|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedeži
19.7.2011 13:32:24   
binka2
Pozdravljene.

V roku šestih tednov pričakujeva dva fantička, imava še dve leti staro hčerko. Kar me zanima je, kako ste razporedili avtosedeže, če sta lupinici z isofixom, sedež za hčerko pa brez, da je bilo čim bolj racionalno za namestiti in potem za "orgirati", če je potrebno.
lpt.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedeži
19.7.2011 13:56:42   
lina10
Pri nas je tako, da je tanajvečja na sredini stara 3 leta tamali dve pa ob strano je še najbolj praktično vsaj meni, če kam gremo, probaj pa boš videla kaj tebi in vašem avtu nabolj ustreza.

(odgovor članu binka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: avtosedeži
19.7.2011 16:15:10   
binka2
saj tako razporeditev sva tudi midva imela v mislih. Kako pa ta starejša pride do svojega sedeža, če lupinica z isofixom zasede vso pot do sredine zadnjega sedeža?? midva sva imela najprej v mislih, da bo sama splezala do svojega sedeža, zdaj sva pa namestila lupinici in bila presenečena nad okornostjo take razporeditve (lupinici sežeta do prednjih sedežev, isofixov se ne da dvigniti, da bi prišla mimo...).

lpt.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: avtosedeži
20.7.2011 6:56:30   
katym
mi mamo tastarejšo - 4 leta - ob oknu, en isofix na sredini z lupinico, eno lupinico pa ob strani brez isofixa...na notranji sedež je težko pripenjat s pasom, tko da je isofix super, ob strani je vredu tudi za tamalo, k hoče vse sama...pa nam kr laufa...

(odgovor članu binka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: avtosedeži
20.7.2011 7:11:31   
Anonimen
Poglej, če vaš avto sploh ima isofix pritrdišče na srednjem sedežu. Večina ga ima samo na stranskih sedežih. Lahko pa itak najprej eno lupinico montiraš notri, tadrugo odložiš recimo na voznikov sedež in montiraš tamalo notri potem pa še tadrugo lupinico. Itak je pa na isofix sistemu lupinico čist simpel v sekundi montirat, da je tanajmanjši problem lupinico ven vzet, tamalo ven spustit in dat lupinico nazaj noter.

(odgovor članu katym)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?