|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 15 [16]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
19.3.2013 16:14:57   
Tippi
Bom... letos ziher user posted image


A si že? user posted image

Jaz danes še v bolniški, jutri začnem s telovadbo, potem pa upam, da bo tud vreme zdržalo, da grem na lauf. temperature so idealne. danes je ful toplo user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
20.3.2013 8:49:17   
sazi
Po novem tudi sama malo poizkušam s kombinacijo tek-joga (no, precej več prvega). Za jogo težko rečem, da me kam odnese, saj imam zaenkrat ogromno opraviti s samim spoznavanjem položajev in nadzorom mišic in sklepov. Ampak verjamem, da je koristno in zaenkrat mi je fajn, tako da 1x na teden joga, pa čimvečkrat tek. Zadnje čase mi bolj malo uspeva - pa ne zaradi vremena (zadnjioč sem imela eno tekmo - dobro uro po dežju, pa me sploh ni motil) - enostavno si težko vzamem čas. K sreči sem se za Karški maraton prestavila na krajšo progo, ker 21-ke zdajle ne bi zmogla niti približno.
Se želim večkrat sem javit, pa RR ne sodeluje. Mi okence za odgovor odpira 3 minute, potem pa napiše error... Vsaj 5x zaporedoma, potem pa obupam - očitno imam danes srečo.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
25.3.2013 22:42:02   
taška30
Sazi, kako je šlo na Kraškem maratonu? Dva moja sodelavca sta šla in menda je bila burja zeloooo močna...

Ja, sneg nas je res spet malo zabremzal, ta teden ne bo nič teka, se zdi zdi, za vikend bo dež...

Lulu, tale pomlad pa kar noče, pa noče priti a ne, ti pa tko na trnih kdaj boš lahko začela s tekom.user posted image user posted image sem žleht, a?user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
26.3.2013 9:28:26   
sazi
No, ker sem spremenila prijavo in štartala na krajši progi, je bilo super. Z lahkoto sem opravila s progo in mrazom in po prihodu v cilj bi z istim tempom brez problema odtekla še dodatnih 5 km, ampak 21 bi jih bilo pa preveč.

Naslednji "projekt" je tek trojk. Moram še preveriti, kako je z ostalimi, pa javim sem, če ne bom imela trojke - mogoče se pa tu naberemo za eno?

Glede na vreme res bolj slabo kaže na tek zunaj - čeprav mene vreme načeloma ne odvrne - imam fajn družbo za tek - sama ne bi zmogla. Bom pa morda spet nekaj delov "Cold case" pogledala ob dolgočasnem teku na Orbitreku - mine kot za šalo 40 minut.

Na maraton Treh src grejo ostali trije (dva para tečemo skupaj), zase pa še ne vem - odvismo, kako bo omogočeno varstvo otrok, saj nameravamo tako kot lani na družinski vikend termalno maratonski dopust.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
26.3.2013 9:32:17   
sazi
No, pa da se še pohvalim mao - sem bila v 1/4 udeleženk in tempo sem imela precej boljši kot kadarkoli do zdaj (tudi če štejem krajše teke - od 21-k itak, da je bil tempo hitrejši). Pa odkar malo resneje tečem (cca leto in pol) sem se cela malo spremenila - fizično se to pozna v kg in malo v obliki, pa tudi volje se mi zdi, da sem nasplošno bolje. Zdaj sem še čisto navdušena nad kombinacijo z jogo. Učiteljica joge mi je razložila, da mi bo joga koristila tudi pri teku, da pa tek ne koristi ravno sposobnostim pri jogi, ker zateguje mišice. Sva se pa obe strinjali, da če imam rada tek, da je to super kombinacija - no, saj zato pa kombiniram, ker se mi zdi, da imam korist od obojega.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
27.3.2013 20:20:45   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Lulu, tale pomlad pa kar noče, pa noče priti a ne, ti pa tko na trnih kdaj boš lahko začela s tekom.user posted image user posted image sem žleht, a?user posted image

