|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kanarski/Kapverdski otoki
20.3.2009 9:58:15   
zmajči25
Zanima me, če je katera bila na Kapverdskih ali Kanarskih otokih?
Kdaj je že zadosti toplo za kopanje na Kanarskih otokih(zanimam se za junij).
Kaj pa Kapverdski otoki - deževna doba se pri njih začne julija-septembra pa me zanima, če je kdo bil tam junija?
Ali sta destinaciji primerni za zelo aktivno 3-letnico? Bojim se namreč, da bi ji samo kopanje in plaža bilo premalo oz. dolgočasno. Kako je z izleti,...? Upam, da mi bo katera znala pomagat....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kanarski/Kapverdski otoki
20.3.2009 11:48:15   
Goldy
Midva sva bila na Kanarskih otokih - Tenerife, meseca oktobra. Takrat smo se veselo kopali, ker je bilo okrog 30 stopinj pa tudi voda zelo topla. Mislim, da tudi junij glede tega ne bi smel bit problematičen. Midva sva rentala avto in sva otok prevozila po dolgem in počez. Veliko je za videt. Za otroke (no pa tudi za odrasle) je zelo zanimiv Loro parque - živalski vrst (nastopi delfinov, tjulnov). Imajo celo pingvine.

Glede ostalih otokov na Kanarskih otokih pa ne vem.  Sama vem, da bi še šlaaaaa....user posted image

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kanarski/Kapverdski otoki
20.3.2009 12:47:30   
spelaz
Kanarski - junija že zelo toplo; to je evropa - lepo, čisto, trgovine, vsega polno, fajn za sprehode in kar nekaj igrišč za otroke. Kopanje - se da v morju; rado piha in so valovi; plaže peščene - kjer se kopa, drugače skalnato.

Kapverdski - nisem še bila tam, kolikor sem se zanimala, je to bolj tako tako; hoteli in bazeni lepi, drugače bolj bogo (afirka in nova turistična destinacija pač).

upam, da sem vsaj malo pomagala.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kanarski/Kapverdski otoki
20.3.2009 13:01:34   
al1*
Mi smo bili oboje - na Tenerifih smo bili konec februarja, na Kapverdskih pa v začetku novembra. Na Tenerifih se nismo kaj prida kopali v morju, bilo je toplo, ampak ne vroče.
Kapverdski - morje zelo toplo, je pa tako kot je rekla Spelaz - Kapverski so Afrika, razen hotelov ni nobenih dogajanj, mi smo šli z terenci v puščavo, sicer pa smo bili bolj ali manj v hotelu in na sprehodih po vasi. Izletov so nudili kar nekaj. Nekaj slik iz Kapverdskih je tudi v mojem albumu.

Naša otroka sta bila, ko smo bili na Kapverdskih stara 2 in 5, na Tenerifih pa 4,5 in 8 let.
Če radi hodite okoli je verjetno bolje na Kanarcih, tudi let tja je krajši, veliko imajo igral, akvarijev.

< Sporočilo je popravil al1* -- 20.3.2009 13:02:43 >


_____________________________

lp


(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kanarski/Kapverdski otoki
20.3.2009 15:56:12   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: spelaz

Kanarski - junija že zelo toplo; to je evropa - lepo, čisto, trgovine, vsega polno, fajn za sprehode in kar nekaj igrišč za otroke. Kopanje - se da v morju; rado piha in so valovi; plaže peščene - kjer se kopa, drugače skalnato.



Res je. Kanarski so kot Evropa, ker so pod Španijo (delno samostojni), sicer pa je to že blizu ekvatorijalnega pasu in v pasu Afrike, kar se pozna po suhi klimi in stalni temperaturi- ni ločenih letnih časov. Stalno je okoli 20-30 stopinj in praktično brez dežja (mi smo bili maja in v tistem letu so bili do maja 3 deževni dnevi).
Priporočam. Res pa je, da let traja dobre 4 ure iz Munchna, pa še z avtom smo 6 ur do tja potrebovali... Za malega otroka je malo naporno, sicer pa super- POCENI IN LEPO!

Če greste na Gran Canario si nujno oglejte Palmitos naravni park... pa letujte na jugu otoka (ne v gl. mestu Las Palmas. Imajo občutno slabše vreme in plaže kot južni del-čeprav je relativno majhen otok. Na Tenerife greš pa potem na izlet lahko s katamaranom in si ogledaš še Pico del Teide- vulkan in najvišji vrh Španije...

Če te več zanima, piši na ZS.

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kanarski/Kapverdski otoki
23.3.2009 9:42:38   
zmajči25
Kajajaka, imaš zs.user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?