|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 19:03:57   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: divna


Lahko je res napisano populistično, ampak noben pravi učitelj se ne bi zaradi tega posta čutil ogroženega in se ne bi branil s protipopulističnimi ukrepi (premalo plačani, gonja proti učiteljem,......), ampak bi preprosto svetoval ukrepe ali institucije, ki se jih avtor lahko posluži.

Kar pa se uvodnega posta tiče, piše, da so nekateri učenci........, nekateri se počutijo...............,   To načeloma, vsaj v večini primerov, pomeni 2-3 učence od 20ih in nikakor ne večine.

lp



IZVIRNO SPOROČILO: Jaka Janez

Imamo probleme z učiteljem našega otroka, ki obiskuje 4. razred osnovne šole. Ta otroke dnevno žali, ponižuje, nanje vpije za malenkostne stvari, kot da so storili nekaj grozno narobe, kar pri otrokih povzroča strah, negotovost, zmedenost. Kar nekaj otrok v razredu ima težave s spanjem, saj se zbujajo, se jim blede o učitelju ali ne morejo zaspati. Bojijo se iti v šolo, ker ne vedo, za kakšno malenkostno zadevo bodo zopet deležni maltretiranja. Pri nekaterih se pojavljajo psihosomatske motnje, nekateri pa so se celo povsem osebnostno spremenili, iz živahnih in odprtih otrok v zamorjene, brezvoljne in zaprte.

Problem smo starši že reševali pri učitelju in ravnatelju, vendar razgovori niso rodili uspeha. Prosim za nasvet, kaj narediti, da bi se situacija izboljšala. Za vsakršno pomoč se že vnaprej najlepše zahvaljujem.



Šele psihosomatske motnje imajo nekateri otroci.....drugače pa so maltretiranja, vsaj po napisanem sodeč, deležni praktično vsi.....


(odgovor članu divna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 19:28:35   
divna
IZVIRNO SPOROČILO: pelin


IZVIRNO SPOROČILO: divna
In dejte že enkrat razumet, da tisti, ki plačujejo v državno malho, ostajajo brez dela in brez plač in posledično zmanjka tudi za tiste, ki ste iz malhe plačani. Pa tu ne gre za nobeno nevoščljivost in kaj vem kaj še vse, ampak dejstvo.

Tole je sicer bedasto rečeno, ker tudi tisti, ki smo plačani iz državne malhe, vanjo tudi dajemo...se ti ne zdi?Zato ne moreš govoriti, da eni dajejo not, drugi ( javni uslužbenci na primer) pa le ven jemljejo...to je podpihovanje in širjenje nebuloz...tisti, ki iz malhe le jemljejo in nič vanjo ne prispevajo, so tisti, ki jih živi država in so doma....to pa vseeno niso učitelji, ki tako ali drugače svoje oddelajo....



Ne, absolutno nisem mislila, da JU samo jemlje ven, normalno, da tudi prispeva. Ni se mi dalo na dolgo in široko, ker to ni bila osrednja tema tega posta.
In ne, ne podpihujem, ker nimam koga in zakaj.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 19:31:48   
divna
IZVIRNO SPOROČILO: liliana


Šele psihosomatske motnje imajo nekateri otroci.....drugače pa so maltretiranja, vsaj po napisanem sodeč, deležni praktično vsi.....




Ja, saj zato pa sem napisala, naj se lotijo višjih instanc, če imajo podporo večine staršev. Če pa gre v resnici za to, da so tisti nekateri le dva, trije učenci, potem pa je vprašanje kaj storiti - potrpeti ali vseeno vztrajati.

Po navadi se psomnim tistega: mama vsi v razredu imajo PSP-je, samo jaz ne. Kdo ima PSP? Lara - ne, Tina - ne, Rok - ja, ......... itd. No, na koncu se izkaže, da ima PSP 7 učencev od 21ih. user posted image

lp

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 19:43:41   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: divna
In dejte že enkrat razumet, da tisti, ki plačujejo v državno malho, ostajajo brez dela in brez plač in posledično zmanjka tudi za tiste, ki ste iz malhe plačani. Pa tu ne gre za nobeno nevoščljivost in kaj vem kaj še vse, ampak dejstvo.

Tole je sicer bedasto rečeno, ker tudi tisti, ki smo plačani iz državne malhe, vanjo tudi dajemo...se ti ne zdi?


