|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3. razred - govorni nastop - učiteljice
4.3.2011 21:15:03   
mojcaziga
Pozdravljene!

Zanima me kakšen naj bo govorni nastop v 3. razredu, na kaj ste pozorni, kaj je pomembno, predvsem kako podrobna naj bo vsebina,.....  Skratka karkoli.

V našem razredu so v februarju začeli z govornimi nastopi. Do tega trenutka učoteljica ni imela nikoli kakšnih pripomb, zdaj pa naenkrat polno. Kar ne bi predstavljalo nobenega problema, ampak tudi otroci sami ne vedo kaj in kako. Enim pripomni, da so bili predlogi in preobširni, drugim, da niso bili dovolj dolgi in obširni. Ko pa se starši med seboj pogovarjamo pa ugotavljamo, da imajo vsi več ali manj količinsko in vsebinsko podobno priprabljeno (predstavitev se seveda razlikuje).

Hvala in lp, Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3. razred - govorni nastop - učiteljice
4.3.2011 21:31:31   
katjandraž
Sem učiteljica, vendar ne učim 3. razreda, imam pa tretješolčka doma. Jaz mislim, da do teh razhajan pride, ker najbrž učiteljica pričakuje različno obširne ter različno pripravljene govorne nastope glede na različne sposobnosti, spretnosti ter predznanje otrok.
Meni kot mami učiteljici je bilo pomembno, ko se je sin pripravljal, da je temo, o kateri je govoril zares razumel, da je znal odgovoriti na dodatna vprašanja sošolcev, da se ni na pamet naučil dobesedno, kaj mora povedati, ampak je govoril s svojimi besedami. Vedno naredi tudi plakat, ki pa je narejen po merilih kot jih imamo v naši šoli, ne v sinovi. Vedno je bil pohvaljen, da je zelo dobro opraviluser posted image .

Upam, da boste dobro opravili tudi vi. Drugače pa mogoče ne bi bilo slabo, če učiteljico kar direkt vprašate, kako naj nastop zgleda. Srečno!

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3. razred - govorni nastop - učiteljice
5.3.2011 11:46:24   
ajna12
Pri nas so že konec z govornim nastopom. Izbrati so si morali eno žival, narediti plakat po osnovnih točkah, o prehranjevanju, mladičih, prehranjevanju,...  Vem, da je rekla, da morajo kar nekaj napisati, še veliko več pa povedati in da je plakat za sošolce, sam pa lahko med govorom samo malo pogleda gor.
Videdla sem plakate od skoraj vseh, pa so se mi vsi zdeli izredno lepo narejeni in tudi približno vsi podobni. Je pa potem omenila na roditelj.sestanku, da jih je kar nekaj dobilo oceno delno dosega, ker so prevečkrat pogledali na plakat ali pa celo brali iz njega.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3. razred - govorni nastop - učiteljice
6.3.2011 8:56:14   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Drugače pa mogoče ne bi bilo slabo, če učiteljico kar direkt vprašate, kako naj nastop zgleda. Srečno!


Hvala za odgovor!

Smo jo vprašali pa ni bila nič kaj konkretna, ampak da bo ocenjevala nastop user posted image .

Saj ni take panike, no, vsaj jaz se pretirano ne sekiram, ker vem, da mali drugače obvlada. Želela sem samo izvedeti kaj in kako sploh na teh nastopih, glede na to, da od naše nismo nič izvedeli.

lp, mojca

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3. razred - govorni nastop - učiteljice
6.3.2011 20:47:11   
Poka
Predvsem ni dobro, da jim starši preveč pomagate pri plakatu, ker se to vidi... Naj poskusijo sami - pod nadzorom in ob usmeritvah.

Plakat se sploh ne ocenjuje sicer... Cilji pri tem so čisto drugi, predvsem pa - brez strahu.


(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?