|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevanje otrok v vrtcu glede na nacional...
23.9.2009 16:12:25   
Kerensa*
A si ti za kakšno kavo, Zband? user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Ločevanje otrok v vrtcu glede na nacional...
23.9.2009 16:32:32   
zband
prej sem se nekaj po tvoji beli ljubljani potikal,ke si bla pa prej,ko sem jo res rabil.sedaj sem pa že v svoji lepi službici sredi domžal in komaj čakam,da je ura sedem in grem na pivo

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Ločevanje otrok v vrtcu glede na nacional...
23.9.2009 17:09:54   
Kerensa*
Kri sem šla dat, pa na kavo sem šla z RRovkami.

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Ločevanje otrok v vrtcu glede na nacional...
23.9.2009 17:18:38   
zband
u spet bo deževalo,tuk ste najbrž šinfale

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Ločevanje otrok v vrtcu glede na nacional...
23.9.2009 17:19:27   
Kerensa*
Zraven bi šel in plačal, pa bi videl in vedel. user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Ločevanje otrok v vrtcu glede na nacional...
23.9.2009 17:34:04   
Lolalala
Groza!!!

Nemorem verjeti, da vas večina tukaj to ločevanje opravičuje. Ali zares verjamete, da gre za naključje? Ali veste kaj pomeni takšno ločevanje otrok? Kako mislite, da se bodo ti otroci kdaj asimilirali v slovensko družbo, če jim to že na začetku preprečimo? Niti malo se ne zavedate, kaj pomeni takšno ločevanje. Seveda bodo postali nasilni kot poznamo tipične "čefurje". Če si od vsega začetka drugačen, si pač poiščeš neko svojo skupinico in se tam počutiš varen. To počne večina neslovenske mladine v Sloveniji. Oblikujejo nekaj svojega, ker so v bistvu izredno nesamozavestni, takšne skupinice pa jim dajo nek občutek moči. Pa ne počne tega samo mladina, tudi starejši. V službi si vsak južnjak najde svojega. Vendar to je napaka. Kako naj se naučijo jezika? Ja Nemec se pa lahko, oni pa ne. Ste kdaj pomislili, da Nemca morda tudi sami drugače gledate? Poleg tega, razumeti morate, da se ti ljudje, ko pridejo v to državo, vsaj na začetku, počutijo zelo drugačni, nesamozavestni in saj vemo, da so prišli opravljat dela, ki jih slovenci nočejo. Vemo tudi, da delajo za mizerno plačo, pa vendar so tu, ker je "dol" še slabše. Najbrž se niste nikoli zares postavili v kožo teh ljudi in morda njihovo čudno vedenje malo psihološko preučili. Zakaj se potem stvari spremenijo...živijo zelo drugačno življenje. No...in vse to ima veliko opraviti s to temo, če slučajno mislite, da sem zašla. Otroci, ki so jih v tistem vrtcu ločili, bodo doživeli iste stvari, čeprav so mnogi med njimi že morda tretja generacija priseljencev. Ali ne želite, da se stvari spremenijo?

Imam slovensko ime, južni priimek. Sem hčerka priseljencev. Moram reči, da sem vesela, da so si starši zame izbrali ime kot so si ga in ne npr Selma, Svetlana, Dragana ali....Velikokrat sem se počutila manjvredna, ker sem z juga, pa čeprav mogoče tega ni bilo opaziti. Tu sem rojena in imam z jugom opraviti bolj malo. Tu se počutim doma bolj kot kjerkoli drugje in če bi morala oditi iz te države bi mi bilo zares težko, ker sem vedno živela samo tu.
Zakaj se ne bi malo bolje potrudili, da se otroci priseljencev ne bi počutili več drugačne? Pa ne zaradi njih, ampak zato ker je to lahko to vsem prebivalcem Slovenije v korist.







(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Ločevanje otrok v vrtcu glede na nacional...
30.9.2009 19:09:53   
josephine27
Nimam toliko časa da bi vse brala ampak mislim da je vse skupaj prenapihnjeno. Na živce mi grejo samo ljudje ki vse predalčkajo. Če tista mamica sama ne bi bila raistično usmerjena tega še opazila nebi. Meni je po pravici povedano čisto vseeno kakšne narodnosti so otroci v skupini kamor hodi moj malček. Do zdaj na to še pomislila nisem. Će so vzgojiteljice do vseh enake res ne vidim kje je tu problemuser posted image

_____________________________



(odgovor članu Lolalala)
Neposredna povezava do sporočila: 232
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?