|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 20:30:38   
Jančika_
Upam, da se ne hvalim prehitro . Namreč, sploh nisva imela nobenega namena malega odvajati dude, a je že tretji dan zaspal brez nje.

V posvetovalnici pri enem letu je pediatrinja pripomnila, da ima zgornje zobke malo naprej in da naj imam dudo čim manj. Ker jo je imel itak samo za spanje, se nisva sekirala - niti slučajno si nisva mislila kratiti spanca. Se bo že odvadil, ko bo čas, sva si rekla.

Edino to sva se odločila, da bova kupila druge dude - DentiMaxx od Baby Nove. Te naj bi bile bolj primerne za otročke z zobki - tisti del dude, ki je med zobmi, je veliko bolj tanek in če dudo pogledaš od strani, je veliko bolj ploska od ostalih dud.

No, predvčerajšnjim sva končno nabavila to čudo od dude, prejšnje dude sva spravila nekam na nedosegljivo mesto in si prisegla, da jih ne bova jemala ven. Nove dude mali ni ravno kaj veliko šmirglal - vzel jo je, poskusil, grdo pogledal, jo obrnil okoli in grizel ročaj, malo pojamral, potem pa zaspal.

Včeraj je malo bolj protestiral, a ne zaradi dude, ampak ker je hotel malo akcije, čeprav ga je kar metalo od zaspanosti - potem je naenkrat utihnil in ko sem ga šla pogledat, je spal brez dude.

Danes sem mu jo tudi dala, pa jo je samo vrgel stran, se obrnil in zaspal. Bomo videli, kako bo naprej. Mogoče mu je jutri zvečer sploh ne bom dala, pri opoldanskem spancu pa, ker takrat težje zaspi kot zvečer. Ampak če je ne bo hotel, mu je ne bom več tiščala. Saj v avtu tudi zaspi brez.

No, toliko, mogoče komu prav pride ta trik za odvajanje dude, ki to sploh ni hotel biti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 20:40:10   
Jančika_
Khm, tamle zgoraj se mi je malo zatipkalo - seveda je pediatrinja priporočala, naj ima mali dudo čim manj, ne jaz .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 21:13:18   
Anonimen
Super, da vam je tako uspelo. Jaz se že sedaj kar sekiram, kako bo to pri nas. Bi jo najraje kar zdaj ukinila, da se ne bi preveč navadil. Jo pa ima samo, da zaspi, potem jo vrže ven in je celo noč brez nje. Sicer pa jo ima čez dan samo, če je tečko, slabe volje.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 21:19:12   
Jančika_
Sem ful vesela, ampak malo se pa vendar bojim, da se veselim prehitro. No, pa saj za joško me je bilo veliko bolj strah, pa se je frajer tudi kar sam odločil, da ne bo več.

Ma ja, kar bo, pa bo. Začetek je pa le.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 21:19:45   
snorlax
Bravo Vasja! Že ve, da je velik fant!

L.p.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 21:28:08   
polona2
Blagor vam, Jančika...Ne vem, pri nas bo težka...Brez dude ne gremo nikamor in ko jo je Erik enkrat pozabil doma, šla pa sta na daljši izlet, se je moral na pol poti ustaviti v Mercatorju in kupiti novo dudo, odkar pa zna reči besedo"duda",ki jo mimogrede, vztrajno ponavlja, sem šele opazila, da je malce preveč navezana nanjo...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 21:53:41   
HuAnita

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 22:11:05   
ZARA
Uhhh, you lucky woman...pr nas bo tud težkaaaa, se že veselim dretja v nedogled... Ka pa če bi jst tud probala enkrat kupit to čudo od dude ?? Kje si jo pa kupla ???

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 22:13:41   
Jančika_
V Toysu. Pri nas je nisem nikjer našla (Baby Novo prodaja pri nas itak menda samo Tuš).

Ravno je padla starševska odločitev, da mu dude sploh ne bova več ponujala. Bomo videli, kako bo to.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 22:34:31   
Pupica
Super Vasja
Ej ampak Vasja in Tia sta si pa res neverjetno podobna. Tia ima tudi dudo le za spanje. In v avtu spi brez nje.Le da popoldne če je v vozku na sprehodu tut zaspi brez nje. No bomo videli, bi jaz tut to čudo od dud kupila...

