|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
20.1.2010 15:43:57   
tt79
Sej je tudi za nas 600 eurov velika razlika, ampak je bil material dosti slabši...bela tehnika neka x firma...brez spodnjih oz. skritih predalov in dosti manj predalov...verjetno je bila dipotova v primerjavi s tem, kar smo za ta denar dobili od DK pravzaprav dražja. Za DK smo dali 5100 eurov, dostava in montaža sta zraven všteti. V dipu bi si morali sami posikati dostavo in monterja...dejansko bi bila razlika mnajša kot 600 eurov.



No, o tem govorimuser posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
20.1.2010 19:19:03   
KUHARČEK
hello....sem se moral oglasit....jaz sem kupil kuhinjo od lipe, ker imajo zdej ful akcijo na eksponate 50%....tko da nikjer ne dobiš tako ceno glede kvalitete in cene...zato le mal premislite....pa veliko sreče pri nakupu...

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
20.1.2010 19:40:49   
zmajaz
Ja - to je že vse lepo in prav, Lipa je res kvaliteta, samo moraš pa imeti tak prostor, da lahko tisti eksponat spraviš noter. Pri nas recimo bi bilo kaj takega zelo težko.

(odgovor članu KUHARČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
20.1.2010 21:41:43   
x_srečka_x
Zenkrat imam tako kot sem si jo sama zamislila,naredil mi jo je pa možuser posted image  
Enkrat si pa želim tako iz ikeje,ker mi je fajn kvaliteta,imava tudi drugo pohištvo iz tam in za naju boljša kvaliteta kot iz dipota. Pa pohištvo iz ikeje vse lepo klapa skup medtem ko iz dipota ne user posted image
Pa velik sreče pri nakupu

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
21.1.2010 10:34:35   
dps1
gorenje, kuhinja Mina - ful zadovoljna. najceneje je bila takrat v Harvey normanu. preveri cene na različni mestih, ker so ful različne!!!!!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
21.1.2010 13:13:33   
Anonimen
Ko se primerja cena s kakovostjo in predvsem ko se med seboj primerja različne proizvajalce, je potrebno biti pozoren na to, da se primerja podobne modele. Razlike v ceni so lahko ogromne, če primerjaš kuhinjo s frontami iz iverke, mediapana ali masive. Navzven so si lahko podobne, dejansko pa gre za tri različne materiale in posledično je seveda tudi cena ter kvaliteta različna. Cena tudi močno odstopa glede na nabor omaric. Če vzameš navadno odpiranje omaric bo cena bistveno nižja, kot če si omisliš same predalnike in 6 cm pult. Zelo pomembno je tudi, kakšna so vodila (Blum, Grass so OK) in kakšna je njihova nosilnost.
Načeloma pa je tako, da s kuhinjo nekega srednjega cenovnega razreda ne moreš zgrešiti, so pa seveda razlike tako v ceni kot kakovosti.
Predračune narediti pri več različnih ponudnikih istega proizvajalca, ker ponekod prihaja do konkretnih razlik (odvisno kakšno maržo si vzamejo). Ne nasedaj 40, 50 in več % akcijam, niso realne. Pri kuhinji je zelo pomembna tudi poprodajna storitev, ne zgolj najnižja cena - rok dobave, koliko se jih dejansko držijo, kvaliteta montaže, reševanje reklamacij. Malo poglej po forumih, je že kar nekaj napisano na to temo.

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
11.2.2010 17:25:47   
eelyy
Mene pa zanima, smo v reklami gledali te kuhinje od Dipota pinna imajo ceno kar primerno(me zanima kvaliteta)in seveda sem veliko prebrala da o dobavah ni realnosti in sami nateg,da čakaš veliko več kot ti obljubijo?Kako je stem ima katera izkušnje?hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
11.2.2010 18:33:45   
Anonimen
Midva sva narocila tukaj, z vsem sva bila zelo zadovoljna..Z nasveti pri samem izrisu,montazo,rok dobave je bil na datum kot smo se zmenili...

Imava tole samo pac svojo postavitev ,
http://www.panles-kuhinje.si/slo/kitchens/id/49/


http://www.panles-kuhinje.si/slo/about/open/locations/


< Sporočilo je popravil skamp -- 11.2.2010 18:34:51 >

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
23.2.2010 7:38:36   
Poka
Meni so všeč Nolte, Alno in Scavolini, ampak so dokaj drage. Nolte ima mama in že od nekdaj je meni Nolte naj naj... Ker pa se bova selila v pol leta res na hitro in gre s cekini že proti koncu, bo treba sklepat kompromise. Lahko bi sicer vzela kredit, ampak se mi zdi, da nima smisla za eno kuhinjo... Bom raje vzela za otroško sobo, ker tu mi je pa res samo ena všeč in ni prav poceni...

