|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masažna kad
12.8.2011 16:14:36   
Sonrisa
Imamo namen kupiti masažno kad in zanimajo me vaše izkušnje z njimi (+ in -). Moj mož je čisto navdušen, jaz pa ne toliko (predvsem zaradi čiščenja vseh tistih šob). Pa napišite mi, lepo prosim, še katero imate (firmo).
Hvala! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Masažna kad
13.8.2011 11:50:22   
emica2008
Imamo od kolpasan, je kar super, če najdeš čas pri dveh malih ortocih, da se spraiš vanjo. Čistim jo pa tako, šobe mislim, da ko je konec čofanja dam notri čistilo proti vodnemu kamnu, ga kupiš prav za take stvari, ter pustiš še laufati ene 5 minut.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Masažna kad
13.8.2011 13:16:47   
Hope2
Mi tudi vedno vzamemo od kolpasana, pa šobe si sami izberemo in jih postavimo (ob naročilu), saj nekatere banje imajo prav bedno razporeditev, ap te na koncu nič ne masira ali pa pa tam kjer ne potrebuješ.

S čiščenjem nimaš kaj veliko dela. sTIKALO ZA IZPIHAVANJE imamo skoz prižgano, tak da ob vsakem kopanju (četudi ne zaženemo masaže), tuširanju, pranju banje... izpiha vso vodo iz šob- se ne nabira kamen in bakterije, glivice. 1X na mesec pa nalijemo vodo do vrha in not nalijemo razkužilo, prav za masažne kadi (kupiš v obiju, merkurju) in zaženemo sistem za 5-15 minut. Banjo pa itak še pucam kot vsako normalno 1-3x na teden z navadnimi čistili  za banjo ali z kisom.

Četudi bi zagnali le 1x na leto masažo, pa takrat tak paše, da ni za opisatuser posted image , ampak pr nas itak bolj pogosto laufa masažauser posted image , včasih vsak dan, včasih pa jo tudi 1-2 mesca ne povohamo

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Masažna kad
16.8.2011 7:53:40   
Poka
Midva sva najprej hotel a vzet masažno, pa sva si premislila, ker jo je imel moj tast in so se not zaredili črvi. Menda se je ni dalo nikoli čisto očitstit tiste vode. Zato sva rekla, da bova imela kar navadno.

Ampak zdaj so verjertno že novejše in je to malo drugače, čas imam, da si še premislim... Ampak vseeno se mi zdi,d a je kar veliko čiščenja, hm...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Masažna kad
16.8.2011 20:58:24   
Sonrisa
Hvala za mnenja! user posted image Me že malce bolj mika, da bi jo imela ... user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




imena
luncaa

katero ime za punčko???

Kaja (31%)

Ela (45%)

Lia (24%)


Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!