|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maternični vrat, krvavitev po abraziji
24.7.2012 10:44:25   
HANYBANY
Pozdravljene! V ponedeljek 16.7. sem v porodnišnici v 14. tednu nosečnosti splavila dvojčke, to je že drugi zaporedni splav, prvega sem imela februarja lani v 16. tednu (enojček). Šele zdaj so se dr. zganili, da mogoče gre pri meni za popustljiv maternični vrat, vendar mi začne popuščati očitno že nekje v 12. tednu. Žalostno, da moramo iti "starši" vsaj dvakrat čez te grozote, bolečine, da nas začnejo malo bolje obravnavat. Ko sem prvič splavila so mi vsi govorili, da je to zelo redko v teh tednih da se zgodi, noben pa ni niti pogledal izvidov in mogoče kaj predvidel za naprej, tako da ja, še eno, tokrat dvojno izgubo moram preboleti user posted image
Zanima me, če se je kateri v tako zgodnji nosečnosti odpiral maternični vrat, pa ji je potem cerklaža pomagala srečno donositi. Razumite me, da me je blazno strah, če grem v ponovni postopek IVF (namreč vse sem zanosila po IVF-u), da se nosečnost spet ne bo izšla in da bi nas cerklaža pripreljala samo tam do 20. tedna... Skratka, je katera tu, da se ji je maternični vrat odpiral tako zgodaj?
Še eno vprašanje... Koliko časa ste kaj krvavele po abraziji (ena posteljca je ostala in je bila potrebna abrazija)? Od moje a je že več kot teden, jaz pa še vedno krvavim (sveža kri, kot srednje močna M), ker pri prvi a, se mi zdi da sem krvavela nekje tri dni, potem pa sem imela samo še rjav izcedek.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maternični vrat, krvavitev po abraziji
24.7.2012 11:31:09   
Anonimen
Draga mamica,
iskreno mi je žal za tvojo izgubo.
Sedaj si vzemi čas za žalovanje, za solze, strah, bolečino, jezo,... vzemi si čas zase in za svojega partnerja.

Zakaj se je to zgodilo- ta zakaj bo vrjetno ostal večna neznanka.
Priporočam ti, da prvo odžaluješ, potem pa se posvetiš iskanju natančnih odgovorov.
Pojdi od zdravnika do zdravnika, nabiraj mnenja, če te tvoj ginekolog ne posluša- izberi drugega, če tudi samoplačniško.
Nekje se mora skrivati odgovor, rešitev, da boš nekega dne mamica živemu in zdravemu otroku, ne samo angelom.

Jaz poznam primere z cerklažo- namestili so jim jo zelo zgodaj(če se prav spomnim, pri cca. 14. tednih) in so morale res ležate, večinoma v bolnišnici. Za eno vem, da je donosila zdravega otroka, za druge pa žal ne vem...

Predno ponovno zanosiš, poišči vzroke, potem pa počivaj-počivaj-počivaj! In bodi sitna pri zdravnikih, da bodo res pazili nate.

user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Maternični vrat, krvavitev po abraziji
25.7.2012 8:01:45   
limonca*
Ful mi je žal zate. user posted image user posted image user posted image

Ja, cerklaža se lahko naredi tudi že pred NS, pozanimaj se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?