PELIN, še enkrat v miru preberi kar je divna napisala. Ni pisala o tem, da ne dajte notri, ampak da se proračun zaradi gospodarske krize manjša, kar je pričakovana posledica nižanj plač tistih, ki so iz tega plačani.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 19:47:43   
mika
Je pa bila se ta razlika, da nasi starsi tega ne bi tolerirali in se ne bi sprasevali kaj se je zgodilo da je otrok pljunil ucitelja. Za tako stvar bi bila kazen za otroka.
Mogoce sem pa jaz staromodna.


a MOgoče veš, da ta otrok ne bo kaznovan s strani staršev? A tvoj otrok ni ne v vrtcu ne v šoli (če hodi v šolo)naredil nobene neumnosti, za katero je bil doma kaznovan?

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 21:45:05   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: divna

Uh, vedno dobim ošpice, ko se namesto, da bi se problem reševal, začnejo osebe braniti z napadom ali poskušajo temo obrniti čisto drugam.



Priznam, da sem v prvem postu precej burno reagirala, ampak to zato, ker se zadnjih 14 dni oz. odkar je nova vlada objavila, da je zmanjkalo denarja za učiteljske (in policijske) plače, na nekaterih forumih dnevno odpirajo številne teme na račun učiteljev - ki so prevče doma in premalo v službi, ki so nasilni, ki maltertirajo otroke, ki so nesramni, ki niso pravični, ki imajo preveč počitnic, ki nič ne delajo, ki se verbalno znašajo nad otroki, ki imajo previsoke plače itd. itd.
In sem malo povezala, da je pač ta gonja proti učiteljem načrtna.  Ker da se toliko gnojnice začne kar naenkrat zlivati po določenem poklicu (no, saj se je prej tudi, a ne tako intenzivno in številno), je pa res malo sumljivo user posted image
torej, prvi post mi je zvenel zelo populitično, kot se je lepo in predvsem na kratko user posted image izrazila Liliana.

IZVIRNO SPOROČILO: divna



Tretje, najlažje je svetovat naj se starši obrnejo na višje institucije. List papirja prenese vse, realnost pa je nekaj drugega.





Jaz nikoli iz prve ne svetujem inšpekcije ( s tem bi pravzaprav pljuvala sebi v skledo), ampak glede na to da je Janez napisal, da so problem že  reševali pri dotični učiteljici in celo pri ravnateljici, pa ni bilo rezultatov, potem staršem ne ostane drugega kot višje inštance. Pa še to sem napisala, naj sprva z inšpekcijo samo zagrozijo.
Torej v dani situaciji sem svetovala tako, kot bi tudi sama postopala v tako hudem prrimeru.



Kaj konkretno storiti, ne vem. Če gre za učitelja, ki ga ima samo do junija, je bolje potrpeti ali stopiti še enkrat do ravnatelja in upati, da bo kaj bolje.
Če gre za učitelja, ki bo otroka poučeval tudi naslednje leto - ukrepati, če imate za seboj res tudi ostale starše.



In kaj si svetovala ti? Naj potrpijo user posted image Pri blodenju, strahu, zaradi katerega se ponoči zbujajo, pri psihosomatskih motnjah!!!, ti svetuješ, naj potrpijo user posted image Kristus. Tukaj ni nič za potrpeti, v takem primeru ni nič za čakati, v takem primeru je treba ukrapati takoj! Že včeraj je bilo prepozno!!!
In močno dvomim, res močno močno dvomim, da bi kar nekaj staršev, pa naj so to trije ali 10, mirno gledalo svoje otroke, kako ponoči blodijo, močijo postelje, so neješči, bruhajo, jih iz neznanega vzroka bolita trebuh in glava (namreč to vse so psihosomatske motnej) zaradi enega učitelja. Lepo te prosim.



(odgovor članu divna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 22:11:48   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
po brebranem ima probleme ves razred....ne gre za enega starša in za enega otroka, ampak za 20 otrok in 40 staršev....in danes res ni NOBEN problem 40 staršem skozi vse zakonske možnosti, ki jih imajo, rešiti "problem" učitelja, ki maltretira vse otroke v razredu......


