leta on sam ne vpraši kako štalo je bivši delal vse sem bla sam človek ne!!! ko sem pa šla za preživnino na sodišče smo spet mel štalo ni hotel plačat pa čeprav ima super dohodek!!! na žalost smo mi tudi igrali na karto (samohranilka ) tako da sedaj me zanima kaj sta bila vidva skupi prijavljena!!??? al ne ??ker glede damidva nisva bila zdaj bivši partner pravi da ni nič mojega in tudi šla sem (smo ) brez vsega oz dal mi je te stvari za kater misli da mi pripadajo ( tega je blo pa prekleto mal) kaj pa tvoja odvednica pravi maš možnosti kaj dobiti ali zna to trjati v nedogled ker tudi jaz razmišljam o tožbi sam ne vem če se mi splača!!!(čeprav premoženja ki sva ga v 9 letih ustvarila ni bil mali) glede otroka pa! glede na to da je sin že mal starejši ga tako lahko sam pokliče!! vendar bodi pazliva ker znajo moški igrati na svojo karto in bo lahko otroka poskušal podkupit ( to se pri nam dogaja)!!  glede skrbništva se ti pa ni treba bati bi mogla biti prekleto slaba mati da bi ti ga vzeli kar pa po mojem nisi!!! A NISI PARTNERJA NIKOLI PRIJAVILA KO TE JE FIZIČNO NAPADEL!?? ce ne škoda sicer saj ga jaz tudi nisem dokler nismo šli narazen  sam sedaj ima pa že najmanj 3 prijave pri policiji!!  tudi ti ga prijavi če te bo še kaj napadel pa čeprav ti samo grozi po terlefonu ti bo potem prav prišlo ko se bo grebel za otroka!!!
javi kaj boš uredila na sodišču pa glavo pokonc slabi kot se tije prej dogajalo tako ne mora bit !! a ne!?

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 20:54:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Moram to dati iz sebe
28.1.2009 9:47:20   
kalbo
Pa se ti sploh zavedaš, čez kakšen pekel mora it oče, ki ima počeno bivšo ženo, da sploh doseže stike z otroki? Kje je še skrbništvo nad njimi, tako da se ti tega pa res ni treba bat. Več imaš možnosti, da se nate zruši letalo, kot pa da on dobi skrbništvo.


(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?