Vse bolj se nagibam k temu, da najamem mizarja, kupim okovje in vse sestavne dele in mi kuhinjo naredijo po meri. Videla sem že izdelke in so pač moram priznat, v nekje istem rangu. V salonu od Scavolini sva srečala znanca mizarja (pa ne da naju je hotel prepričat, da bi nama on naredil) in pravi, da se da popolnoma enako kvalitetno kuhinjo naredit, ker se vse to da kupit. Nolte in ne vem, verjetno tudi Scavolini imajo sicer čisto svoja vodila in ne moreš takih nabavit, ampak vseeno - če primerjaš 2 000 EUR, kolikor daš za mizarja in sestavne dele z 10 000 EUR, je pa malo razlika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
17.8.2010 9:28:10   
cimi
da iskoristim že odprto temo.
trenutno smo v nakupu kuhinje, ne preveč velike (180*230*180)
v GA so mi dali ceni 5.140 € samo leseni del, z upoštevanim 40% popustomuser posted image
v BTCju pa smo slučajno naleteli na salon Spona, kjer nam je naredil izris kuhinje (Amanda) za ceno 2.700€
Pomoje je razlika kar velika, ker je verjetno/sigurno kuhinja od GA Noblessa kakovostnejša od te Spone, ker smo pa finančno omejeni (max 5.000 z aparati), prosim za vaše mnenje oz če ima kdo kuhinjo od Spone, kako ste zadovoljni?!

hvala

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
17.8.2010 9:59:08   
petea
cimi,
za sponine kuhinje ne vem, kakšne so po kakovosti, sicer sem obiskoavla njihove trgovine, a me nekako niso znali prepričati s svojimi trgovinami.

Drugače pa nekatere trgovine prodajo razstavne eksponate kakovostnih znamk po zelo ugodnih cenah.

Če ti postavitev paše v kuhinjo, lahko dobiš sestavljeno kuhinjo, znižano za 30 - 80 %.
V Sloveniji vem, da to počne Lesnina, v Avstriji pa Kika.

Morda bi ti pa bila zanimiva kuhinja iz Ikee, se jih da dobiti za zmeren denar, stvari pa lahko pogledaš na spletu, prav tako si lahko kuhinjo tudi sama izrišeš z njihovim programom, ki ti tudi izpiše, kakšna je cena sestava.

Večina znanih proizvajalcev uporablja ista okovja, ista vodila, isti proizvajalci jim delajo omare, razlike so le v frontih, detajlih in (ne-)idejah, kako kuhinjo narediti praktično in uporabno.

(odgovor članu cimi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
17.8.2010 10:03:57   
cimi
petea hvala za tvoj odgovor.
ikea oz razstavni eksponati ne pridejo v poštev, ker mi mora pred oddajo naročila trgovec prej premerit vse, ker je leva stena v kuhinji nepravilne oblike (kot ni 90°), na 2m je odstopanja cca10cm, kar je veliko
tako pač je, stara bajta v centru mestauser posted image
V Sponi mi je gospod kar lepo svetoval, pravi da pridejo prej vse izmerit itd
tako da bi bila res vesela kake informacije o teh kuhinjah, lahko pa mi predlagate še kak drugi prodajni salon, ampak ne predaleč, ker smo iz goriškega

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
17.8.2010 16:04:02   
Anonimen
Cimi, kuhinj, ki jih prodaja spona ne poznam, tako da ti za njih ne vem povedat, nobilio/nobleso prodajajo tudi v kerin-povirku v trzinu, stranke so v večini zadovoljne, ne dobiš 40% popusta, ampak nimajo že v osnovio nabitih cen, vsak včasih jih niso imeli, no, nisem čisto na tekočem. Drgač je pa nobilia solidna firma, srednji rang, je še kar nekaj proizvajalcev v tem rangu. Glede razlike v ceni med ponudbama, ki ju omenjaš, pa primerjaj, kaj ti kuhinji nudita: kakšen je material (predvidevam, da iverka ali mdf), kakšna je obdelava fronte (folija, robljena z navadnim trakom ali abs-om ali brez roba, potegnjena čez celo fronto in rob), kakšna je debelina fronte (16, 18mm), kakšen je asortiment omaric, imajo počasno zapiranje ali ne, so stranice obdelane v barvi fronte ali ne, kakšna so vodila in kakšna je nosilnost vodil,...

Če imaš zamaknjeno steno pa je pri tebi ZELO pomembna tudi sama montaža in izkušen ter natančen monter.

(odgovor članu cimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: kuhinja (cena-kakovost)
20.8.2010 11:43:50   
Metuljček Cekinček
Za kuhinje iz Spone lahko jaz povem, da kvaliteta ni vprašljiva. Brat je pred tremi leti pri njih nabavil kuhinjo za stanovanje na morju. Sem mu glih včeraj rekla, da ima na morju lepšo kuhinjo kot v svoji hiši user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?