V bistvu je problem resiti tezavo. Vecina starsev ne zeli sebe izpostaviti ker se boji, da bo otrok potem nosil posledice celo solanje oz. dokler je na soli. radi bi, da nekdo drug resi problem, da se nekdo drug potegne in dopovedati skupni starsev, da je potrebno reagirati in da delajo skodo svojim lastnim otrokom je precej tezko. Vsi se strinjajo, vsi vedo kaj je treba, samo nihce se pa ne izpostavi, da iz besed preide na dejanja.
In ko se vsi tako "cuvajo" in "branijo ozadje" cas mineva.... in mineva... dokler na koncu nekdo ne bo zbral "jajca" in se izpostavil. Ostali bodo se naprej igrali "skrivaca" in se delali fini ter po moznosti kleceplazili pred uciteljico, da bo rekla se naprej dobro besedo za otrocka...

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 22:24:47   
Jaka Janez
Pa še to: Verjetno so starši npr. v Ljubljani bolj pogumni in se bolj zavedajo svojih pravic in pravic svojih otrok, ampak morate vedeti, da so tu na deželi ljudlje bolj konservativni in se zelo neradi na tak način izpostavljajo. Že za to, da so šli do ravnatelja, je bilo mnogim potrebno veliko poguma.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 22:29:48   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Jaka Janez

Pa še to: Verjetno so starši npr. v Ljubljani bolj pogumni in se bolj zavedajo svojih pravic in pravic svojih otrok, ampak morate vedeti, da so tu na deželi ljudlje bolj konservativni in se zelo neradi na tak način izpostavljajo. Že za to, da so šli do ravnatelja, je bilo mnogim potrebno veliko poguma.


Po mojih izkusnjah niso nic kaj dosti pogumnejsi. Zato taksen neprimeren kader se vedno dela po vrtcih in na solah. user posted image

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Jaka Janez)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 22:33:41   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Jaka Janez

Pa še to: Verjetno so starši npr. v Ljubljani bolj pogumni in se bolj zavedajo svojih pravic in pravic svojih otrok, ampak morate vedeti, da so tu na deželi ljudlje bolj konservativni in se zelo neradi na tak način izpostavljajo. Že za to, da so šli do ravnatelja, je bilo mnogim potrebno veliko poguma.


Po mojih izkusnjah niso nic kaj dosti pogumnejsi. Zato taksen neprimeren kader se vedno dela po vrtcih in na solah. user posted image


Jz sem iz mesta in tukaj so starši res pogumni. Delala pa sem tudi na podeželju in tudi tam so bili starši pogumni. Sama ne opazim razlike ali pa imam pač samo tako srečo, da se vedno vrtim v krogu "pogumnih".

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 22:38:12   
Jaka Janez
No, saj bi šel z veseljem v bolj konkretne detajle, ampak mislim, da ne bi bilo primerno tako javno. Saj razumete, upam.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
4.3.2012 22:48:12   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Jaka Janez

No, saj bi šel z veseljem v bolj konkretne detajle, ampak mislim, da ne bi bilo primerno tako javno. Saj razumete, upam.


Razumem, seveda.
Torej, če se zadeve ne umirijo, za začetek samo zagrozite s kakšno inšpekcijo (ali z mediji), če pa niti to ne bo zaleglo, pa res dajte prijavo. Nima smisla odlagati problema.

(odgovor članu Jaka Janez)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
5.3.2012 7:24:31   
divna
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
In kaj si svetovala ti? Naj potrpijo user posted image Pri blodenju, strahu, zaradi katerega se ponoči zbujajo, pri psihosomatskih motnjah!!!, ti svetuješ, naj potrpijo user posted image Kristus. Tukaj ni nič za potrpeti, v takem primeru ni nič za čakati, v takem primeru je treba ukrapati takoj! Že včeraj je bilo prepozno!!!
In močno dvomim, res močno močno dvomim, da bi kar nekaj staršev, pa naj so to trije ali 10, mirno gledalo svoje otroke, kako ponoči blodijo, močijo postelje, so neješči, bruhajo, jih iz neznanega vzroka bolita trebuh in glava (namreč to vse so psihosomatske motnej) zaradi enega učitelja. Lepo te prosim.



Mislim, da je takle ton čisto nepotreben. Če je bilo že včeraj prepozno, potem ne vem zakaj si najprej vrgla kost o blatenju učiteljev in plačah user posted image zdaj je pa taka sila.

