|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
3.6.2005 17:55:54   
willma
Ja, super, fino!!!!
:grrr::hudicek::grrr::hudicek::grrr::hudicek:

Pridem danes domov iz sprehoda in ugotovim, da spet rahlo krvavim in zraven so majhni strdki:zmeden2:
Še k sreči sem imela vložek gor, za vsak slučaj, ker me spodnji del trebuha že tri dni boli.
Pa bo teh zapletov že enkrat konec???
:(:(:(:(:(

willma
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
3.6.2005 18:10:26   
Jančika_
Za popenit. Iz mene gre tudi še vse sorte....pa še depra me je danes malo napadla. Na srečo je mama popoldan odpelajla malega, pa sem se zavlekla v posteljo in tri ure spala. Odklopila možgane. Malo je pomagalo.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
3.6.2005 21:38:34   
Gina
Danes je tak dan. Vse nekaj dol vleče. Saj bo...:)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
3.6.2005 21:42:02   
Anonimen
Ma res je danes en čuden dan. Ful težek. Jutri bo bolje.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
3.6.2005 21:44:31   
Gina
A bo res, jaz sem danes sama sebi težka:(( (pa ne le po kilah:)-), pa nimam pojma zakaj.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
5.6.2005 22:42:40   
Maxica
Mlaj se nam obeta, drage moje. Jaz krivim njega:zmeden:.Uf, sem tečna.:grrr::hudicek:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
18.6.2005 13:38:25   
MEGY_Patricija
Villma ali pogosto krvaviš ali samo kadar imaš M ,ker sem tudi sama imela podobne probleme pa sem v enem mesecu krvavela po 30 dni in je moj G ugotovil da se mi lušči maternica saj ne bi smela imeti strdkov in kepic zato se posvetuj z njim in mu to povej, saj sem jaz imela abrazijo po tistem in so mi ugotovili da imam matrernico staro 50 let in že zelo uničeno saj sem bila za takrat stara komaj 25 let. Ko pa sem šla po tisti abraziji na morje sem pa celo zanosila in sem pri M spet krvavela sem morala v bolnico na zaustavitve krvavitev in so mi naredili Uz in ugotovili da sem polna cist levo desno in na maternici u resnici sem bila pa noseča in sem čez dva meseca imela splav v 4 mesecu saj sem ravn9o zaradi cist morala jesti najbolj močna kontracepciska sredstva Stediril D .Ko sem bila noseča 4 mesece in to ne da bi vedela sem zopet dobila M in namesto tega sem čez dan dobila zelo moočne krče, ki so se samo stopnjevali potem pa je bilo že tako hudo da je morala mami klicati v bolnico in so ji rekli da mojega gin. ni da je v operaciski med tem časom pa se je zgodilo ...mami mi je svetovala naj grem malo počivat da ona bo pa še enkrat poklicala pa ni bilo časa saj sem začela bruhat ko vidra in sem vse pobruhala malo zatem pa sem se usedla na Wc in je padlo ven za dve pesti veliko??? jaz pa samo mami neki je ven padlo in sem bila k sreči tako pametna da sem vzela to ven spravila v vrečko in jim to nesla pokazat a kaj hujšega, ko me ni pregledal moj G ,ki je vedel zakaj oprihajam ampak nekdo drug ki pa je pp pregledu dejal ja tukaj je vse kot je treba potem pa jaz ja kaj pa tistole ki mi je vem padlo doma potem pa panika ja kaj je pa to??? ja ne vem to mi je ven padlo doma saj niso vedeli ne oni ne jaz da sem noseča če so mi pa pred 2 mesecema rekli, da so ciste in kaj hujega, ko so ugotovili kako napako so naredili potem pa je na kup letela cela bolnica mene pa v posteljo in podobno .

Ja taka je bila mohja zgodba in potem še leto dni nisem smela zanositi a danes po 4 letih sem že 2 mamica 3 leta staremu Eriku.
Nič punce in pa Villma veliko poguma in pa rešitev tvojih težav ti želim.
Joj sem se raspisala:sloncek::sloncek::sloncek: Ne me linčat:ups::ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spet krvavim-bo temu že enkrat konec?
18.6.2005 14:14:25   
Gina
O, groza, koliko takih zgodb človek sliši! Pa sem mislila, da sem jaz zgolj poseben primerek, da na take nesposobneže naletim večkrat, pa da zgolj slučajno poslušam kakšne strašne kikse so zdravniki naredili pri mojih znancih....pa vidim, da je to zelo pogosto.:((:((
Hudo mi je zate. Res si nihče tega ne zasluži.

Pa res bi rabili pri nas v Sloveniji malo boljšo medicinsko fakulteto, tale ne nudi kaj dosti. Po moje se večino učijo iz prakse, na ljudeh. Eni so prav res zelo zelo dobri, samo žal je veliko preveč nesposobnežev, pa imamo zato kar precej možnosti nanje naletet. Pa potem morajo še tisti, res dobri zdravniki, na račun teh, ki nimajo pojma, poslušat takale posploševanja. Žal.:((:((

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?