|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kenguru ali trak?
16.3.2010 11:03:04   
evangelie
Kaj se vam je bolje obneslo pri hribolazenju? Koliko ur ste imeli user posted image notri?

Doma imam trak, ki se mi kar dobro obnese pri hišnih opravilih, fant pa ga ne mara preveč. Zadnjič smo šli 1. z malim (3 mesece) v hribe, pa je bilo načeloma ok, edino nerodno je, ker je to res dolg kos blaga in ga je odzunaj težje zavezovat, ker se ti vleče po tleh. Se mi zdi, da je s tega vidika kenguru bolj praktičen, ker lahko otroka jemlješ ven brez posebnih težav..Kaj pa otroku po vašem mnenju bolj ustreza? Nekje sem prebrala, da v kengurujčku ne spijo toliko kot v traku.

Ko bo večji, ga bomo prenašali v Kid comfort 3,za  to vmesno obdobje se pa ne morem odločit...Še to, kakšne kengurujčke ste uporabljali, imate kakšne nasvete?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kenguru ali trak?
16.3.2010 13:29:09   
emina83
Trak, trak in še enkrat trak. Je otrok notri bolj anatomsko pravilno in boljše za njegov razvoj postavljen. Ob pravilnem zavezovanju seveda. Jaz svoje trakove ne zamenjam za nobenega kengurujčka na svetu.
Raje kot kenguru si nabavi kakšen mei tai-še vedno boljša postavitev in drža otroka kot v kenguruju, pa ni nobenih dolgih kosov blaga po tleh.

Sploh pa poglej si ta link kjer si ga ga vnaprej zaveže, brez dojenčka, pa ga potem samo da gor. http://www.youtube.com/watch?v=L1RifEflbjk


Jaz naredim tak večkrat, če vem da se mi bo mudilo, al pa če kam grem z avtom, pa je slabo vreme zunaj, ravno zato, da se mi trak ne maže po tleh.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kenguru ali trak?
17.3.2010 7:19:10   
evangelie
hvala za odg., potem bom ostala pri traku user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kenguru ali trak?
17.3.2010 7:21:42   
evangelie
Samo še nekaj...do zdaj ga imam v položaju ''cradle'' (ravno danes star je 3 meseceuser posted image ), počasi pa ga lahko začnem verjetno nositi v drugih položajih, saj bo kmalu sam držal glavico (jo že, vendar še pazim, da mu ne bi omahnila)?

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kenguru ali trak?
17.3.2010 23:21:37   
emina83
Ja, seveda ga lahko pokončno nosiš, zakaj pa ne? Če še nima fejst stabilne glavice, mu jo pa daj na stran, pod trak, da mu blago nudi oporo.
Edino zdaj ne vem a maš ti kak raztegljiv trak (kot Sleepy), al imaš tkanega iz bombaža. Ker jaz ne bi z raztegljivim trakom otroka vezala na hrbet, ampak samo spredaj. Pogledaš si lahko v mojem albumu, jaz imam tkan trak, ne raztegljivega.


http://www.theslingstation.com/inst-wraps.html

Tu si malo poglej, men so ti videi ful pomagali, ko sem se šele učila zavezovanja.(z raztegljivim trakom)

Drugače pa je ameriški forum The Babywearer zakon! Tam maš pa res vse načine zavezovanj, vse oblike nosilk, pa si lahko tudi tam malo prebereš.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kenguru ali trak?
18.3.2010 7:39:57   
evangelie
Nimam raztegljivega, je bombažen...Bom danes probala cross front wrap za kratek čas, da vidim kako bo...
Je pa res, da filmčki pomagajo..bomo treniraliuser posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?