Kaj sem svetovala? Če tako meni res večina staršev, potem naj gredo dalje do inšpekcije, ki bo odredila izreden nadzor. Ali podajo prijavo na policijo.
Kaj se bo zanje letos spremenilo, ne vem, glede na to, da smo že zakorakali v mesec marec. Lahko pa zadevo spremenijo za naslednje generacije. Kakšne izkušnje pa je imela predhodnja generacija - podobne? In niso nič naredili ali niso nič dosegli? In če predhodnja generacija teh težav ni imela, je najprej potrebno poiskati odgovor zakaj jih ima ta generacija.
Mislim, da je to dovolj konkreten odgovor za tako posplošeno vprašanje.

lp

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
5.3.2012 9:59:40   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: Jaka Janez

Imamo probleme z učiteljem našega otroka, ki obiskuje 4. razred osnovne šole. Ta otroke dnevno žali, ponižuje, nanje vpije za malenkostne stvari, kot da so storili nekaj grozno narobe, kar pri otrokih povzroča strah, negotovost, zmedenost. Kar nekaj otrok v razredu ima težave s spanjem, saj se zbujajo, se jim blede o učitelju ali ne morejo zaspati. Bojijo se iti v šolo, ker ne vedo, za kakšno malenkostno zadevo bodo zopet deležni maltretiranja. Pri nekaterih se pojavljajo psihosomatske motnje, nekateri pa so se celo povsem osebnostno spremenili, iz živahnih in odprtih otrok v zamorjene, brezvoljne in zaprte.

Problem smo starši že reševali pri učitelju in ravnatelju, vendar razgovori niso rodili uspeha. Prosim za nasvet, kaj narediti, da bi se situacija izboljšala. Za vsakršno pomoč se že vnaprej najlepše zahvaljujem.



Za nasvet, kaj lahko sotirte, lahko vprašaš tudi tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/edin-durakovic_45

_____________________________

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Jaka Janez)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
5.3.2012 10:38:39   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Jaka Janez

No, saj bi šel z veseljem v bolj konkretne detajle, ampak mislim, da ne bi bilo primerno tako javno. Saj razumete, upam.


Razumemo.....samo brez detajlov pa je težko svetovati....upam, da razumeš.....ker psihično maltretiranje ni lahko definirati.....za nekega otroka in starša je psihično maltretiranje že to, da otrok dobi slabo oceno in mu učitelj reče, da ne zna.....za drugega starša je pa psihično maltretiranje šele takrat, ko se učitelj norčari iz učenca, se dere na njega, ga zmerja......

Jaz sicer z šolo še nimam izkušenj, imam pa izkušnje z roditeljskimi sestanki v vrtcu......in tam vidim in slišim, kaj je za večino staršev psihično in fizično maltretiranje otroka (recimo odeja v vrtcu, dolga 140 cm je prekratka in otroka zebe in je izpostavljen maltretiranju, menjava vzgojiteljice v skupini je stres za otroka in bi se vrtec moral temu izogibati, dečki in deklice ne bi smeli plesati skupaj, ker se ena hčerka ob tem počuti neprijetno, itd.....)...pa sem z dežele, pa nimam občutka, da se starši ne želijo izpostaviti in ukrepati......po mojem mnenju, še preveč ukrepajo, samo da bi zaščitili svojega otroka neprijetnega in po njihovem mnenju nepotrebnega psihičnega pritiska......

(odgovor članu Jaka Janez)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
5.3.2012 15:48:37   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Jaka Janez

No, saj bi šel z veseljem v bolj konkretne detajle, ampak mislim, da ne bi bilo primerno tako javno. Saj razumete, upam.


Razumemo.....samo brez detajlov pa je težko svetovati....upam, da razumeš.....ker psihično maltretiranje ni lahko definirati.....za nekega otroka in starša je psihično maltretiranje že to, da otrok dobi slabo oceno in mu učitelj reče, da ne zna.....za drugega starša je pa psihično maltretiranje šele takrat, ko se učitelj norčari iz učenca, se dere na njega, ga zmerja......

