|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čao dvojne mamice
25.8.2005 9:30:01   
tinadvojčica
Kako ste?Nič se ne javljate tako da vas bom zdaj poskušala prebuditi.
Mi smo sedaj stare skoraj 10 mesecev.Nika je velika 73 cm in ima 8.7 kg.Ona že veselo puza in stoji ob podpori.Pravi mali razgrajač je.Naja je tudi velika 73 cm tehta pa kar 9.3 kg.Ona sicer še ne puza bo pa kmalu saj ji še malo manjka.Bili smo na morju kar cela dva meseca kjer sta v vodi nenormalno uživali.Na žalost je bilo zelo malo takšnih dni.
No zdaj smo spet doma,malo smo prehlajene najbrž zaradi spremembe in tako butastega vremena.Čez 14 dni imamo kontrolo v razvojni ambulanti in upam da nam ne bo treba več hoditi tja.

Kako pa ste kaj vi;sisi25,bucka in ostale mamice dvojčkov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čao dvojne mamice
25.8.2005 19:28:47   
ursk@
Moji dvojčici pa bosta naslednji teden stari 9 mesecev in ravno takrat imamo pediatra. Mislim pa, da sta kar veliki saj imata že 9,5 in 8,5 kg, veliki pa ne vem, ker jih ne merim doma. "Tamala" že veselo raziskuje stanovanje, "velika" pa bo bo kmalu. Še kakšen dan ali dva. V razvojni pa nismo bili nikoli in upam, da nam ne bo treba. Bomo videli. Drugače pa se vedno bolj zamotita druga z drugo, kar me zelo veseli. Edino nevem kako bo, ko bosta začeli tekat naokrog. Ena v levo, druga v desno - jaz pa najbolje, da grem naravnost;););)
Drug teden bomo vewrjetno še šli malo na dopust, vendar bo odvisno od vremena...
A si bila sama z njimi dva meseca na morju? Tolaži se s tem, da bo drugo leto boljše na morju:)-
Lep pozdrav!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čao dvojne mamice
25.8.2005 21:00:34   
SISI25
Mi bomo v nedeljo stari 9 mesecev. Pred tremi tedni sta imela 8800 in 8750 g. Veliki pa ne vem koliko smo, ker ju ni izmerila. Koliko sta pa sedaj težka pa ne vem verjetno že 9 kg. Puzamo še ne, ker nimata nobenega interesa (bi se ves čas po rokah nosila). Sta pa prava dva mala razgrajača, razvajena do konca. Tako, da je kar naporno. Da bi se med seboj igrala ni šans. Še sama se komaj kaj zamotita. Nas kar za roke grabita, da bi se nosila. Se pa imata drugače zelo rada, se včasih tako muzata eden ob drugega.
Sta pa naša tudi tako uživala na morju, sicer smo bili samo en teden, ampak smo imeli ves čas super vreme.

Upam, da se kmalu rešite prehlada.

Pa piši še kaj.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čao dvojne mamice
25.8.2005 21:46:19   
lutka
da se oglasim še jaz. Moja :duda::duda: sta dopolnila polnih 15 mesecev. Vam povem NORRRRRRRRRRRO...........kaj vse si ne zmislita :((:((:((:((:((:((:((

Šibata že 100 na uro, komaj ju dohajam, kar se pa tiče vragolij pa raje nebi :hudicek::hudicek:.

Imata 11.5 kg in sta oba velika nekaj čez 80cm. Zelo rada jesta vse po vrsti, samo da je hrana :bravo::bravo:

Sedaj se med seboj že bolje razumeta,kar dela eden, dela tudi drugi, je pA bilo eno obdobje ko se nista prenesla niti eno minuto. Bilo je od grizenja, cufanja do kričanja en na drugega :((:((:((:((:((


Spita že tudi bolj pridno, čeblajta že tudi na veliko, skratka dolg čas nam ni


lp :rozica::rozica:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čao dvojne mamice
25.8.2005 22:03:49   
natalina
No mi smo malo mlajše pa vseeno pozdravčke..stari točno danes 5-tednov..Zoja iz 2235g ima že 3185 in 51cm
Zala iz 1900g že 2950 in 50cm..spita po štiri ure in pojesta od 100 do 115ml..že veselo opazujeta okrog sebe, dabes pa smo šli na obisk k babici in dedku v Izolo, mali sta spali in spali in spali..no midva sva se pa posvečala taveliki...drugače res presenetljivo pridni, da me je kar strah, da nas ne napadejo kaki krčki..v četrtek gre naš:love:v službo, sestrica v šolo in jaz ostanem sama s pikama in me je kar malo strah,kako bomo, ker zdaj sva z možem vse popedenala 1,2,3,..no bomo vidli..torej juhu dvojne mamice in pozdravčke od nas!

Natalina

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čao dvojne mamice
1.9.2005 16:08:19   
marta2

Preverjam prenovljen forum in se javljam še jaz.

Me smo stare 9 mesecev in nekaj dni. Na pregledu smo ugotovili, da ima Karmen 7700 g in 70 cm, Klara pa 8500 g in 73 cm. Prvič so nam tudi vzeli kri in ugotovili, da je Klara slabokrvna, zato je dobila železo. Karmen veselo puza, Klara kobaca, obe pa sta hitri kot strela. Klara se je začela dvigovat ob opori in hoditi, če jo držiš za roke. Problem je v tem, ker hoče skoz hoditi gor in dol, torej jo moram držati za rokice in še jaz šibati gor in dol, Karmen pa se mi obeša za noge. Kar nora situacija. Najnovejša igrača je pomivalni stroj, z njim imata neverjetno veselje, ko je odprt in zlagam posodo ven ali noter, onidve klečita in tolčeta po vratih, pritiskata gumbe, ko ga zaprem pa obe v jok. Me zanima kaj bo čez par let.

Drugače pa je za nas danes veseli dan, ker ima njun očka septembra dopust za nego in varstvo otroka in se bom končno malo spočila.

LP ME3

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čao dvojne mamice
1.9.2005 19:31:35   
pi
Natalina kako to da je tvoj mož lahko bil tako dolgo s tabo. Je poleg očetovskega dopusta koristil še dopust ali pa očetovski dopust pri dvojčkih traja kaj dlje kot 11 delovnih dni ?

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čao dvojne mamice
1.9.2005 21:34:53   
natalina
pi

moj mož je bil doma zaradi poškodbe roke (operacija)in je šele zdaj koristil tistih skromnih 15-dni,zdaj gre delat za 14dni, pol pa ima spet 14-dni letnega dopusta, in glede na to, da imamo očitno po novem kar grde krčke komaj čakam, da ga spet dobimo za ves dan..

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?