Nisi žleht. Čisto prav, da se me kaj pokliče v debato, če sem že jaz tista, ki je začela s to temo user posted image
jah, kaj naj napišem.. čakam tople dni. Imam neke druge zdr. težave, ne tako hude, ampak me jezijo in mi do ničesar ni. Oz. malo sem na steperju doma, malo pešačim veni, zdaj pa je itak spet snega toliko, da odpade laufanje. Mora biti topel zrak zunaj, tudi zaradi mojih težav z nosom, ki bi mi na mrazu nagajal in bi samo sluz tekla ven. Bom pa... to ziher.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
9.4.2013 7:08:57   
Tippi
Bila v nedeljo! Bilo odlično! Malo sicer hladno, ampak moja krivda, sem se premalo oblekla. Tud včeraj sem želela it, pa nekako ni bil taprav filing. Ampak počasi bo! Pomlad je tukaj. Daljši dnevi so že, zdaj se še temperature malo dvignejo in sonček začne s svojo energijo, pa bo tek vsaj dvakrat na teden na meniju user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
9.4.2013 9:45:43   
sazi
Se pozna, da se končno prebuja pomlad. Tudi sama sem precej več zunaj in orbitrek bo šel počasi na poletno spanje (no, včasih pride prav ravno poleti, v najhujši vročini, ko je v kletu ravno prava T, zunaj me pa kap od vročine).
Ta vikend sem imela 2 gozdna teka po močvirjih. Je bil kar izziv, ampak je ful pasalo. Ko si ves razgret, te prvič zazebe v noge, ko stopiš v ledeno vodo, na koncu te pa sploh ne moti več.
Trenutno se "pripravljam" na tek trojk - je fajn, ker ni tako velik zalogaj. Za Radence se pa še nisem odločila (še ne vem, če bom imela varstvo za otroke in odlašam s prijavo - lani smo šli za vikend vsi v Moravce, letos pa v času maratona ni nobene ugodne ponudbe na tistem koncu).

Prijeten tek vam želim.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
10.4.2013 11:15:10   
sazi
Pozdravljene tekačice.

IŠČEM še 2, ki bi šli z mano na tek trojk (ta krajša proga, torej 12 km) - sobota, 11.5.2013, ob 9:30
tule je razpis: http://www.pohod.si/index.asp?s=3&p=6&l=sl

Če katero zanima, naj mi, prosim, čimprej piše, da se zmenimo in da ne iščem drugje.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
11.4.2013 23:52:35   
taška30
Sazi, mene tale tvoja ponudba zelo mika, samo imam pomisleke, ker ti nočem kvarit rezultata, ti si čist prehitra zame.user posted image Jaz bi za 12km rabila ziher uro pa deset, petnajst. Kako sploh to gre? Nisem še nikoli bila. Vsak Od treh zase teče, pa se potem sešteje?

Drugače sem pa zdaj odkrila novo panogo v teku in sicer greva z mojo petletnico skupaj, ona na kolesu, jaz pa tekam za njo. Je kar precej drugače kot če grem sama. Ko sem sama je tempo enakomeren, ko mi je težko malo upočasnim, vmes razmišljam kolk se mi ne ljubi več...user posted image ...z njo je pa takole... no, dolgčas mi ziher ni. Je pa precej ustavljanja - greva po pločnikih in je treba se ustavit na prehodih, jo dvigat na robnike pločnikov itd... Na trenutke pa tamala tako pospeši, ta moram prav šprint vžgat za njo, sploh ko vidim, da jo nese proti cesti. Zraven še skos nekaj govorim, vpijem pazi to pazi ono, ko sem sama sem pač tiho cel čas ha ha... Skratka en tak intervalen tek je to, na konc sem čist sesuta, ker imam ves čas fokus nanjo (ni še čist 100% brez pomožnih kolesc) in sploh pozabim, da tečem.
Je kar popestritev!

Zdaj bom pa spet: Lulu, pomlad je tu!!!!!user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
12.4.2013 9:43:05   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Sazi, mene tale tvoja ponudba zelo mika, samo imam pomisleke, ker ti nočem kvarit rezultata, ti si čist prehitra zame.user posted image Jaz bi za 12km rabila ziher uro pa deset, petnajst. Kako sploh to gre? Nisem še nikoli bila. Vsak Od treh zase teče, pa se potem sešteje?


