|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč otroku s pp
22.3.2010 14:16:22   
Anonimen
Pozdravljeni!

Sem študentka višjega letnika  v Ljubljani in nudim pomoč pri učenju otrok s pp na vašem domu ali pri meni.
Predvsem imam izkušnje z otroci nižjih stopenj, ki imajo težave z razumevanjem besed, izgovorjavo, branjem, slabim pomnenjem,....Torej gluhi, dislektiki,... Skratka poskušam se soočiti s problemi, kjer je potrebno veliko potrpežljivosti, zaupanja in moči, predvsem pa volje,da otrok dobi moč in premaga ovire. To delo me predvsem zanima, ker otroci vedno znova in znova presenečajo, ko vidim kakšen napredek je že s tem, ko otroku pokažeš novo snov z igro, ki jo vzljubi in si s tem vse lažje zapomni! Niso ocene pokazatelj napredka!  
Pomagam družinam, ki zaradi službenih obveznosti nimajo dovolj časa, da bi z otrokom nadoknadili vse, kar so delali v šoli. 
Imam pa tudi veliko izkušenj z varstvom otrok.

Sicer pa, če kogarkoli karkoli zanima, naj mi piše na: poli.saja@gmail.com

Lep pozdrav vsem in vsem staršem otrok s pp: Pogumno naprej, kajti vaši otroci so sončki in niso posebni v tem kar so, temveč so posebni v vsakem pogledu!!!!

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč otroku s pp
27.3.2010 10:29:46   
Zobnamiska22
Pozdravljeni.
Sicer ni tole čisto odgovor na zgornjo temo, zato se oproščam, ampak najlažje tudi svojo prošnjo uvrstim pod ta naslov. Hvala za razumevanje.

Sem študentka socialnega dela in v diplomski nalogi se ne bom osredotočila na motnje avtističnega spektra, ampak bom dala besedo vam staršem, da poveste, kaj bi vi potrebovali in kaj bi nam želeli povedati. To se mi zdi zelo pomembno. Zato vas bi lepo prosila, če bi se potrudili in iskreno odgvorili na vprašanja. Pomembno je namreč, da skupaj raziščemo to področje in da vi kot straši dobite glas. Sem namreč v tujini, kjer delam na področju motenj avtističnega spektra. Vaš glas je tisti, ki največ šteje in lahko pri tej tematiki veliko doprinese in nam odpre nova obzorja.
Najlepša hvala za vaš trud, podatki ostanejo seveda anonimni, če vi sami tako želite.
Odgovore pa mi lahko pošljete na mail: zobnamiska22@gmail.com ali pa jih pripišete tukaj pod moja vprašanja.



Smernice za nestrukturiran intervju s starši otrok z motnjo avtističnega spektra


- Kje ste vi izvedeli, da bi lahko imel vaš otrok avtizem? Na koga ste se obrnili?
- Kako je bilo pri vas? Ste imeli v vsem času sploh kakšen stik s socialno službo?
Zanima me, kako ste se počutili ob in po diagnozi. So vam ponudili kakšno podporo, besede opogumljanja? Kaj bi si takrat želeli? Kdo vam je sporočil to novico? Kako ste vi sprejeli to dejstvo in kako vaša družina?
- Smem z vami raziskati vašo družinsko situacijo? Kako vi gledate na to? Kako ohranjate družinske in partnerski odnos? Kje vaša družina črpa moč, kje vi sami? Kje so vaši podporni stebri? Kakšen je vaš partnerski odnos?
- Družina se mora po diagnozi prestrukturirati za potrebe otroka. Kakšno pomoč bi po diagnozi družina potrebovala? Kako ste vi občutili to pri vas? So se odnosi med vami spremenili?
- Kako gledate na otroka? Ga sprejemate?
- Ali poznate način pomoči v obliki skupin za samopomoč? Kako se vam to zdi? Če bi imeli besedo vi starši, kaj bi nam želeli povedati in sporočiti?
- Kako skrbite zase, kje dobite moč, energijo? Kako preživite dan?
- Kje vi iščete pomoč? Na koga se obračate?.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?