|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odstavljanje
24.3.2011 11:38:20   
Brinky
Pozdravljene!

Imam enajst mesečno punčko. Sedaj že kar nekaj je od goste hrane, vendar ima tudi neješče dni. Ker sem ponovno noseča, bi elela čim hitreje in tudi čom manj stresno prenehati z dojenjem, ki je trenutno 2×na dan in 2-3× ponoči (res da bolj malo, le na eni zizi, pa vendarle). Po flaški noče piti - le včasih se bolj igra z njo.

Vesela bom vaših izkušenj in nasvetov.

LP B
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odstavljanje
24.3.2011 16:59:43   
gupika
Jaz ga glih te dni odstavljam. Je pa star 13 mesecev. Dojila sva se še 1x zjutraj in zvečer, bilo je bolj crkljanje. Jaz sem enostavno kar prekinila. Zjutraj ni bil problem. Zvečer pred spanjem je večji problem. Jaz grem enostavno iz sobe in ga očka uspava. En čas se je še jokal, potem se je pa umiril, mož ga je malce nosil in je zaspal. Tako je zdaj že 5 dni. In mislim, da bo uspelo. Ko me ne vidi, se umiri in ga potem mož še malce boža v posteljici in zaspi.

(odgovor članu Brinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Odstavljanje
25.3.2011 12:08:07   
nusi
A ponoči si mu že poskusila dat flaško, ker ko so zaspani je več možnosti, da potegne iz flaške. Moj jo je zavračal tudi ponoči, enkrat jo je pa sprejel in od takrat ni problema, moraš bit kar vztrajna pri ponujanju - ne da ga siliš. Če bo sprejel flašo, potem se mi zdi, da ni problema nehat dojit, ker se s flaško potolaži, drugače je pa res bolje, da ga očka uspava, ker pri tebi bo zihr hotel pit. Tudi po flaški se eni hranijo samo če ni mame zraven - ker seveda vejo, da ima mami boljšo ponudbo user posted image . Tisto dojenje čez dan bo itak odpadlo, ker greš v službo, potem pa ostane še nočno, imaš pa tudi še dovolj časa, da počasi skenslaš. Drugače pa menda ni problem če dojiš med nosečnostjo, samo te razumem, jaz bi tudi želela, da se telo ukvarja z novo nosečnostjo in ne s proizvodnjo mleka 

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Odstavljanje
30.3.2011 11:25:40   
Brinky
Hvala za nasvete. Ja, flaško ji ponujam - včasih jo takoj odriva stran, al pa dvakrat, trikrat potegne in jo mahne stran. Kaj pa imaš ti v flaški? Jaz sm ji sedaj dala čaj. Mogoče, če bi mleko, da bi bolj sprejela - samo ne vem al naj ji dam kravjega z vodo ali mlečno formulo - slednje je takrat, ko sm ji ponudila pri 6 mesecih čisto zavračala.

V službo na finančno žalost in na otrokovo srečo še ne grem, tako da je tudi čez dan za uspavati problem. Če zaspi v vozičku, jo moram v vozičku tudi pustiti, ker se drugače takoj zbudi. Brez zize pa še ne rata.

No, drugače je tudi ginekolog rekel, da ni problema zaradi nove nosečnosti, tako da ne bom nič na silo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Odstavljanje
31.3.2011 12:54:02   
divans1
Kaj pa mleko, jst mu enkrat nisem dala zjutraj, pa sm melo čist trdo zizo čez dan, sm si mogla mal spumpat, pa tud ziza še samo zjutraj in zvečer??

(odgovor članu Brinky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Odstavljanje
31.3.2011 23:11:11   
nusi
jaz sem mu dajala - dajem, navadno kravje mleko, ker sem se takrat odločila, da počasi zaključiva dojenje, sem mislila, da bo ful trajalo, ampak ko je enkrat sprejel mleko po flaši (seveda v jutranjih urah, ko je v komi) sva bila v 1 tednu konec

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Odstavljanje
1.4.2011 19:50:30   
divans1
A namesto zize mu daš mleko zgodaj zjutraj, mu ni dosti mlečni zajtrk?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?