|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komisija/odločba o pp
7.10.2009 12:19:19   
NinaNiki
Torej ta mesec naš čaka komisija .Podali smo vlogo za odločbo otroka s posebnimi potrebami za vrtec.

Zanima me kako kaj to tam poteka??Kako dolgo traja?Ali otroka kaj pregledajo?
Ali zveš tam če je otrok dobil odločbo ali si obveščen po pošti????user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Komisija/odločba o pp
7.10.2009 12:30:24   
Kerensa*
Mi smo komisijo "dali čez" sicer v začetku OŠ, ampak sem videla tudi mlajše otroke, zato sklepam, da je postopek pri vseh enak (samo prilagojen otrokovi starosti).
Komisija je bila na Polikliniki v Ljubljani, sestavljena iz sedmih specialistov (specialna pedagoginja, psihologinja, pedopsihiatrinja, logopedinja, dr. splošne medicine in kaj jaz vem, kaj še vse). Naročena sva bila ob 8:30 zjutraj, na vrsto sva (jasno user posted image ) prišla skoraj eno uro kasneje, iz Poliklinike pa odšla malo pred 14. uro. Polovico tega časa sva "zabila" v čakalnicah ob čakanju na specialiste (pošiljajo te iz ene ambulante v drugo). En kup pogovorov (večinoma z mano, manj z otrokom), nekaj kratkih testov (za hiperaktivnost, za disleksijo, za malo morje vsega - vsak po cca. 5 minut) in to je bilo to. Samo pri pogovoru s psihologinjo je bil sin sam pri njej slabih 15 minut (jaz sem morala počakati zunaj).
Tam nisva izvedela nič. Vse sva dobila po pošti. Ne spomnim se, kako dolgo sva čakala, vem pa, da je bilo hudičevo dolgo (več, kot dva meseca).

(odgovor članu NinaNiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Komisija/odločba o pp
7.10.2009 13:06:57   
NinaNiki
Hvala ti!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Komisija/odločba o pp
7.10.2009 13:13:54   
uwaga
Tudi mi se ubadamo s temi komisijami odkar je hči v OŠ. Po poslani vlogi za začetek postopka smo dobivali pisna vabila kdaj, kje in h komu se zglasimo na pogovor/pregled (psihologu, zdravniku, socialni delavki...).
Je trajalo kakih štirinajst dni, da smo opravili vse preglede, nato pa čakali, da nam pošljejo strokovno mnenje (kretek povzetek vseh pregledov in opisana pomoč). Potem pa spet čakanje na odločbo. Nekako štiri mesece traja, da se postopek zaključi.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Komisija/odločba o pp
7.10.2009 14:29:22   
anajmad
Lahko ti pa povem kako je potekala pri nas na primorskem,za v vrtec seveda,ne za v šolo. Prvo smo dobili vabilo od izbranega pediatra(otroškega). Prvo jo je malo pogledala,stehtala in povprašala,če kej boluje za kakšnimi bolezni? Karton od tamale je že dobila en teden prej in si ga je ogledala,ker je kar debel,ker naša Ula je bila rojena v 26.T in to doprinese vse zraven. Bili smo slabo urco. Čez dober teden smo imeli pregled pri psihologu in specialni logopedinji. Zelo prijazna gospa in gospod. Tamala je ful uživala v njuni družbi in skozi igro pokazala tudi kaj zna.
Vem,da te zanima za avtizem,oba sta tudi ovrgla ti diagnozo,ker je bila preveč komunikativna za to diagnozo. Ne vem,mi nismo imeli slabe izkušnje s temi komisijami.
Odločbo smo dobili kar hitro in sedaj ima 3x tedensko v vrtcu logopedinjo.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?