|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obroki pri 7,5 mesecev
12.3.2011 16:21:32   
natasarobi
Pozdrav!

Prosim za predloge oz. namige kako je pri vas, ker naš mali ima sedaj 2 obroka gh že nekaj časa in počasi bi mu uvedla še tretji obrok in sicer pred spanjem, ker se je začel zbujati na dve ure in hoče jest.

Trenutno imamo gh: dopoldansko malico (okoli 10:30-11) in kosilo (15). Razmik nekako mora biti na 4 ure, drugače mi ne je kosila. V vmesnem času se ne doji, ker zaspi v vozičku, če smo pa doma pa vmes še rad malo potegne. Zbudi se okoli 6 in cca 6:30 - 7:00 se doji,malo se podoji okoli 8:30, ko gre malo odremat, nato malica (dobi sadje, ampak ker sva na dieti dobiva več ali manj jabolka, sedaj mu dam občasno sadno-žitno kašico ali pa žitno-mlečno), sledi kosilo (včasih dojenje, če je zaspan), nato pa čisto odvisno: eno do dva dojenja, ker gre med 18-19 spat. Ponoči sledijo dojenja -2x do 3x. 

Sedaj pa sem malo v dilemi - ali mu naj okoli 17 dajem kao malico ali pa kar večerjo in sicer mlečno-žitno kašico? Glede spanja nimamo nobenega urnika, le zjutraj in zvečer okvirno vem kdaj bo šel spat.

Hvala.    
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obroki pri 7,5 mesecev
12.3.2011 17:28:39   
nusi
če je gh na 4 ure mu daj večerjo med 18 - 19, če je kosilo ob 15.00, saj se bo tik pred odhodom v posteljo verjetno še vseeno malo podojil. Pri nas je bilo tudi najprej dopoldanska malica in kosilo, potem pa je kar hitro sprejel še ostale obroke gh (najprej večerja, tako, da smo imeli glavne obroke na gh, potem sta se skoraj istočasno pridružila še zajtrk in popoldanska malica)  in s tem si je bolj ali manj sam izdelal tudi ritem spanja. Ne vem če bo gh pripomogla k nočnemu spanju - vam pa želim da bi user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?