|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   silgranit pomivalno korito,kaljeno steklo na ...
19.12.2011 20:09:20   
sinta
Pozdravljene,

planirava nakup kuhinje in me zanima vaše mnenje, če imate izkušnje in sicer:
- granitno pomivalno korito - full mi je všeč, me pa zanima primerjava z rostfrei koriti, kako se čisti in nekje sem slišala, da je možno, da sčasoma lahko poči, ali to drži?
- na steno med elementi bi rada dala kaljeno steklo, čemur mož nasprotuje, mu je bolj všeč, da sta pult in stena v isti barvi (npr.barva lesa), prosim dajet mi razloge, da ga prepričam. On tudi misli, da je potem za koritom in štedilnikom full zapacano in da se vsa umazanija vidi-???
- ne veva ali naj se raje odločiva za vratca kuhijskih elementov v mat izvedbi ali visoki sijaj. Všeč nama je sicer to drugo, ampak se bojim, da se bo poznal vsak prst, pa ne bi s cunjo stala za otroci. Torej kaj od tega je bolj hvaležno?

NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠE ODGOVORE, upam, da bodo pomagali pri odločitviuser posted image !
Sinta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: silgranit pomivalno korito,kaljeno steklo...
19.12.2011 20:16:50   
m_o_i
-korito seveda lahko poci; se bos mogla pa ORNK potrudit, da ti to uspe user posted image (taka korita MORAJO zdrzati zelezno kroglo, tezko 1kg, ki pade z visine pol metra. NE POSKUSAJ PA TEGA DOMA; to se dela na nakljucno izbranih vzorcih iz proizvodnje, ampak tudi ce ne poci, gre v smeti, ne v prodajo)
v primerjavi z rostfraj koriti manj doniuser posted image , je tezje, se ne upogiba, ko vanj zlijes vodo s krompirja(in potem poci, ko se usloci nazaj...). ce je le mozno, ga nabavi v bež barvi-je najbolj hvalezna...
-ne vem
-visoki sijaj je samo in edino za gledat(ce res nimas namena s cunjo dezurat ob kuhinji).ne samo prstki, tudi vsak prahec se vidi(temnejsa kot je barva, bolj se vidi)

pies: na teh dveh podrocjih imam nekajletne izkusnje kar se tice razvoja in tehnologije

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 19.12.2011 20:18:46 >


_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu sinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.12.2011 20:26:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: silgranit pomivalno korito,kaljeno steklo...
19.12.2011 20:36:17   
sinta
Glede sijaja, vem, da se veeeliko bolj pozna na temnih barvah, zato v vsakem primeru mislim dati nekaj v bež oz. da bom bolj fensi - vanilija.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: silgranit pomivalno korito,kaljeno steklo...
19.12.2011 21:04:48   
Katrin
Tudi mi imamo kaljeno steklo in kuhinjo visokega sijaja že 5 let in ni mi žal, da sva se takrat tako odločila:)) In ne, ne pozna se vsak prstni odtis; sicer pa je čiščenje enostavno user posted image

lp, k


_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu sinta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: silgranit pomivalno korito,kaljeno steklo...
5.1.2012 10:13:36   
Poka
Jaz imam visoki sijaj LAKIRANA kuhinja, alu ročaji - nisem je še nikol spucala, razen enkrat - ker se NIČ gor ne pozna. Je bele barve oziroma zelo zelo rahlo bež... Kuham pa veliko.

Stara kuhinja - material ne vem kateri, nek furnir -- vse se je poznalo in sploh nisi mogel spucat...

Glede stekla ti še ne vem povedat, ker ga še nimam gor, čeprav ga mi dobavljamo user posted image Kovačeva kobila... Tudi steklenih vrat, pohodnega stekla in stekla na tušu še nimava - spet ta kovačeva... se z mojim ne moreva zmenit detajlno. Ti pa povem, da jaz bi ful imela ta les zadaj, en del pa steklo. Žal nisem na to opozorila mizarja in moj po mojem ni pripravljen na spremembe... Se pa steklo fajn čisti - sam ne dat kaljenega, daj emajliranega - no to je itak barvano in kaljeno - če pa ne dobiš kje dost ugorno, mi pa piši na ZS.

Ne more se gor nič poznat, ker se da pa ful dobro spucat - steklo se da od vsega najbolj. Sam ne sme se s papirjem. Moj kolega, oblikovalec, dela veliko reklamnih panojev in vem da čisti dol z eno mešanico alkohola in nekega razmaščevalca... Sem mu enkrat pomagala dol lepit nalepke in gre u nulo. Moram ga pa tudi jaz vprašat za mešamnico.


_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?