|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prepis v drugo šolo
4.5.2010 12:57:12   
suzy 1
Lep pozdrav,spet me mal zanimajo vaše izkušnje o prepisu v drugo šolo.Naš hiperaktivček je prišel tako daleč na zdajšnji šoli,da imam dost.Nasplošno mislim o obnašanju učiteljev do njega in nastrojenost drugih sošolcev,predvsem fantov.Z deklicami se kar dobro ujame.Odločili smo se da ga torej prepišemo v drugo šolo.Rada bi šlišala vaše mnenje in izkušnje o teh naših posebnih otrocih in če ste kaj takega izkusili tudi vi.Za vsak odgovor se vam zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prepis v drugo šolo
4.5.2010 16:42:06   
čili
Si premalo napisala da bi si upala kaj predlagat...
Prijateljičinemu sinu je pomagalo že ko je zamenjal učiteljico. Se je malo umiril.

(odgovor članu suzy 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prepis v drugo šolo
4.5.2010 17:00:57   
suzy 1
Ja če bi hotela vse napisat bi šlo kakšne 6 ur najmanj.Pa na kratko.Problemi so se začeli že v 1 razredu,ker ni bil pri miru,učiteljica je bila premila da bi kaj dosegla in je bilo že takrat ˝veselo˝.Do konca razreda je dobil diagnozo da je hiperaktiven s čustvenimi in vedenjskimi motnjami.V 2 razredu je začel jemati ritalin in dobil je novo učiteljico,ki je ful znala z njim in ostalimi učenci,ki pa tudi niso najbolj pridni.Tudi v 3 razredu je bila ista učiteljica,prišlo je do veliko prepirov med učenci a je učiteljica vse znala umirit in je vse delovalo dobro.Moj sin ima seveda odločbo in ima ure pomoči,zelo priden je če mu je snov prikazana na zanimiv način in ga seveda nič ne zmoti.A vsaj vsi vemo da našehiperaktivčke zmoti vsaka stvar.Pa je prišel 4 razred in nova učiteljica,pa čeprav smo vsi zagovarjali da bi ostala prejšnja,a je bil ravnatelj gluh za naše želje.Nova učiteljica je bila seveda šokirana ko je prevzela razred saj  slovijo po tem da so problematični otroci.Kot učiteljica je dobra zna razložit snov in je še kar fer,ampak ji žal manjka posluh za posebne otroke.Naj omenim da je to mala šola in je samo 1 razred,zato pač očitno ni druge kot da ga prešolam drugam,saj v tem proti njem nastrojenem razredu ne more več biti.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prepis v drugo šolo
4.5.2010 21:11:00   
buči
Starši vedno delamo v dobro otroka ... Pozanimaj se le, da imajo izkušnje s takimi kotje vaš. Da ne bo še slabše. Če znajo pripravit razred na prihod novega učenca, če imajousposobljene učitelje ali pa vsaj poučene o tem , kako se z njimi dela. Pojdi k svetovalni delavki šole, kamor ga mislite dat, pa si pridobi čim več informacij. Pa srečno!

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu suzy 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prepis v drugo šolo
11.5.2010 8:29:32   
suzy 1
Po pravici povedano,slabše kot je letos ne more bit!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prepis v drugo šolo
11.5.2010 23:01:48   
mala maja
.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 11.5.2010 23:02:24 >

(odgovor članu suzy 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?