|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 32 33 [34]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
7.9.2012 22:29:11   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*


IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Ur imajo 21,
Bubi - sem sedaj šla gledati koliko imajo česa in imajo enako kot vaši 7 ur slj, 4 ure mat, 3 ure spo, 3 špv, 2 uri gv in 2 uri lv.


Ja, točno tako je.... pa ne vem, zakaj imam jaz nekje v daljnem spominu, da smo mi imeli vsak dan 4 ure, ob petkih pa samo 3 user posted image Ravno 2 uri SLJ viška hodita



Meni tudi. Ja zgleda da smo takrat znali bolje slovensko, hihihhi.

Katrin lepo pozdravljena user posted image . Kako je pa kaj tvoj razred? Si šla z njimi naprej? Uf, si me potolažila glede ulomkov, sem jih že mislila iti obnavljat user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Gremo v šolo 2011
11.9.2012 20:21:56   
janjček
Da ne bo katera mislila,kaj vdiram na tujo stran,drugače sem Tilči,samo mi je računalnik zablokiral,pa sem se morala na novo prijati oz. uporabiti nick iz preteklih let.Imam pa eno prošnjo:
Tisti,ki ste imeli že v 1. razredu angleščino,ali ima katera še delovni zvezek magic adventure,pa ga ne rabi? Bi prosila zanj,tudi plačam.Pri nas so se odločili,da bodo letos kar naprej tega uporabljali,samo naš je romal v papirkotauser posted image

< Sporočilo je popravil janjček -- 11.9.2012 20:23:38 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Gremo v šolo 2011
14.9.2012 14:07:36   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Katrin lepo pozdravljena user posted image . Kako je pa kaj tvoj razred? Si šla z njimi naprej? Uf, si me potolažila glede ulomkov, sem jih že mislila iti obnavljat user posted image .


Hvala user posted image

Obdržala sem 5 drugošolčkov, dobila 8 novih prvošolčkov, tretješolčke pa sem oddala naprej. Letos imam SAMO dvojno kombinacijo in ne trojne kot doslej user posted image user posted image user posted image

Malo mi je lažje, priznam user posted image

Koliko izvenšolskih dejavnosti imajo letos vaši otroci? Naša sončica si je izbrala glasbeno šolo in je že to 3x na teden (teorija in klavir), pa folklora in angleščina v šoli - se mi zdi kar dovolj.

Lep vikend. Se beremo,
katrin

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 828
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 32 33 [34]
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 32 33 [34]
Pojdi na:





Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?