|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa smo na začetku....
1.9.2005 14:14:10   
tempelj
in spet bomo na veliko ! Dobila sem 27. in je ne čakam spet tam okol 25.9.2005! Ker pa sem dobila napotnico za epruvetko, se v torek že srečanja z dr. Voglerjem. Ima kater kakšno izkušnjo z njim? Aja še to bi vprašala: glede na to, da bom pri njemu na doplačniškem (kljub temu, da imam napotnico), a mogoče katera ve koliko stanejo pregledi in pa seveda tudi poseg?

Hvala vsem za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa smo na začetku....
1.9.2005 15:00:38   
maja75
Tudi jaz sem naročena pri Dr. Voglerju. Kako pa to, da si na doplačniškem, meni so ga pač kar dodelili, ker nisem imela nobene posebne želje, da bi šla k drugemu, pri njem pa je blo najmanj za čakat? Ha, na isti dan sem dobila M kot ti.

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa smo na začetku....
1.9.2005 15:06:26   
Mijavček
Ejla,

jaz vem samo to, da moja kolegica dr. Voglerja zelo pohvali, da je strokoven in prijazen, pa da ni taaaakih čakalnih vrst pri njem. Kok kej stane pa ne vem.

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pa smo na začetku....
1.9.2005 15:15:46   
tempelj
maja75, kdaj pa si naročena? Jaz imam v torek 6.9.2005 po 16. uri, Klicala sem pa včeraj, tako da je to res vse skupi hitr. Al res ni čakalnih vrst, al so pa to..... psssss veze oz. dogovori med dohtarji.Dr. Voglerja mi je priporočal moj ginekolog. Tudi meni je malo čudno zakaj moram priti popoldan na dopločniško. Je pa res, da sta se onadva po telefonu zmenila naj pridem z napotnico popoldan. Kaj to pomeni zame bom ugotovila v torek. Upam, da bo FREE.
A res, na isti dan sva mele M? Mogoče bova pa tudi na isti dan ?!

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pa smo na začetku....
1.9.2005 15:56:14   
Tayda
Jaz imam z dr. Voglerjem zelo dobre izkušnje. Pomagal nama je namreč do najinega prvega sončka in sicer z laporoskopijo. Po mojem si v dobrih rokah.

lp
Aja, pa zelo je prijazen.

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pa smo na začetku....
1.9.2005 18:27:57   
emaa
tempelj popoldanska ambulanta je za plačat, ker imaš napotnico, boš imela vse nadaljnje preglede zastonj. Zato maš pa tako kmalu datum, ker plačaš.

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pa smo na začetku....
2.9.2005 11:37:35   
maja75
Hojla tempelj!
Sorry, ker odgovarjam tako pozno. jaz pa sem naročen 6.10. zjutraj. Očitno si lahko tako hitro na vrsti le samoplačniško, no tudi en mesec in en teden ni veliko za čakat!
Ne pozabi napisati svojo izkušnjo obiska Dr. Voglerja na RR. Sem pa vesela, da imajo punce z njim pozitivne izkušnje, mi je kar lažje. Se mi zdi, da je že to zlo pomembno, da ima nek normalen, prijazen pristop in da ni treba vsakega odgovora vleči iz njih. Moj G. je super, pa vem da takih ni veliko.
Srečno in tudi jaz upam, da bova istočasno !

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?