|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik
4.4.2011 22:36:49   
bibaleze1
Pozdravljeni!

Zanima me ali ima kdo izkušnje z nepridobivanjem telesne teže.Naš 6.mesečnik ima skoraj 6kil je pa dolg okoli 70cm, kar bi sicer bilo na spodnji meji, vendar ko je imel pregled pri  4mesecih je imel ravno tako skoraj 6 kil..Se pravi da ni nić pridobil na teži kljub temu da res veliko poje..Od 4 meseca že je gosto hrano,poleg tega se še doji in pije adaptirano mleko..Kaka kar pogosto..
Kako lahko toliko poje (tudi količinsko veliko) teža pa kar stoji?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik
9.4.2011 6:45:38   
00PoLoNa00
Pozdravljena!

Naš 9 mesečnik ima 7,5 kg in 72 cm. S to težo ni dosegel spodnje meje. Problem je, ker nočće veliko pojesti in ko se odloči, da ne bo več, ga ne moreš prepričat v nasprotno. Zato se tudi slabo redi. Dali so nama 14 dni časa, da popravima stanje in potem kontrola teže. Se bojim, da ne bo pokazalo kaj.. So mu vzeli kri, pa je bilo vse v redu, zelo dobra kri, otrok se dobro počuti, cel čas se smeji, je vesel...tako da je videt zdrav. Me pa vseeno skrbi, ker je zelo suh, zato mu pa zdaj dajem malo bolj kalorično hrano za dodatek (maslo, smetano,..). Ne vem, upam, da bo kaj boljše....imaš kak nasvet?

(odgovor članu bibaleze1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik
9.4.2011 9:58:56   
Precious
bibaleze teža lahko stoji zaradi nešteto stvari. Prosi P ki naj ti da napotnico za pediatrično. Tam bodo pregledali otroka,ga testirali na alergije itn. Alergije so tzdu krive da otrok  ne napreduje. napisala si da pogosto kaka,možno da zaradi LI itn

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?