|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novi Citroen Berlingo
7.5.2010 13:35:32   
Ženkica
Evo, v tale avto sem se zapičla http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/citro_n_berlingo_1_6_hdi_80kw-21034@2.aspx

Zdj moram samo še mojega dragega prepričat, da je to resnično TO, kar je primerno za našo družino in naš življenski slog.

Zanimajo me vaše izkušnje s tem avtom, ga morda že kdo ima.

MI sicer kolesarimo na veliko (gredo bicikli tudi notri, ne vedno na streh), pa potujemo (kampiramo), je pomembno, da se da tudi 1 noč notri prespat. Skratka praktičnost tega avta me je totalno prepričala. No ja, pa cena tudi.

Hvala za vaša mnenja.

Ženkica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novi Citroen Berlingo
7.5.2010 13:49:27   
kristinaj
ko sem menjavala avto sem hotela xsaro picasso, berlingota ali kanguja.... in pristali smo na c-maxu...po moško... če bi bilo po moje bi kupila enega o prvih treh in berlingo se mi zdi super...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Novi Citroen Berlingo
16.5.2010 21:47:45   
mayci
Ko sva midva menjala avto, sva tudi želela takega, ki bo vsestransko uporaben, preprost in prijazen potrebam družine. Gledala sva Berlinga, Partnerja in Kangooja in se potem odločila za slednjega. Zelooo zadovoljna, tako da ti priporočam vzeti Berlinga, ki je tako ali tako zelo podoben.user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Novi Citroen Berlingo
16.5.2010 22:11:58   
Anonimen
Midva sva pa izbirala tudi med berlingotom in kangoojem in podobnimi avti, pa sva nakoncu zaradi izgleda pa cene vzela rajš Mazdo5.

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Novi Citroen Berlingo
17.5.2010 13:34:04   
lenca1
Otika-ali je Mazda5 dovolj velika (predvsem me zanima kabinski prostor, ker sedaj imamo karavana, pa je kabinski del dokaj ''majhen'', prtljažnik dovolj velik).

Moti me predvsem to, da ko otrok zaspi v otr.sedežu in sedež poležem, ne ostane dovolj prostora za nogice (nogice dobesedno stisne sprednji sedež, tako da sedež nikoli ne poležem kolikor je mogoče). Rešitev je sicer, da jaz sprednji sedež pomaknem naprej in se zalepim na vetrobransko steklouser posted image . Ali je pri Mazdi5 enak problem (notranjosti še nisem videla v živo, zato te prosim za odgovor, ker vem, da v njem pravtako voziš malčico). Se mi pa avto super dopade - sploh zadnja drsna vratauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Novi Citroen Berlingo
17.5.2010 15:11:34   
Anonimen
Mazda5 je idelana za 3 ali 4 člansko družino ... ima sicer 7 sedežev, a sredinski v 2. vrsti je bol za okras (predvsem na račun drsnih vrat), 3. vrsta so pa bol zasilni sedeži, ker če so dvignjeni ni skoraj nič ptljažnika. Glede prostora med sprednjimi in zadnjimi sedeži je pa tako ... tudi drugi vrsti se da stol zadrsat bol naprej ali bol nazaj in si to pač tako nastaviš, da ti ustreza ... mi smo super zadovoljni z njo ... in ko bomo avto menjali jo bomo samo zamenjali za novejši letnik pa 2.0 mašino bomo vzeli, ker je kar težak avto in 1.8 mašina je na momente malo prešvohcana.

< Sporočilo je popravil Otika -- 17.5.2010 15:13:12 >

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Novi Citroen Berlingo
17.5.2010 21:26:25   
lenca1
Otika hvala za odg. (nisem vedela, da so sedeži v 2.vrsti nastavljivi naprej/nazaj-suuuper). Mi smo že 4-je (2 otroška stolčka in smo že kr natlačeniuser posted image ). Joj mene, kako so naši starši z nami včasih z Yugotom šli po celi Dalmaciji user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Novi Citroen Berlingo
17.5.2010 21:42:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1
Joj mene, kako so naši starši z nami včasih z Yugotom šli po celi Dalmaciji user posted image .