Hoj, taška30. Meni NE GRE ZA REZULTAT!!! in tudi sama rabim približno toliko. Kako to gre? Kot si vsaka trojica sama zamisli. Jaz sem bila do sedaj 1x. Tekli smo vsi trije skupaj in se spodbujali. Jaz sem malo drugimadvema težila, da gremo prehitro, pa sta potem "kao" upočasnila, čez pol minute pa spet star tempo - sta tako čvekala, da nista opazila, da sta spet pospešila, jaz pa spet jamrat... No, ni bilo tako hudo, ampak večinoma skupaj tečejo. Pred ciljem je ful hecno, ker se kakih zadnjih 500 m ful folka ob progi nabere, ker čakajo tiste, ki so jih "izgubili". Mi smo skozi cilj prišli držeč se za roke, eni so pa izak ekstremi in tečejo celo progo zavezani skupaj. Rezultat trojke je rezultat najpočasnejšega - kar sploh ni problem, če itak tečeš in prideš v cilj skupaj.

Če te zanima, bi jaz bila za. Rezultata mi ne moreš pokvarit, ker ni to zame nobena tekma, ampk tek z druženjem in fajn množična rekreacija. Pa jaz bi itak rada imela rezultat - kakršenkoli, samo da grem teč.

Tek je zastonj - prijavnine ni. Vsak tekač mora plačati le 3 EUR za čip za enkratno uporabo. Na progi je za pit, mislim, da tudi nekaj za prigrickinit, pa majčko dobiš in medaljo.

Torej, taška30 - si ZA? Najdeva še eno?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
12.4.2013 17:45:40   
taška30
Jaz sem za! Tipi bo pa tatretja?user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
14.4.2013 9:15:10   
LuLu
Ojla, super, da ste aktivne. Jaz valjda odpadem user posted image
Ampak zdaj bo pa res že čas, da grem začet laufat. Neke obiske pri dr. sem imela, nič takega, ampak vzame pol dopoldneva, potem delo, potem pa že deca doma. Nikak ni zneslo. Zdaj se bo malo umirlo.
Rabim pa en sp. del. Kje bi se ga dalo poceni kupit, da ga imam samo za tek, pa da ne zašvicam takoj. Da material diha. Da mi še obleka več ne bo izgovor user posted image
Oz. je katera že kupovala te tekaške hlače ali kolesarske v Hoferju in Lidlu? Pri hrani vem, da se najde zelo dobro in poceni, tudi pri otroških oblačilih... kako pa je kaj za odrasle?

P.s. sp. dele trenirk imam polno, ampak so pretesne user posted image  zato odpade veliko zapravljanja za to, ker sem preveč jezna, da sploh kaj moram kupit

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
14.4.2013 13:36:22   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jaz sem za! Tipi bo pa tatretja?user posted image



Drage moje, sem počaščena, da ste se spomnile name, ampak imam kar nekaj stvari, zaradi katerih ta tek troj ni izvedljiv.

1. Nimam kondicije, in bi me morale res kar precej čakat.
2. Odpotujem 25. in se vračam šele 6-7 maja. Torej kar lep kos dni, ki bi jih lahko izkoristila za priprave, me ne bo. Čisto brez priprav pa nikoli nisem šla.
3. Obljubila sem pohod ob žici.

Upam, da vas nisem razočarala. Ampak verjamem, da se bo našla še tatretja! user posted image

Dobro tecite, predvsem pa veliko zabave!user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
14.4.2013 16:56:01   
Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ojla, super, da ste aktivne. Jaz valjda odpadem user posted image
Ampak zdaj bo pa res že čas, da grem začet laufat. Neke obiske pri dr. sem imela, nič takega, ampak vzame pol dopoldneva, potem delo, potem pa že deca doma. Nikak ni zneslo. Zdaj se bo malo umirlo.
Rabim pa en sp. del. Kje bi se ga dalo poceni kupit, da ga imam samo za tek, pa da ne zašvicam takoj. Da material diha. Da mi še obleka več ne bo izgovor user posted image
Oz. je katera že kupovala te tekaške hlače ali kolesarske v Hoferju in Lidlu? Pri hrani vem, da se najde zelo dobro in poceni, tudi pri otroških oblačilih... kako pa je kaj za odrasle?


P.s. sp. dele trenirk imam polno, ampak so pretesne user posted image  zato odpade veliko zapravljanja za to, ker sem preveč jezna, da sploh kaj moram kupit


jest mam vse cunje za tek iz Lidla in Hoferja oz. ene par majc mam iz Decathlona (Italije). Za mojo uporabo so super, prve hlače sem kupila pred tremi sezonami (3/4) in so še kot nove - perem jih na 40 s praškom in brez mehčalca. Jim pa ni še nič, nobene obrabe ne kažejo.
Sicer pa dvomim, da boš še kej dobila - Hofer je mel v četrtek tekaško opremo, jest sem bla 8:30 v trgovini pa sem komi še kej v moji cifri dobila... tko da če greš zdej v pon v lidla (se mi zdi da majo v lidlu) morš it TAKOJ.
jest sem tut začela v trenirki, pa sem potem si bolj po naključju kupila tekaške hlače... pa je ful razlika, vsaj meni. bolj dihajo in velik manj je trenja in motečega premikanja in posledično upora. meni se je res kar poznalo, no.

