|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joga za 4 letno punčko?
9.9.2010 20:31:37   
foterček
Jesen je tu in spet mrzlično zbiramo možnosti rekreacije za najina otroka (fant 1,5 leta punčka skoraj 4), tokrat tudi za mlajšega. Zadnjič je žena v neki igralnici dobila naslov za jogo za otroke, pa me zanima če ima kdo kakšno izkušnjo s tem? ne da bi imel kaj proti, le moje mnenje se nagiba bolj k plavanju (starejša) ali vodeni telovadbi (mlajši), ženi pa, ki sama prakticira jogo pa se je zeloo navdušila nad to zadevo (predvsem za hčerko). ima kdo kakšno informacijo ali je tovrstna telovadba v redu in ali se splača?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: joga za 4 letno punčko?
10.9.2010 17:27:09   
kaya2007
naša tamala je lansko sezono hodila na jogo (stara je bila okoli 3), meni se je zdelo čisto luštno, tudi ona je šla čisto rada, je pa res, da se je rahlo dolgočasila. veliko bolj je uživala na telovadbi, tudi zdaj v plesni šoli ji je bolj všeč..na jogi je šlo pa vse bolj na izi in brez "divjanja", tako da je ponavadi že nekje na sredi ure zgubila interes in ni hotela več sodelovat. verjetno je precej odvisno od otroka, sem pa tudi pri ostalih udeležencih opažala podobno. najbolje da poskusita, prvi obisk je brezplačen.

(odgovor članu foterček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: joga za 4 letno punčko?
10.9.2010 17:33:07   
Anonimen
Tako na pamet - plavanje mi je bistveno boljša izbira. Šport, pri katerem skoraj ne moreš zgrešiti.

Verjetno zna biti tudi joga v redu, ker te nauči razgibati telo in umiriti duha...ampak za otroke se mi v osnovi zdijo boljši bolj aktivni športi kot je plavanje, da pokurijo energijo, ki jo imajo.

(odgovor članu foterček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: joga za 4 letno punčko?
13.9.2010 15:19:53   
megi34
meni se zdi joga prav v redu, ne vem pa, če že za tako majhne. kaj pa delajo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: joga za 4 letno punčko?
15.9.2010 10:00:19   
foterček
hvala za misli in informacije. žena je prejšnji teden odpelajla na to brezplačno uro (malibuda joga) oba, a se je izkazalo, da je to res bolj za starejše. tamali ni zdržal, punca pa je bila videti kar navdušena. bomo poskusno hodili en semester potem bomo pa videli. aja, je pa padel kompromis - tudi na plavanje bo hodila ;)

(odgovor članu megi34)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?