Meni je tut to znanstvena fantastika pa sem bila zraven, ko smo šli 2 odrasla in 2 otroka za 3 tedne s tavelkim induplatijevim šotorom in vso kamping opremo vključno s stoli, mizo, kuhinjskim kotičkom itd. (večina je bila naložena na eni mini mini prikolici) in to veš s katerim avtom ... Fičkotom user posted image ... polcaji so nas ob poti ustavljal samo za to, da so pogledal kak motor je imela tista mini stvarca od avta user posted image

No letos smo šli pa 3je z mazdo5 pa je bil že skor mal problem user posted image ... je moj komentiral, da če bomo še kakega družinskega člana napedenal, da bomo kombi rabili user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Otika -- 17.5.2010 21:43:54 >

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Novi Citroen Berlingo
13.12.2010 21:09:12   
lenčy
in kako ste se nazadnje odločili?user posted image
sicer malo zamujam, ampak lahko iz lastnih izkušenj povem, da je avto zadovoljil vse naše potrebe odkar imamo dojenčka pa sploh. vozička nisem niti 1x razdirala, prostora je res veliko. pelješ se udobno, všeč so mi parking senzorji, ker nisem bila vajena tako velikega avtomobila, so mi pomagali lepo parkiratuser posted image  cena je pa sploh ugodna, mi smo ga kupili lani, ko je imel citroen 90 let. ne vem no mi ga ne bi menjali.

_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Novi Citroen Berlingo
27.12.2010 14:47:57   
Ženkica
nič ne zamujaš, ker ga še vedno nimamo; še vedno je vse v zraku. Mož bolj navija za Renault Espaca 2.0, vendar je vzdrževanje tega avta mnogo dražje kot
vzdrževanje Berlingoa. Je pa seveda Espace bolj nobel. V igri sta pa seveda oba. Kot kaže, se bomo še nekaj časa odločali, ker se nam ne mudi.

Veš kaj me zanima: a imate dizla in če DA, koliko vam pije?

tnx

Ženkica

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Novi Citroen Berlingo
28.12.2010 10:48:58   
bebe&jaz
Evo, nekaj info iz prve roke:
ker je na poti naš tretji otročiček, smo kupovali nov avto. Odločali smo se med vsemi variantami, ki imajo drsna vrata in se konec koncev odločili za Berlinga. Predvsem zato, ker nam "nobel" ni prioriteta in so cene siceršnjih neprimerljive (no, razen Kangoo in Peugeot Partner, ki pa sta itak ista skoraj kot Berlingo). In zadnjih drsnih vrat pri taki širini avta ne zamenjam za nič več! Še sprednja bi drsna nardila, če bi šlo :=)
Skratka, avto je doma 2 meseca in smo zaenkrat zadovoljni. Prostora dovolj, udobno dovolj,... V teh dveh bolj mrzlih mesecih je naš diesel porabil cca 7,2 l / 100 km pri mešani vožnji - pol mestne, pol relacijske. Nič pretresljivega torej v nobeno smer. Priporočamo!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Novi Citroen Berlingo
28.12.2010 13:58:31   
lenčy
se strinjam s predhodnico, poraba je v mejah normale. čez drsnih vrat pa itak ni. bi menjali. in kakor sama praviš, vzdrževanje res ni drago. zdj sva dala nekje 100 evrov za servis, s tem, da sva sama olje prinesla.
o renojih pa moj tud slišat noče, ima že 4. citroena tko da je 100% citroenaruser posted image


_____________________________

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu bebe&jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Novi Citroen Berlingo
18.1.2011 12:57:45   
gregstrxxx
Berlingo je super. Tudi midva sva se odločila zanj in moram rečt, da je super price/performance. Marsikakšen precej dražji se po uporabnosti ne more kosati z njim. Priporočam.
Nisva se pa še vrnila v salon in objela prodajalca user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?