Jest sem sicer danes naredila svoj prvi kilometer letos... 10 min user posted image žalostno, ampak začetek je user posted image ju3 pa dalje, čeprov nisem še čist prepričana da sem ok - sam na 10 dnevni terapiji z antibiotiki zaradi vnetja ledvic in sem mela 3 dni nazaj še vročino... samo se mi ob tem soncu srce trga notri bit/sedet/ležat.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
16.4.2013 11:23:39   
sazi
Živjo punce. Kako kaj? Se bo našla tretja tekačica?
Naj se tretja javi čimprej.
Taška30, kaj bova?
Jaz imam zdaj sicer ponudbo za vstop v eno trojko, kjer iščejo še eno punco, ampak sem rekla, da sem tu zmenjena z eno in da iščem tretjo.

Taška30, se zmeniva tako: počakava še nekaj dni, če se najde tretja. Če se ne najde kmalu, se bom verjetno odločila za pridružitev dvema punacama (ne bi pa te rada pustila na cedilu, taška30).

Torej punce - pogumno. S taško30 čakava še eno tekaško navdušenko, ki bi zmogla z nama 12,5 km.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
16.4.2013 21:57:49   
taška30
Sazi, nič se ti ne sekiraj zame, jaz do zadnjič do tvoje ponudbe sploh nisem razmišljala o tem teku. Lej, če se katera iz RR javi, bi res lahko šla, čas imam, voljo tudiuser posted image , ampak ne bo hudega, če ne grem. Bom šla pa mogoče z otroci peš en del poti - a je to isti dan?
Torej, kar ti se odloči, ni panike res.

Kar se pa tiče opreme. Jaz imam večino tekaških reči iz Hofra, vse je še vedno kot novo, pa čeprav je že n-krat oprano. Imam tudi ene tričetrt pajkice iz HM, pa mi odstopa odsevna črta ob strani. Imam tudi eno fensi šmensi roza majčko iz HH, to mi je moj kupil, draga kot žafran, ampak je res lepa. Superge imam pa dvoje, ene stare Najkice in ene iz Hofra. Pa ne opazim razlike, razen v ceni user posted image , oboji so mi ok.

Včeraj sem šla prvič v življenju na krvodajalsko in sem dala 4,5 deci, bom imela zdaj par dni pavze verjetno , da se mi eritrociti delno regenerirajo, se mi zdi, da sem danes kar malce švoh v stoječem stanju. Ima kater kaj izkušenj, kako to vpliva na tek v prvih dneh?

Lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
17.4.2013 7:52:36   
Poka
Kaj pa imajo kaj v Hoferju? Meni je moj prinesel samo majico za kolesarjenje, bi si pa rada kupila za tek ene dolge hlače, ker raje tečem.


V kolesarskih hlačah mi ej pa ful enprijetno, tisti vložek notri, se mi zdi, da mi ful rit poveča user posted image




_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
17.4.2013 8:54:23   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Sazi, nič se ti ne sekiraj zame, jaz do zadnjič do tvoje ponudbe sploh nisem razmišljala o tem teku. Lej, če se katera iz RR javi, bi res lahko šla, čas imam, voljo tudiuser posted image , ampak ne bo hudega, če ne grem. Bom šla pa mogoče z otroci peš en del poti - a je to isti dan?
Torej, kar ti se odloči, ni panike res.

OK, počakam vseeno še kak dan, če se še katera opogumi. Drugače se res pridružim svakinji in njeni prijateljici. Ja, to je isti dan kot pohod. Če nam letost ne rata, pa mogoče naslednje leto - drugače mislim, da ni nekih ekipnih tekov, da bi se kje drugje lahko združile. Sem najprej mislila, da bi se lahko spoznale mogoče na teku žensk, pa letos ne grem (se mi pokrivaz drugo tekmo).

Včeraj sem šla prvič v življenju na krvodajalsko in sem dala 4,5 deci, bom imela zdaj par dni pavze verjetno , da se mi eritrociti delno regenerirajo, se mi zdi, da sem danes kar malce švoh v stoječem stanju. Ima kater kaj izkušenj, kako to vpliva na tek v prvih dneh?

