|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavračanje vsega sadja
30.7.2005 17:51:22   
Špela
Lep pozdarav!
Imamo manjši problemček, naš 1,5 letnik ne mara več sadja. Nekje do enega leta ni bil noben problem, potem pa vse bolj. Zdaj ne je ne frutkov, ne svežega sadja, nič kar izgleda kot sadje. Je pa zelenjavo in to kar rad.
Kaj narediti da vzljubi sadje, je pač že tako velik da ga prisiliti ne morem, niti nočem. Je pa zdrav, močan, vesel otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zavračanje vsega sadja
31.7.2005 11:47:53   
bini
:zmeden:če najdeš rešitev, mi jo prosim sporoči.. naša je popolnoma enaka.. kljub vsemu pa bi blo fajn da bi kaj sadnega pojedli

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zavračanje vsega sadja
31.7.2005 11:50:15   
Marogica
Jaz sem nekje brala, da je treba otrokom sadje in zelenjavo "lično" pripraviti in narezati, da zgleda barvito in manjši koščki, da jedo skozi igro. Bolj je bilo seveda mišljeno za zelenjavo, ker je panavadi le-ta večji problem. Ne vem, kaj si že vse poizkusila, vendar se splača.
Po drugi strani, pa če mu ne paše, mu ne paše. Mislim, da vse vitamine in ostale hranilne snovi dobi tudi preko ostale hrane. Če je zdrav, močan otrok, mu očitno nič ne manjka. Tudi mi vsega ne maramo. Ne sekiraj se. Kolikor slišim od prijateljic, pridejo kasneje obdobja, ko ne jedo praktično nič (samo pomfri, špagete in kakšno pico). Bomo videli, kaj nas še čaka. lp

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zavračanje vsega sadja
31.7.2005 22:00:26   
Špela
Upam da je to res le obdobje, saj prej ni bil taka zmrdica. Je pa res, da sem med tistimi ammicami, ki so malčku pripravljene naredit tri različne jedi za kosilo, da bo vsaj nekaj pojedel, lačen pa že ne bo. Tako ad če sadja ni pojedel, je dobil kaj drugega, morda je pa problem tukaj.
Pripravljala sem mu res lične obroke sadja, poskušala tako da je med igro, ali pa da ga lovim z banano po stanovanju, pa enostavno ne gre. Tudi če vidi da moja eno leto stara sestrična je banano, ali grozdje,... to njega ne premami. Saj usta še odpre, potem pa vse dobim nazaj.
Z zelenjavo ap ni problem, le soalte ne mara. Špinačo obožuje, prav tako juhice, prikuhe,...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zavračanje vsega sadja
31.7.2005 22:47:02   
piščanc
pri naši so taka obdobja, enkrat ne je tega drugič drugega

zakaj spreminja okus :zmeden: pa ne vem. pri nas trenutno pali jabolko, lubenica, jagode...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zavračanje vsega sadja
31.7.2005 22:48:57   
piščanc
in res ima tudi veliko raje zelenjavo: koruzo, špinačo, korenje.... pomfrija, pizze itd. sploh noče jesti, pijača z mehurčki je pa tudi bljek...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?