|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varstvo dvojčkov
19.3.2009 20:40:09   
ana123
Pozdravljene mamice dvojčkov in trojčkov!
Imam fantka stara osem mesecev in me kot verjetno vse vas skrbi kam z njima, ko bom morala nazaj v službo. V vrtec se jih zaradi okužb prvo leto še ne upam dati (če bi ga sploh dobila), tako da želim najti varstvo na domu. Pa to sploh ni lahko! Varovati dvojčke se mi zdi kar izziv že sedaj, kaj pa bo, ko bosta shodila, si pa raje ne predstavljam. Kakšne imate ve izkušnje s tem? Res bi bila vesela, če bi mi napisale kje ste našle primerne varuške oz. če bi mi koga priporočile!  Hvala za vse odgovore!



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varstvo dvojčkov
14.4.2009 13:45:01   
2mama
Pozdravljena. Moja izkušnja:
- z občasnim varstvom tretje osebe smo začeli zelo zgodaj, okrog 6. meseca; do tega sem prišla zato, ker smo živeli daleč proč od starih staršev in sem bila noč in dan sama z njima (mož po cele dneve v službi) in se mi je že rahlo mešalo. Pa je prišla študentka po dvakrat ali trikrat tedensko po 3 ure pazit otročka, da sem sama vmes uredila nakupe, pošto, in ostale zadeve.
- dva meseca pred nastopom službe sta šla k privat varuški, mlajši upokojenki, ki je imela skupaj z našima 5 otrok. Tja sem ju vozila za osem ur. Prednost je bila ta, da sem ju lahko vozila k njej tudi če sta bila še na antibiotikih (ko je šla bolezen h koncu, zdravila pa je treba pojest do konca). V tem prvem letu (od 1. do 2. leta) sta bila razmeroma malo bolna, sta se pa vseeno tudi "utrdila".
- ko sta dopolnila 2. leto, smo ju dali v vrtec. Najprej iz vzgojih razlogov (pri tej starejši gospe je bilo bolj "varstvo", mi smo pa želeli, da se še kaj naučita oziroma da se družita še v več vrstniki), pa seveda iz ekonomskih (vrtec za drugega otroka zastonj - pri dvojčkih je to res super zadeva).

Ko bomo imeli naslednjega otroka, bo procedura z varstvom najbrž precej podobna.

(odgovor članu ana123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?