|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaskrbljena
11.8.2005 7:57:09   
nena80
08.07. sem imela ss v 10t :(:((:((in po 4 tednih je prišla :hudicek:po dveh letih celo zaželjena,da grem v nove boje,...Me pa skrbi nekaj drugega, ta krvavitev se vleče že en teden in jo je čisto malo, bolj izcedek kot menstruacija, sploh ni, kot so bile moje menstruacije pred ss, obilne in boleče, tako da ne vem kaj se zdaj to dogaja...in me skrbi, da ni kaj v redu. Prosim za nasvet ali je to normalno za prvo :hudicek: po ss, ali ne:zmeden::zmeden:?
Hvala in naj nas naše pikice med :angel::angel::angel: čuvajo ter :rozica: :rozica::rozica: vsaki, ki je morala čez to hudo preizkušnjo, jaz se še nisem pobrala in se vrjetno tudi kmalu ne bom,....
L.P. Nena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaskrbljena
11.8.2005 11:05:09   
ZOOJA
Pozdravljena,

tudi sama sem imela 28.6.2005 abrazijo v 10.tednu in
tudi jaz sem dobila prvo :hudicek: po 28.dneh.
Tudi moja :hudicek:je bila taka kot jo opisuješ ti in
se je vlekla celih 11 dni pomalo, pa pomalo. Taka svetla krvavitev je bila, pa ne precej obilna.
To je vse O.K., zato ne skrbi in poskušaj čimprej
iti v nove boje.
Ali bi bil to tvoj prvi otrok?
Zanima me, ali so tudi tebi kontrolirali Bhcg v krvi?

Lp

Zooja

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaskrbljena
11.8.2005 12:30:59   
nena80
Hvala ti za odgovor, mi je kar malo odleglo. Ja to bi bil moj prvi otročiček in ga žal ne bo, bomo šli v nove boje. Sem pa zanosila v 5. ciklusu s Klomifenom, tko da bom sedaj najprej probala brez, čeprav mi jih je G. predpisal. Sem pa zelo razočarana nad svojim G. ker mi v 10-11t ni nobeden ne vzel kri ne vode, popolnoma nič, eden ultrazvok - to je pa tudi vse, niti mi ni kontroliral Bhcg, nič, tudi na prvem pregledu po ss je bilo kot, da bi prišla k psihiatru na pogovor, češ da je to slučaj in se delajo preiskave šele po 2-3 ss, tko da ne vem kaj naj naredim in si mislim,....Vem pa, da ko naslednjič zanosim, mi bojo že morali narediti vse, pa če stojim vsak teden tam, se me bojo že naveličali pa postopali kot bi morali......
Pa tebi so kontrolirali?

Lp

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaskrbljena
11.8.2005 13:33:04   
TiaSara
Mislim, da naši G ne razumejo, da je za nas vsak ss boleč, pa četudi se to pogosto zgodi. Moramo pa res tudi me razumet, da je to dejstvo in zato ne moremo pričakovati preveč preiskav in vsega. Le malo več razumevanja. Tako je vsaj moje stališče. Sem bila tudi sama na istem, saj bi vse preiskave morala imeti ravno na tistem pregledu, ko je potem ugotovil, da je plod odmrl. No, pa so prišparali! Moram reči, da sem kmalu pa ss tudi jaz bila prepričana, da bom naslednjič zahtevala vse prej, da bom vsaj malo vedela pri čem sem, sedaj, ko sem se pa malo pomirila, pa sem vedno bolj mnenja, da se bom držala čim dlje stran od G. Saj če je vse v redu, je pač vse v redu, če pa ni pa v večini primerov tako ne morejo nič pomagat.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zaskrbljena
11.8.2005 13:57:30   
nena80
Ja, saj imaš prav po eni strani, po drugi strani se mi pa zdi npr. pri meni, da če se ni v 6-7t videlo srčka, je rekel da je pač prezgodaj, bi me lahko naročal prej čez teden ali dva, da se potrdi nosečnost in bitje srčka pri pikici, ne pa čez več kot mesec, in bi se lahko vse to prej videlo in bi pač šla na čiščenje pri 8t, ne pa da so ukrepali šele ko sem začela krvaveti pri 11t, ker sem prebrala nekje, da je to tudi zelo nevarno, da če pride do odmrtja ploda in se ne ukrepa pravočasno, se zna kaj hudo zakomplicirati, znaki nosečnosti ostanejo enaki v bistvu pa ne veš, da je tvoja pikica že zdavnaj šla med :angel::angel::angel:. Vrjamem, da imajo preveč pacientk in da nas dostikrat nahitro odpravijo, bi pa lahko bili vseno bol razumevajoči do žensk, ki se trudijo za otročička že dlje časa. Najlažje je napisati 3x za 3 mesece Klomifen brez bilokatere preizkave in spremljanja in se sprašujem, če ni ravno to krivo, da se je tako končalo. Še zmeraj je veliko zakajev in nikdar ne bom vedela zakaj se narava z nami tako poigrava,.....:grrr:
Po drugi strani pa si mislim, da se vsaka stvar zgodi z enim določenim namenom in se je pač moralo tako zgoditi, kot se je in nimamo nobenega vpliva,...ZATO PRAVIM, TUDI ZA NAS BO ENKRAT POSIJAL SONČEK 9nebesa:duda:

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zaskrbljena
11.8.2005 14:08:11   
TiaSara
Tako je! :sloncek:

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zaskrbljena
12.8.2005 12:45:19   
natja_
:rozica: JA, TUDI ZA NAS BO POSIJAL SONČEK... :rozica:

natja

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?