Jaz sicer z šolo še nimam izkušenj, imam pa izkušnje z roditeljskimi sestanki v vrtcu......in tam vidim in slišim, kaj je za večino staršev psihično in fizično maltretiranje otroka (recimo odeja v vrtcu, dolga 140 cm je prekratka in otroka zebe in je izpostavljen maltretiranju, menjava vzgojiteljice v skupini je stres za otroka in bi se vrtec moral temu izogibati, dečki in deklice ne bi smeli plesati skupaj, ker se ena hčerka ob tem počuti neprijetno, itd.....)...pa sem z dežele, pa nimam občutka, da se starši ne želijo izpostaviti in ukrepati......po mojem mnenju, še preveč ukrepajo, samo da bi zaščitili svojega otroka neprijetnega in po njihovem mnenju nepotrebnega psihičnega pritiska......


marička a tudi take se dogajajo??

bdw: prav vesela sem , da sem se po nekaj letih službovanja v vzgoji in izobraževanju odpovedala temu delu, ker so znanje , poštenost in resnica že nekaj časa najmanj spoštovana vrlina.
Žal se vse pogosteje tako starši kot otroci sklicujejo le na svoje pravice, ki si jih po potrebi tudi prikrojijo, pozabijo pa na svoje dolžnosti . In ja dokler bomo tako zaverovani v svoj prav, v svoje videnje naših sončekov, krofekov in ostalih božanstev, se bomo pripravljeni brez pomislekov vržt tudi na zobe,da dokažemo, da se njim in nam godi krivica!

K uvodnemu pisanju in vprašanju pa le tole: če je RES to kaj pišete,se je potrebno čimprej pogovoriti z učiteljem, ravnateljem ,...ampak v prisotnosti otrok. ker če je res kar trdijo, se nimajo česa bat. V nasprotnem pa se lahko načijo kakšne posledice lahko imajo laži!

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
5.3.2012 16:33:03   
pelin

IZVIRNO SPOROČILO: mika

PELIN, še enkrat v miru preberi kar je divna napisala. Ni pisala o tem, da ne dajte notri, ampak da se proračun zaradi gospodarske krize manjša, kar je pričakovana posledica nižanj plač tistih, ki so iz tega plačani.

Že prvič sem večkrat prebrala ( pa tudi čisto v miru) in zato ne potrebujem dodatne razlage in branja...verjamem, da je mislila tako kot praviš...vendar je vseeno bedasto rečeno ( oz. napisano)...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
5.3.2012 18:30:22   
divna
IZVIRNO SPOROČILO: pelin


IZVIRNO SPOROČILO: mika

PELIN, še enkrat v miru preberi kar je divna napisala. Ni pisala o tem, da ne dajte notri, ampak da se proračun zaradi gospodarske krize manjša, kar je pričakovana posledica nižanj plač tistih, ki so iz tega plačani.

Že prvič sem večkrat prebrala ( pa tudi čisto v miru) in zato ne potrebujem dodatne razlage in branja...verjamem, da je mislila tako kot praviš...vendar je vseeno bedasto rečeno ( oz. napisano)...


Hvala user posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Učitelj psihično maltretira učence
14.6.2013 9:59:31   
tejca6
Hojla!
Tudi mi smo imeli takšne težave z verjetno istim učiteljem F.M.-jem. Sin je bil zgleden učenec dokler ni naletel na tega učitelja. Vse fante v razredu je psihično in verbalno maltretiral, pisati so morali celo samokritike, po učiteljevem nareku! Z možem sva se odločila storiti temu konec, saj otrok ni hotel več hoditi v šolo, teste je pisal vsaj prav dobro, pri ustnem preverjanju je dobil vedno max dobro oceno, kljub znanju. Z njim se ni dalo zmeniti nič, zato sva se obrnila na socialno delavko, pred katero je dejal:" Pri meni otroci jokajo, so jokali in bodo jokali!" Kljub te izjavi se ni zgodilo nič, zato sva stopila še k ravnateljici in naletela na gluha ušesa. Odločena sva bila, da obvestiva ministerstvo za šolstvo, pa naju je sin prosil, da ne, saj ima učitelj otroke in, če izgubi službo, bodo njegovi otroci prikrajšani. Smo zelo povezana družina in sva željo sina upoštevala. Danes to obžalujeva, ker posledice naše nepokorščine in "predrznosti" kasiramo še danes pri mlajšem sinu.
Tako, da: Dragi Starši! Če se že odločite za tak korak, ga izpeljite do konca ali pa pustite, da vam psihopati uničijo otroke!

(odgovor članu Jaka Janez)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?