|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Postenje / Prehranjevanje s presno hrano
18.2.2014 11:41:12   
mazonkla
pozdravljene, je že nekaj časa od tega kar ste ene tukaj pisale. Sama grem jutri na 30 dnevni post, če bo vse kot mora biti bom podaljšala še za 30 dni. S posti imam kar nekaj izkušenj a sem jih delala pred leti od kar imam otroke se ga še nisem lotila. Torej jutri začnem a se katera pripravlja na kak dan ali dva postenja user posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
18.2.2014 16:25:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mazonkla)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Postenje / Prehranjevanje s presno hrano
27.1.2015 15:01:08   
šlogarca
Začela bom s presnim jedilnikom, saj imam dovolj prebavnih težav, napihnjenosti in življenja brez energije. Nekaj osnovnih smernic in napotkov sem že dobila, pred kratkim pa sem za rojstni dan prejela tudi darilni bon za tole trgovino http://www.barbarella-shop.com/ in zdaj razmišljam ali bi rajše kupil blender ali pa prehranske dodatke. Ima kdo od vas izkušnje z pripravo presne hrane in ali so ti mikserji res toliko bolj kvalitetni od tistih za 50€ v merkurju. Hvala za odgovore.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Postenje / Prehranjevanje s presno hrano
27.1.2015 21:42:28   
JozicaH
Zelo na hitro... Ja, potrebuješ boljši mikser, Barbarella ima dobre. Ne drugega, zaradi miksanja zelenega. Vsekakor brez prehranskih dodatkov. In jaz bi ti svetovala, da še počakaš malo in se prej dodobra informiraš v tej smeri, narediš kake premike počasi, ne naenkrat, sploh tako malo informirana. Lahko si narediš veliko več škode kot koristi s tem. predvsem pa ... postopoma. Malo preberi Boutenkovo o zelenih sokovih, preglej forum presnisvet.net (ne vem, ali je še aktiven, ampak v času mojega izleta v presni svet je bil aktiven, a tudi iz starih debat se da ogromno koristnega potegnit...).

Pa mogoče se tudi tako ne bodo težave rešile. meni se npr. niso, ker imam tak tip prebave. še bolj sem bila zaprta (in mene še vedno zeleni smoothiji, če jih preveč pijem, zaprejo), presna hrana pa mi ni ustrezala sploh, se je poznalo na koži, laseh, počutju... Ni vse za vse... Treba si je prisluhniti. probat, a ne it z glavo skoz zid.

pa srečno!

(odgovor članu šlogarca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?