|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FINANCE V DRUZINI
11.7.2005 19:17:18   
Anonimen
Jaz tudi ne razumem kako eni mate razporejene te finance vsak posebej.Midva imava vse skupaj.:kuza:

(odgovor članu zgubljena)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   FINANCE V DRUZINI
11.7.2005 20:36:25   
kalimero
Ma ja Gina, saj štekam, kaj hočeš reči. Tudi meni je to hecno, da si eni npr. strogo delijo na pol.
Meni je čisto enostavno bolj prijetno, če si nekaj kupim s svojega računa, ampak to je čisto psihološka finta. Se tudi zgodi, da greva skupaj v shoping, pa kupiva za vsakega eno cunjo v isti trgovini in jasno plača eden, pa mu drugi potem doma ne vrne denaraj, pa take fore. Pa itak sva oba ves čas pod vodo
:((:zmeden:, tako, da sploh ni vprašanje, da bi kdo sedel na bajnih prihrankih na račun drugega.
Poznam pa dva para, ki si dejansko delita vse točno na pol, pa sta skupaj eden 14, drugi pa 22 let. Tako, da res ni pravila. Sto ljudi, sto čudi.

(odgovor članu zgubljena)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   FINANCE V DRUZINI
11.7.2005 20:52:27   
lenika
Račune imava ločena, vendar vse plačujeva skupaj in nikoli gledava kdo da več, ker je ves denar najin torej skupen.

(odgovor članu zgubljena)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   FINANCE V DRUZINI
11.7.2005 21:22:28   
Bejba
Mene pa zanima kaj pomeni to, da imate denar skupen? Ali to pomeni, da vama plačo nakazujejo na isti račun ali denar ob plači dvigneta in ga prineseta domov na skupni kupček ali....?
Ker jaz sem se že nekaj zanimala, pa če imata dva prilive na isti račun, ne moreta imeti dveh bankomat kartic (vsaj pri ljubljanski banki je tako), kar je pa seveda malo štorasto, saj jo rabita seveda oba. Ne bo en čakal doma, da mu drugi prinese kartico, da gre lahko kupit nekaj kar je imel pač namen :zmeden:.
Torej kako to izgleda pri vas?
Midva imava tudi denar skupen, ampak na ločenih računih - da tisti, ki ima in noben nobenemu ne polaga računov ali deli na pol. Za večje nakupe pa se seveda sproti zmeniva.

(odgovor članu zgubljena)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   FINANCE V DRUZINI
11.7.2005 22:09:40   
kalimero
Tega pa ne štekam. Kako ne more imeti vsak svoje kartice za bankomat. Lahko imaš tri pooblaščence, pa bo imel vsak svojo kartico. Tudi pri NLB.
Pri nakazilih na isti trr je pa drug problem. Praktično je to izvedljivo, čeprav formalno ni dovoljeno. Ampak ni kontrole. Kaj pa, če se imetniku kaj zgodi? Če mu blokirajo račun? Poznam kar nekaj primerov takega sožitja, ki se ni preveč dobro končalo. Kakorkoli že, še vedno se mi zdi pametno imeti dva računa in pooblastilo za oba.

(odgovor članu zgubljena)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   FINANCE V DRUZINI
12.7.2005 11:34:35   
Anonimen
Bejba, mislim, da ima velika večina tistih, ki ima denar za skupen še vedno ločene račune. Vsaj tako je pri nama. Imava vsak svoj račun, vendar smatrava, da so vsi prihodki najini, torej skupni, neglede na ločene račune. Vsak rabi svoje, če zmanjka, ima partner. Nobeden ne sprašuje zakaj in koliko bo kdo porabil, še posebej pa si ne vračava denarja, ki ga bi kdo porabil z računa partnerja.

(odgovor članu zgubljena)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?