Vasja pa mami tut

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zgleda, da smo se znebili dude
9.9.2005 22:38:49   
lan
No,nas Lan jo je imel tudi samo zvecer za zaspat pa jo je kaksen mesec nazaj dal iz ust,jo pogledal,se enkrat dal v usta,se nakremzil,jo zopet dal iz ust in jo vrgel na tla in prijavil:"fuj,kak duda".In tako smo mi koncali razmerje z dudo.Jaz se prav nic nisem sekirala .

Vasja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zgleda, da smo se znebili dude
10.9.2005 0:20:40   
Jančika_
Lan, car !

No, jaz sem se očitno prehitro hvalila. Mali je prejle ful zajokal in ko sem prišla v sobo, je našel dudo (prej jo je odvrgel nekam pod sebe, tako da je nisem mogla odstraniti).

Dal si jo je v usta, se nakremžil, jo izpljunil, zajokal, jo dal nazaj, malo cmokal, potem pa zaspal. Nakar sem mu jo (bravo, mami ) potegnila iz ust, seveda se je zbudil, zajokal, pa sem mu jo dala nazaj.

Ampak če ne bo neke hude krize, nadaljujemo po planu - samo ne sredi noči.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zgleda, da smo se znebili dude
10.9.2005 11:13:40   
tejčica
Mi smo se dude znebili šele par mesecev pred tretjim rojstnim dnevom. Potrebovala jo je samo toliko da je zaspala, v vrtcu pa je šlo celo brez. Potem pa smo šli k zobozdravnici, ki je seveda takoj ugotovila da ima mala dudo. Sta se lepo pogovorili, da če bo dala dudo pod povšter zvečer, ji bo miška prinesla darilo. In tako smo res začeli. Ker pa smo imeli 3 dude je šlo to postopoma. Prvi večer smo dali eno pod povšter, drugo pa je imela v ustih. Seveda zjutraj ene dude ni bilo več, bilo pa je darilo. Naslednji večer bi moralo biti enako pa smo našli samo eno dudo. Hčerkica je rekla, da bo ona zaspala z dudo v ustih, kasneje pa naj jo jaz dam pod povšter. Tako smo naredili in seveda miška je bila spet pridna. Bili smo pripravljeni da bo sledilo kar nekaj večerov dretja, saj smo ostali brez dud. Smo pa bili prijetno presenečeni, ker dude ni niti omenila!!! Malo dalj časa je potrebovala da je zaspala, ampak o dudi ne duha ne sluha.

Kakšen dober mesec kasneje pa ona najde tisto tretjo, izgubljeno dudo. Pride k meni vsa vesela kaj je našla, meni pa vse "dol pade". Res sem bila čisto paf in sem si rekla, spet smo tam. Ji začnem razlagati da je ona sedaj za to že prevelika in da je duda umazana in oh in sploh, ona pa gre v kopalnico, opere dudo in jo da v usta. Vlekla jo je mogoče pol minute, jo dala ven in se veselo igrala naprej. Jaz pa sem hitro vzela dudo in jo vrgla v smeti. In do sedaj je ni več omenila!

Sem se pa razpisala...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zgleda, da smo se znebili dude
10.9.2005 18:46:12   
spacey
Bravo Vasja! Jančika saj bo, v parih dneh pa ja ne moreš zahtevati toliko od malega .. Vse ob svojem času.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zgleda, da smo se znebili dude
11.9.2005 1:22:37   
Jančika_
Spacey, pravzaprav nisva nič pričakovala od njega, to je bil samo stranski učinek menjave dude, ki sem se ga razveselila .

No, danes je bil cel dan pri babici in tudi spi tam; babi pravi da je sicer pred spanjem nekaj žvečil dudo, da pa mu ni ravno sedla. Bo, kar bo, a ne. Še vedno bolje ta duda, kot ona prejšnja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zgleda, da smo se znebili dude
11.9.2005 12:09:52   
spacey
Jančika saj nisem mislila nič slabega s prejšnjim postom. Pravim samo, da sta lahko vesela, da tako hitro učinkuje nova duda, vendar vse ob svojem času. Superca res!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zgleda, da smo se znebili dude
11.9.2005 19:56:03   
Jančika_
Vem, da ni bilo mišljeno slabo, Spacey .

Zgleda pa, da si je vendarle premislil glede nove dude - danes je tulil ko zmaj, potem jo je pa vzel in zaspal z njo - po štirih dneh brez. Tudi Mehurčica mi je rekla, da je bil David že cel teden brez dude, nakar jo je hotel nazaj in jo ima zdaj še več kot prej .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?