Žal izkušen, kako to vpliva na tek, nimam. Sem pred veliko leti bila na krvodajaski, pa je bil to ful prevelik šok za moje telo. Takrat sem si rekla, da če bi bili zadovoljni s 3 dcl, bi akoj šla, da pol litra pa ne morem. No, zdaj imam itak visok pritisk in sem na zdravilih, tako da verjetno niti nisem več primerna za krvodajalkouser posted image

Glede opreme. Hlače imam v glavnem kupljene v trgovinah s športno opremo (že najdem kakšno akcijo), majčk imam pa polno takih s prireditev, ki so večinoma neke noname in so čisto fajn. Iz Hoferja imam nekaj drugih zadev, pa so vse čisto fajn. Odsevna črta je pa tudi meni na enih adidas hlačah odsotpila (mogoče sem jih kdaj narobe prala - so že bolj v letih).

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
29.4.2013 13:19:55   
sazi
Kako ste kaj tekačice? Fajn tekaško vreme zadnje dni? Mene malo moti vse to cvetenje, ker sem na vsemogoče alergičnauser posted image
Na tek trojk sem pa že prijavjena, tako da taška30, te bom imela v mislih za kdaj drugič in kaj drugega (za naslednje leto sta me že 2 "rezervirala"), ampak ej to še tako daleč, da vprašanje, če bo res.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
3.5.2013 20:51:00   
taška30
Hojla,
Mi smo bili pa do včeraj na morju in sem tudi tam bila precej pridna. Trikrat sem šla zjutraj tečt, kar mi sploh ni podobno, doma se zjutraj nikakor ne bi spravila, tam je pa druga klima, pa čas imam... No, da ne boste mislile, da sem šla ob šestih zjutraj, ha ha, tam ob poldesetih, desetih, po kavici in pred zajtrkom.
Danes sem šla pa že tudi tu v Lj, tudi dopoldne, ne vem kaj mi je, čist sem divja zadnje časeuser posted image .

Otroci so ostali na počitnicah pri tašči do nedelje, midva pa že od včeraj zvečer fraj, jeeeee, kolk fajn. Danes sem si privoščila en orenk šoping, jao, je pasalo.

Kako kej Lulu, Tippi? Se bosta še vidve kaj pohvalili?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
4.5.2013 13:18:59   
LuLu
LuLu se javlja user posted image
Pohvalit se pa nimam s čim. Sem le na steperju doma, tekat še nisem začela. Ok, vreme več ni izgovor, toplo je tako, da bi lahko komot 3/4 hlače dala gor, ne rabim novih kupovati. Potko delavci še kar delajo, ampak stotine drugih tekačev in sprehalcev to ne moti user posted image
Eh, malo sem jezna na sebe, ker ne nadaljujem s tekom. Res, da ga ne maram, ampak lani sem tak not padla, da sem res mislila, da bom letos komaj čakala pomlad, da začnem. Pa ni tako user posted image
Me pa veseli, da vas nekaj tu kontaktira, gre tekat in nadaljuje s tem. Mogoče še bom, nikoli ni pozno, mogoče v ponedeljek, ali pa ne user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
17.6.2013 16:14:29   
LuLu
Kaj pa tukaj? Laufa kdo? Do kod ste prilaufale?
Da ne boste šle predaleč user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: RR-ovke bomo tekle l. 2013
18.6.2013 9:05:46   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Kaj pa tukaj? Laufa kdo? Do kod ste prilaufale?
Da ne boste šle predaleč user posted image


Evo mene. Jaz tečem - če se le da- Včeraj sem imela bolj hojo/tek v hrib - po gozdu, kjer je vsaj približno normalna temperatura zvečer. Drugače mi pa moja ura pravi, da sem letos naredila 217 km, v celem letu (torej 365 dneh) pa 583 km. Torej je bil začetek tega leta relativno slab in bo treba malo več laufat. Je pa res, da ne vzamem ure čisto zmeraj.
Zdaj imam namen zgolj držat (ali rahlo večat) kondicijo. V avgustu pa tek okoli Bohinskega jezera. Septembra je pa taka izbira tekov, da res ne vem, na katere naj grem - poleg tega imam še tri orientacisjke tekme...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 399
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 14 15 [16]
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 15 [16]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?