|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako motivirati počasnega šolarja
7.2.2012 11:54:35   
volvisimo
Ja dobili smo odločbo iz šolstva, ampak to odločba je napisana po mnenju psihiatrov,logopedov in same šole.To kar je napisala psihologinja je
men čist mem saj ko smo prišli do nje je otroka začela spraševat (kake barve je trava,kdo je večji miš ali slon,narisati je morav svojo družino...itd)
Nič pa o zvezi z njegovim učenjem.Naju je spraševala kakšna je bil nosečnost,kakšen porod in ali so bili kaki zapleti pri tem mislm da p...........!
Pol je rekla da naj pridemo še enkrat čez dva meseca da dobi vse podatke od šole in vsa potrdila od zdravnikov ali je z otrokom vse uredu.

Mislim da ti psihologi rabjo pompč ne pa moj otrok delajo samo za to da jim prolazi vrijeme.Zdej nam pa po sestanku v šoli spet govorijo naj gremo spet
k psihologu,reku sem jim da moj otrok ne bo več hodu k tem psihičem ker mu ne znajo pomagat.
Zdaj dvakrat tedensko v šolo prihaja logopedija in sodelavka za strokovno pomoč otroku,med uro ga odpeljejo iz razreda in ga v drugi učilnici učijo po eno šolsko uro ampak vidnega napredka pa ni.Mislim da po pogovoru z otrokom mu je to da ga odpeljejo ven samo še v večje breme otrok dobiva
odpor do šole in pravi da se mu drugi vrstniki posmehujejo in ga celo žalijo.Ko to povem v šoli pa pravijo da to ni res saj IMAJO VSE POD NADZOROM.
Otrok mi pa joka doma. Ko pišejo kontrolno nalogo mu nihče ne pomaga mogoče kako stvar preberejo to je pa vse,zmeraj pa zraven piše porabil več časa od drugih.
Ko se učimo pa doma pa je viden rezultat in stvari zelo dobro dojema samo rabi svoj čas.
Resno premišljujeva da bi otroka izpisali iz te šole in ga premestili v drugo mislim da bi bilo bolje. MNENJA

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Kako motivirati počasnega šolarja
8.2.2012 20:28:32   
urška
kakšno pa ima otrok diagnozo? a je to adhd ali so ugotovili intelektualne primankljaje?

in kam ste hodili k psihologu? ker taka diagnostika, kot jo opisuješ, ni niti D od diagnostike.
glede prepisa ti ne morem svetovat, ampak vsaka šola mora izvajat prilagoditve napisane v odločbi. in to vse. ker zavod je, preden je odločbo izdal, šolo "vprašal" če lahko prilagoditve izvajajo.

premalo podatkov imam, da bi ti lahko kaj več napisala.

(odgovor članu volvisimo)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?